Ορθόδρομος Ερμής στον Τοξότη στις 8 1 2017, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (3 votes)

Οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις που προϋπήρχαν κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή απομακρύνονται, καθώς ο πλανήτης της νόησης και της επικοινωνίας επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στις 8 Ιανουαρίου στο φιλοσοφικό και επεκτατικό ζώδιο του Τοξότη, όπου και θα παραμείνει ως τις 12 Ιανουαρίου. Τώρα μπορείτε να δείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων, να φιλοσοφήσετε τη ζωή και να σκέφτεστε με μεγαλύτερο ενθουσιασμό και αισιοδοξία το μέλλον σας. Αν είχατε απομακρυνθεί από κάποιες σχέσεις σας, με την εξυπνάδα σας, το χιούμορ και τα αστεία σας προσεγγίζετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και αποφασίζετε αν θα δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε μια παλιά αγάπη. Πως θα σας επηρεάσει ο Ορθόδρομος Ερμής στον Τοξότη;

Διαβάστε παρακάτω πώς θα επηρεάσει ο ορθόδρομος Ερμής στον Τοξότη το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Αν ήσασταν επικριτικοί και αδιάλλακτοι με κάποια άτομα, με τον ορθόδρομο Ερμή στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, γίνεστε πιο συμβιβαστικοί, σκέφτεστε ελεύθερα και χωρίς προκαταλήψεις. Τώρα έχετε δυνατά επιχειρήματα να υποστηρίξετε τις απόψεις σας, μιλάτε με αμεσότητα και ειλικρίνεια λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη σας τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων, συζητώντας με ηρεμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είχατε αντιμετωπίσει κακεντρέχεια από τους γύρω σας, ο ορθόδρομος Ερμής στο μυστικοπαθή και κακεντρεχή όγδοο οίκο σας σάς βοηθά να συγχωρήσετε τους άλλους και να θέσετε υπό έλεγχο το θυμό σας. Συζητάτε ελεύθερα και ειλικρινά, προκειμένου να απελευθερώσετε τη δυσαρέσκειά σας, να αποβάλετε την πικρία και την αρνητικότητα, καθώς τώρα θέλετε να ζείτε μια ήρεμη ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ορθόδρομος Ερμής στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, σάς βοηθά να πάρετε σημαντικές αποφάσεις στη σχέση σας ή για μια παλιά αγάπη ή μια επαγγελματική συνεργασία σας. Αν τα πράγματα ήταν στην ομίχλη, τώρα μπορείτε να αποσαφηνίσετε τις προθέσεις των άλλων, βλέπετε τι πραγματικά ζητάνε και παίρνετε τις σωστές για σας αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν νιώθατε χαμηλή την ενέργειά σας και πίεση από τις πολλαπλές υποχρεώσεις σας, ο ορθόδρομος Ερμής στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της εργασίας, σάς βοηθά να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη. Με το πολύπλευρο μυαλό σας έχετε δημιουργικές ιδέες για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας στην εργασία, αλλά και να αποπερατώσετε κάποιες εκκρεμείς υποχρεώσεις σας.

ΛΕΩΝ

Αν νιώθατε μπερδεμένα συναισθήματα για μια αγάπη από το παρελθόν ή τον αγαπημένο σας, με τον ορθόδρομο Ερμή στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας κάνετε σημαντικές συζητήσεις, που φωτίζουν το θολό τοπίο. Γνωρίζετε ότι μόνο με ειλικρινή διάλογο θα βρείτε λύσεις από κοινού για την ομαλή πορεία της σχέσης σας. Είστε μόνοι; Τώρα θα μάθετε αν αυτή η γνωριμία από το παρελθόν είναι κάτι περισσότερο από μια σεξουαλική έλξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ορθόδρομος Ερμής στο συναισθηματικό και οικογενειακό τέταρτο οίκο σας, σας κάνει πολύ ευαίσθητους και ευσυγκίνητους στα λόγια των άλλων, αλλά απομακρύνει τις συγκρούσεις που ίσως είχαν προκληθεί με ένα προσφιλές σας πρόσωπο. Στόχος σας είναι τώρα να μιλήσετε με διπλωματία και στρατηγική και να καθαρίσετε τον αέρα μεταξύ σας, για τη σταθερότητα της σχέσης σας.

ΖΥΓΟΣ

Αν είχατε δυσκολίες να περάσετε το μήνυμά σας ή είχαν δημιουργηθεί παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις με κάποια πρόσωπα ή πέσατε θύμα παραπληροφόρησης, με τον ορθόδρομο Ερμή στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας μπορείτε να μιλήσετε ξεκάθαρα και με ειλικρίνεια. Τώρα ίσως λάβετε κάποιες σημαντικές πληροφορίες ή μιλάτε στα κοινωνικά δίκτυα με άτομα, τα οποία εντελώς ξαφνικά είχαν απομακρυνθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον ορθόδρομο Ερμή στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, επανέρχεται η ισορροπία στην οικονομική σας κατάσταση, ίσως κάνετε τώρα μια πολυτελή αγορά ή μια οικονομική συμφωνία, που σας υπόσχεται κέρδη σε βάθος χρόνου. Τώρα γνωρίζετε πού θα διαθέτετε τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας και ίσως αποφασίσετε να επενδύσετε κάποια από τα χρήματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν η ειλικρίνειά σας δεν είχε γίνει αποδεκτή από τους άλλους, με τον ορθόδρομο Ερμή στο ζώδιό σας μπορείτε να εκφέρετε άφοβα τη γνώμη σας και τις ιδέες σας, οι άλλοι αποδέχονται τη φιλοσοφία και τις πεποιθήσεις σας. Ίσως σχεδιάσετε ένα μακρινό ταξίδι ή ασχοληθείτε με μια νέα γνώση. Αν είχε προκύψει μια απροσδόκητη σύγκρουση σε μια σχέση σας, τώρα ξέρετε ότι δεν ήρθε το τέλος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον ορθόδρομο Ερμή στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, οι άλλοι μπορούν να ακούσουν και να κατανοήσουν το μήνυμά σας και επιφέρετε ξανά την ισορροπία στις σχέσεις σας και στην ψυχή σας. Αποβάλετε την εσωτερική δυσαρέσκεια και τις ενοχές, δε θυμώνετε και αφήνετε πίσω σας κάποιες δύσκολες στιγμές του παρελθόντος. Αν κάποιο άτομο είχε κλονίσει την εμπιστοσύνη σας, δίνετε τα χέρια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν νιώσατε συναισθηματική ταλαιπωρία από αναβολές ή καθυστερήσεις σε συναντήσεις με τους φίλους σας ή ένα ομαδικό έργο σας, ο ορθόδρομος Ερμής στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, βάζει τα πάντα σε τάξη. Τώρα κάνετε νέες φιλίες ή ακολουθείτε μια ομάδα που μιλάει στην ψυχή σας. Ίσως συνειδητοποιήσετε ότι το κοινό όραμά σας χρειάζεται κάποιες μικροαλλαγές.

ΙΧΘΥΣ

Αν υπήρξαν συγκρούσεις στην εργασία σας ή ένα ομαδικό έργο σας είχε καθυστερήσει, με τον ορθόδρομο Ερμή στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, έχετε την τόλμη και την αποφασιστικότητα να επιφέρετε την ισορροπία στο χώρο της εργασίας σας, μιλώντας με ειλικρίνεια και σαφήνεια. Έχετε σωστή κρίση και διάθεση για συμβιβασμό, συμπεριφέρεστε διπλωματικά, προκειμένου να απομακρύνετε τις διενέξεις.

Τελευταία ενημέρωση: