Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 24/4/2024, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (145 votes)
Από την Αλεξάνδρα Βενέτη

Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 24 Απριλίου 2024, θέματα διαίσθησης και ψυχισμού θα βγουν στην επιφάνεια. Ενδοσκοπήσεις, ψυχαναλύσεις και αναζητήσεις θα διαφοροποιήσουν την προσωπική ιδέα που έχει ο καθένας για τον εαυτό του, αλλά και για τις σχέσεις που διατηρεί με τα κοντινά του πρόσωπα. Αλλάζουν πλάνα και κατευθύνσεις, κλείνουν οι παλιοί κύκλοι και ξεκινούν ολοκαίνουργιοι. Σε ερωτικά ζητήματα, απόφαση χωρισμού θα πάρουν οι απογοητευμένοι, σε κινήσεις δέσμευσης θα προχωρήσουν όσοι νιώθουν πως το πρόσωπο που έχουν δίπλα τους είναι τελικά ο άνθρωπός τους. Καινούργιες γνωριμίες θα κάνουν την εμφάνισή τους, οι παρορμητικοί και αυθόρμητοι χαρακτήρες θα ερωτευτούν, τα συναισθηματικά άτομα θα παρασυρθούν από το πάθος τους, έρχονται στιγμές δυνατής έλξης.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της Πανσελήνου στο ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα σας φέρει εσωτερικές αναστατώσεις, σε σκέψεις θα μπείτε, καλείστε να πάρετε αποφάσεις, γιατί τώρα είναι η χρονική στιγμή που θα πρέπει να ολοκληρωθούν κινήσεις που είχαν ξεκινήσει την προηγούμενη περίοδο. Ένα οικονομικό σας ζήτημα τερματίζει, το διεκπεραιώνετε επιτυχώς, απαλλάσσεστε από άγχος και ψυχολογικό βάρος. Ουσιαστικές εξελίξεις θα υπάρξουν στις ερωτικές σας υποθέσεις, εσείς με δικές σας πρωτοβουλίες, αποφάσεις και προτάσεις προχωράτε τη ζωή σας ένα βήμα πιο μπροστά, κάποιοι θα δεσμευτείτε, κάποιοι θα δώστε τέλος σε μια σχέση που πλέον δεν έχει τίποτα το ικανοποιητικό ή εξελίξιμο να σας προσφέρει. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Κριό σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Σκορπιού, συναισθηματικά συμπλέγματα θα κάνουν την εμφάνισή τους, ίσως να μην είστε σε θέση να ελέγξετε την έκταση και την ένταση των όσων θα νιώσετε. Προσοχή στη στάση που θα κρατήσετε σε ερωτικά και οικογενειακά πρόσωπα, κτητικές θα είναι οι διαθέσεις σας, το ερωτικό σας ταίρι θα θελήσετε να το προσκολλήσετε επάνω σας. Ανασφάλειες και ζήλειες ενδέχεται να σας οδηγήσουν σε παρορμητικές ή εμμονικές ενέργειες, καλό θα είναι να αποφύγετε την επιμονή και την πίεση. Το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε, θα ανανεώσει την ψυχολογία σας, ωστόσο δεν αποκλείεται να μπείτε σε έντονα ερωτικά διλήμματα. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ταύρο σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλοι μου Δίδυμοι, με την Πανσέληνο στον Σκορπιό το ενδιαφέρον σας θα εστιαστεί κατά κύριο λόγο γύρω από τον εαυτό σας, πρωταρχικό σας μέλημα θα είναι η προσωπική σας βελτίωση, σωματική και ψυχολογική. Αποφασίζετε να μπείτε σε πρόγραμμα υγιεινής διατροφής, να επιμεληθείτε την εξωτερική σας εμφάνιση, να απαλλαγείτε από συναισθηματικούς κόμπους, που ρίχνουν τη διάθεσή σας. Ανανεώνεστε, γνωρίζετε καινούργια πρόσωπα, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε άτομο εκκεντρικής προσωπικότητας. Ουσιαστικά, θα καταφέρετε να τερματίσετε αρνητικές σχέσεις, να διαφοροποιήσετε τα ανιαρά δεδομένα και να απαλλαγείτε από εξαρτήσεις, συναισθηματικές ή υλικές. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Δίδυμο σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να εξασφαλίσετε, να σταθεροποιήσετε και να περάσετε σε δεσμεύσεις, στοχεύοντας σε ένα σίγουρο μέλλον. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να τερματίσετε υποθέσεις, ερωτικές οικονομικές ή οικογενειακές, που σας δημιουργούν αβεβαιότητα και ανασφάλεια. Εσείς που είστε χωρίς σχέση, θα έχετε την ευκαιρία μιας νέας γνωριμίας, ωστόσο η στάση σας θα είναι επιφυλακτική, δε θα έχετε σκοπό να αναλωθείτε σε περιστασιακές επαφές, το ενδιαφέρον σας θα το τραβήξουν πρόσωπα που να μπορούν να σας εμπνεύσουν εμπιστοσύνη. Ενδυναμώνονται συναισθηματικοί κρίκοι με οικογενειακά σας άτομα ή με πρόσωπα από το παρελθόν. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Καρκίνο σήμερα.

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί μου Λέοντες, με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Σκορπιού, ενισχύεται η ανάγκη σας για αλλαγή. Θα θελήσετε να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες της καθημερινότητάς σας, στόχος σας θα είναι η ανανέωση και αναζωογόνηση. Οι προτάσεις που θα κάνετε, τόσο στον ερωτικό τομέα όσο και στον εργασιακό, θα αποσκοπούν στην απεξάρτησή σας από το συνηθισμένο και το προκαθορισμένο. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι, περνάτε σε τολμηρές προσεγγίσεις, η γοητεία και η αυτοπεποίθησή σας θα βρίσκονται σε ανεβασμένο επίπεδο, θα δώσετε το περιθώριο να σας φλερτάρουν. Προμηνύεται νέα ερωτική γνωριμία, αυτή τη φορά θα αφήσετε να γεγονότα να εξελιχτούν χωρίς αναστολές και επιφυλάξεις. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Λέοντα σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, με την Πανσέληνο στον Σκορπιό παίρνετε απόφαση να φανερώσετε τις κρυμμένες σας σκέψεις, τώρα θα ανοίξετε την καρδιά σας, θα μιλήσετε για τις φοβίες, τις ανασφάλειες ή τα κρυφά σας σχέδια. Αναλυτικές και συναισθηματικές συζητήσεις θα κάνατε με το ερωτικό σας ταίρι, εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό είναι πολύ πιθανό να προχωρήσετε σε επισημοποίηση ή γενικότερα σε ενέργειες, που θα μπορούν να ολοκληρώσουν τον κύκλο της αγάπης σας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα δείξετε σε οικονομικά σας θέματα, βασική σας ανάγκη θα είναι να απαλλαγείτε από χρέη και υποχρεώσεις που σας αγχώνουν, προγραμματίζετε και οργανώνεστε. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Παρθένο σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, η Πανσέληνος στον Σκορπιό μεθοδική θα κάνει τη στάση σας, θα σας αποτρέψει από σπασμωδικές ή παρορμητικές ενέργειες. Οποιαδήποτε απόφαση κι αν πρέπει να πάρετε είτε για θέμα οικονομικό, είτε για ζήτημα ερωτικής εξέλιξης, η σκέψη σας θα είναι αναλυτική και συγκροτημένη, το έδαφος που θα πατήσετε, θα θελήσετε να είναι σταθερό και ασφαλές. Σε προτάσεις και νέα ενδεχόμενα δε θα πείτε με ευκολία το “ναι”, η ανάγκη σας για σιγουριά και εξασφάλιση θα σας προστατέψει από παγίδες και παραπλανήσεις. Στον ερωτικό σας τομέα τα γεγονότα και οι εξελίξεις ενδεχομένως να προβληματίσουν την καρδιά σας, είναι πολύ πιθανόν κατόπιν έντονης σκέψης να πάρετε την απόφαση να επανασυνδεθείτε με πρώην ταίρι σας. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ζυγό σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας φτάνει στο τέρμα μια συγκεκριμένη υπόθεση και η επομένη μέρα θα σας βρει με νέο ξεκίνημα. Απαλλάσσεστε από ψυχολογικό βάρος, ουσιαστικά μπαίνει τέλος σε ψυχοφθόρες συναισθηματικές εξαρτήσεις, περνάτε σε νέα αρχή, με ανανεωμένη διάθεση και με έντονο ψυχικό δυναμισμό. Τακτοποιείτε οικονομικά ζητήματα, σε εργασιακά θέματα θα υπάρξουν ευχάριστες αλλαγές, εσείς που αναζητάτε εργασία θα καταφέρετε να τοποθετηθείτε σε σταθερή θέση, που θα σας ικανοποιήσει. Στον ερωτικό τομέα προτάσεις δέσμευσης θα ακουστούν, κάποιοι από εσάς θα συγκατοικήσετε με το ταίρι σας, αλλάζουν τα δεδομένα. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Σκορπιό σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα σας ωθήσει σε ενδοσκοπήσεις, οι εσωτερικές αναζητήσεις και ένα είδος αυτο-ψυχανάλυσης θα καταφέρουν να σας βγάλουν από ψυχολογικά αδιέξοδα, φως θα μπει στις σκοτεινές σας σκέψεις. Τώρα θα είστε σε θέση να εξακριβώσετε αν οι φοβίες σας προκύπτουν από υπαρκτούς παράγοντες ή αν είναι κατασκευάσματα καχυποψίας ή ψευδαίσθησης. Σε οικονομικά ζητήματα θα προτιμήσετε να εξασφαλίσετε και όχι να ρισκάρετε, τα βήματά σας θα είναι πολύ καλά μελετημένα. Στον ερωτικό τομέα καταφθάνει μια μεγάλη αλλαγή, κάποιοι από εσάς θα ερωτευτείτε και θα διαγράψετε το παρελθόν, κάποιοι άλλοι θα σκεφτείτε το ενδεχόμενο της δέσμευσης. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Τοξότη σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ριζικές αποφάσεις και αλλαγές σχεδίων σάς φέρνει η Πανσέληνος στον Σκορπιό. Είστε στη χρονική στιγμή που θα κρίνετε, θα αξιολογήσετε και, με βάση τα αποτελέσματα, βάζετε μπρος για νέα πλάνα. Τερματίζετε προσπάθειες ή σχέσεις και συνεργασίες που δεν αποδείχτηκαν εποικοδομητικές, τώρα θα είστε σε θέση να αναγνωρίσετε τις αστοχίες και τα λάθη σας, έστω κι αν αποφύγετε να τα παραδεχτείτε. Η κοινωνική σας στάση θα είναι επιλεκτική, στο στενό φιλικό σας κύκλο θα κρατήσετε μόνο τα πρόσωπα που θεωρείτε πως σας ταιριάζουν και πως μπορούν να κατανοήσουν τις ιδεολογικές σας τοποθετήσεις. Στον ερωτικό τομέα η συμπεριφορά σας ενδεχομένως να είναι κάπως κλειστή, καλό θα είναι να εκδηλωθείτε στο ταίρι σας. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Αιγόκερω σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, με την Πανσέληνο στον Σκορπιό επιτακτική ανάγκη θα είναι η εξισορρόπηση. Κατά κύριο λόγο θα σας απασχολήσουν σχέσεις με ανωτέρους ή με οικογενειακά άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, τώρα θα πρέπει να εντοπίσετε ποια ακριβώς είναι η θέση σας απέναντί τους, τι θα πρέπει να κάνετε για να μην τους απογοητεύσετε και τι είναι καλό να τους προσφέρετε, για να κερδίσετε την εκτίμησή τους. Έρχεται αποτέλεσμα σε κινήσεις ρίσκου σχετικά με οικονομικά ζητήματα, τώρα θα καταλάβετε αν οι ενέργειες της προηγούμενης περιόδου ήταν έξυπνες ή επιπόλαιες. Τα γεγονότα θα φωτίσουν τη σκέψη σας, οι καταστάσεις που θα προκύψουν, θα διευρύνουν το πνεύμα σας. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Υδροχόο σήμερα.

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, με την Πανσέληνο στον Σκορπιό θα διεισδύσετε στον ενδόμυχο εσωτερικό σας κόσμο, δε θα φοβηθείτε να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με τον ίδιο σας τον εαυτό. Βγαίνουν στην επιφάνεια αδυναμίες, εξαρτήσεις και αυταπάτες, γεγονός που θα σας αναγκάσει να αναλύσετε τον ψυχισμό σας, τώρα θα ψάξετε και θα βρείτε τι είναι αυτό που μπλοκάρει τη δυναμικότητά σας, ποια είναι η βασική αιτία των αναστολών σας. Στον ερωτικό σας τομέα παίρνετε απόφαση να αλλάξετε την όψη του δεσμού σας, αναλυτικές συζητήσεις θα κάνετε με το ταίρι σας, εξομολογήσεις και αποκαλύψεις θα διαφοροποιήσουν τις βλέψεις σας σχετικά με τη μελλοντική σας εξέλιξη. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ιχθύ σήμερα.

Τελευταία ενημέρωση:
875 ΚΛΗΣΗ