Πανσέληνος στην Παρθένο στις 24/2/2024, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (4 votes)
Από την Αλεξάνδρα Βενέτη

Η Πανσέληνος της Παρθένου στις 24 Φεβρουαρίου 2024, δίνει διορατικότητα στην αντίληψη, επεκτείνει τις πνευματικές ικανότητες, ωθεί τη σκέψη και τη δράση στην ανανέωση. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς, θα εξελιχτείτε, θα διευρύνετε το πνεύμα σας, η αντίληψη σας θα έχει βάθος και έκταση. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, διεκπεραιώνετε, ολοκληρώνετε και τερματίζετε οτιδήποτε είχατε αφήσει στο παρελθόν αιωρούμενο. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, διαπιστώνετε, καταλήγετε και περνάτε σε νέα σχέδια. Ενδοσκοπήσεις, εσωτερικές αναζητήσεις και συνειδητοποιήσεις, έρχονται να κλείσουν τα αρνητικά κεφάλαια, με πρωτοβουλίες και ριζικές αποφάσεις ανοίγεται καινούργια προοπτική. Αισθήματα άγχους και ανασφάλειας θα είναι πλέον ελεγχόμενα, τώρα θα δοθούν οι απαιτούμενες λύσεις.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της πανσελήνου στο ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον 6ο οίκο σου στις 7 Μαρτίου στην Παρθένο πρέπει να οργανώσεις το χρόνο σου και να μην κουράζεσαι άσκοπα. Επίσης πρέπει να είσαι δημιουργικός και πρόθυμος στο περιβάλλον της εργασίας σου διαφορετικά θα αντιμετωπίσεις προβλήματα. Να σκέπτεσαι τι λες και τι κάνεις και προσπάθησε να μην είσαι απερίσκεπτος όταν κυκλοφορείς διότι εγκυμονεί ο κίνδυνος ατυχημάτων τα οποία θα εμπόδιζαν την πρόοδο σου. Ακόμη πρέπει να είσαι λογικός και συντηρητικός στο χειρισμό των οικονομικών σου και να αποφύγεις να δημιουργήσεις υποχρεώσεις που θα σε έφερναν αργότερα σε δύσκολη θέση. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Κριό σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανακατατάξεις σημαδεύουν την εβδομάδα αυτή με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στις 7 Μαρτίου στην Παρθένο και μάλιστα σημαντικές. Θα προβληματιστείς έντονα για την οικογενειακή σου κατάσταση ή το γάμο σου αλλά με λογική σκέψη θα βρεις μία λύση που θα σε οδηγήσει σε μία νέα τάξη πραγμάτων. Αν άγχεσαι ήδη για την αισθηματική σου ζωή κάνε λίγο υπομονή γιατί η στασιμότητα που επικρατεί προς το παρόν τουλάχιστον, δεν πρόκειται να φύγει. Αν η λύση σου είναι η επανάσταση καλό θα είναι να την αναβάλεις προς το παρόν διότι το τελευταίο που χρειάζεσαι είναι ένα εμπόλεμο κλίμα. Αν γίνεις περισσότερο αισιόδοξος και αντικειμενικός θα δεις πως σιγά – σιγά όλα βελτιώνονται, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό και στον οικονομικό τομέα. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ταύρο σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στις 7 Μαρτίου στην Παρθένο, στον 4ο οίκο σου θα αντιμετωπίσεις κάποια προβληματάκια και θα πρέπει να κάνεις αρκετή υπομονή για να μπορέσεις να τα διαχειριστείς. Οι τομείς των δυσκολιών σου είναι κυρίως δυο: οικογενειακά και εργασία. Η μόνη λύση είναι να οργανώσεις καλύτερα τις κινήσεις και τα σχέδια σου και να αγωνιστείς για μία ουσιαστική βελτίωση, λαμβάνοντας υπόψη, ότι τα πράγματα δεν αλλάζουν από την μία μέρα στην άλλη, αλλά θα απαιτηθούν κόποι μηνών. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Δίδυμο σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 7 Μαρτίου στην Παρθένο στον 3ο οίκο σου επηρεάζει αρκετά τον τρόπο που επικοινωνείς με τους γύρω σου και σε υποχρεώνει σε αλλαγές εξαιτίας κάποιων δυσάρεστων εξελίξεων. Μπαίνεις σε σκέψεις σχετικά με αλλαγή σπιτιού ή αναθεώρηση μιας επαγγελματικής συμφωνίας. Αισθηματικά δεν θα λείψουν τα επεισόδια και είναι πολύ πιθανό να εισπράξεις πικρία και επιθετικότητα από την πλευρά του συντρόφου σου. Τουλάχιστον να φανείς γενναιόδωρος και υπομονετικός.  Ένας νέος αγώνας αρχίζει για την οικονομική συντήρηση ή την «επιβίωση» κυριολεκτικά και μεταφορικά της πηγής του εισοδήματος σου. Ωστόσο θα έχεις ευκαιρίες, έστω και λίγες, να εισπράξεις κάποια χρήματα αλλά και άλλες τόσες να τα ξοδέψεις χωρίς να το καταλάβεις. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Καρκίνο σήμερα.

 

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος στις 7 Μαρτίου πραγματοποιείται στον 2ο οίκο σου και εκεί που όλα δείχνουν πως υπάρχουν πολλές καλές προοπτικές θα υπάρξουν και αρκετές πρακτικές δυσκολίες στο δρόμο για την πραγματοποίηση τους. Μία πολύ συγκεκριμένη δυσκολία, είναι μία οικονομική στασιμότητα συνδυασμένη με ανάγκη χρημάτων για απαραίτητα απροσδόκητα έξοδα. Θα χρειαστεί υπομονή και ευφυής χειρισμός, γιατί το «σφίξιμο» είναι παροδικό. Στο μεταξύ μην κάνεις καμία σπασμωδική ενέργεια όπως αγοραπωλησίες ή δάνεια. Ίσως κιόλας χρειαστεί να αλλάξεις σπίτι ή να ταξιδέψεις για ένα σημαντικό επαγγελματικό θέμα. Έλεγξε καλύτερα τις κινήσεις σου όλες αυτές τις μέρες και μην παίρνεις αποφάσεις, κυρίως για λόγους αντίδρασης. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Λέοντα σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 7 Μαρτίου στο ζώδιο σου και οι μέρες αν μη τι άλλο δεν θα είναι εύκολες. Με όποιες δυσκολίες κι αν έρθεις αντιμέτωπος  να μάθεις να στηρίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις γιατί η αναπόφευκτη συνέπεια της ισχυρογνωμοσύνης κινδυνεύει τώρα να σε απομονώσει από φίλους και συνεργάτες που σε αγαπούν και θέλουν το καλό σου. Επαγγελματικά διατήρησε τις βασικές ισορροπίες, οικονομικά πρόσεξε ιδιαίτερα και συναισθηματικά δείξε κατανόηση σε μια αψυχολόγητη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Παρθένο σήμερα.

 

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαρτίου στην Παρθένο θα αναταράξει το πρόγραμμα και την διάθεση σου. Θα φέρει μια σειρά γεγονότων που δεν είχες υπολογίσει και θα σε βγάλει από την πορεία σου. Να είσαι πρακτικός, και μην διστάσεις να ξαναοργανώσεις τις κινήσεις και να ενισχύσεις την ασφάλεια των κεκτημένων σου. Αν μετά την Πανσέληνο μείνει κάτι όρθιο, υποστύλωσε το για να μην ταλαντεύεται επικίνδυνα. Αν κάποιος σε εγκαταλείψει μην επιμένεις να διασώσεις την σχέση αυτή και αν μείνεις μόνος, μην τρομάξεις γιατί σύντομα θα έρθει η αποκατάσταση. Το βέβαιο είναι ότι δεν έχεις περιθώριο για καινούργια λάθη και ένα σοβαρό λάθος θα είναι η κοινοποίηση των προσωπικών σου σχεδίων ή το να αγνοήσεις το θέμα της επιλογής των ανθρώπων που αποτελούν τον φιλικό ή τον κοινωνικό σου κύκλο. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ζυγό σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 7 Μαρτίου στην Παρθένο και εσύ θα νιώθεις πιο εύκολα καταπιεσμένος ενώ τα χέρια σου «δένονται» με ευθύνες και υποχρεώσεις και βλέπεις μπροστά σου να κλείνει κάθε εύκολη πόρτα εξόδου. Η Πανσέληνος αυτή  ευαισθητοποιεί καταστάσεις και εντείνει δυσκολίες. Εστία πολέμου γίνεται το στενό περιβάλλον όπου καλείσαι να παίξεις το ρόλο του πυροσβέστη. Μπορεί να νιώσεις απροστάτευτος και εκτεθειμένος αλλά τώρα μπορείς να ζητήσεις την βοήθεια φίλων ή ανθρώπων που έχουν αποδείξει την αφοσίωση τους στο άτομο σου. Συναισθηματικά θα ακούσεις κάτι όχι ευχάριστο, η ψυχραιμία σου όμως μπορεί να παίξει σωτήριο ρόλο. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Σκορπιό σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στις 7 Μαρτίου στην Παρθένο φέρνει μια θύελλα δύσκολων περιστατικών στον άξονα της επαγγελματικής σου ζωής. Οι επόμενες μέρες απαιτούν ψυχραιμία, σκληρή δουλειά και προπαντός διαύγεια. Μην αφήνεσαι σε καταστάσεις που μπορεί να σε παρασύρουν κάπου δυσάρεστα, επιμελήσου την ασφάλεια σου και μην εκθέτεις την υγεία σου σε κινδύνους. Τα προβλήματα στον αισθηματικό τομέα επίσης δεν θα λείψουν αλλά δεν είναι τόσο σοβαρά όσο θα φανούν στην αρχή. Οι συνθήκες στο σπίτι και στην εργασία θα δυσκολέψουν ωστόσο δεν σε συμφέρει η ιδέα μιας μετακόμισης ούτε μια μετανάστευσης. Αποφάσεις μακροπρόθεσμες μπορείς να πάρεις αργότερα και όχι τώρα. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Τοξότη σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τώρα που μέσα σου βράζουν χίλια αντιφατικά συναισθήματα, δημιούργησε πρακτικούς αντιπερισπασμούς για να σου βγει σε καλό το άγχος που θα σε καταβάλλει με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στις 7 Μαρτίου, στον 9ο οίκο σου. Εργάσου πολύ και υπομονετικά προκειμένου να ταχτοποιήσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες και συμπλήρωσε την μόρφωση σου ώστε να έχουν κάποιο λόγο ύπαρξης τα επεκτατικά σχέδια σου. Με δυο λόγια κάνε ότι μπορείς για να μην σου μείνει χρόνος να σκέπτεσαι απαισιόδοξα. Η Πανσέληνος αυτή σκιάζει τις προσδοκίες σου και δημιουργεί γεγονότα που διαψεύδουν τις ελπίδες σου. Επιστράτευσε την θρυλική σου αντοχή και άφησε την θύελλα να περάσει. Ένα ταξίδι αναψυχής ίσως πρέπει να περιληφθεί στο πρόγραμμα σου. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Αιγόκερω σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 7 Μαρτίου στην Παρθένο, στον 8ο οίκο σου και παρά την ζοφερή σου διάθεση, τα πράγματα είναι πολύ αισιόδοξα γιατί σε οδηγούν έστω με κόπο σε ένα καινούργιο τρόπο ζωής και αντιμετώπισης των άλλων ανθρώπων. Όσο και η οργάνωση δεν είναι το ατού σου προσπάθησε να ακούσεις την διαίσθηση σου και  να την πετύχεις τώρα. Μην ενδίδεις σε φασαρίες που θα συμβαίνουν γύρω σου, απόφυγε δυσάρεστα ακούσματα και μην εκτίθεσαι σε κινδύνους έστω και περιστασιακά. Μην παίρνεις αποφάσεις και μην κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Όσο για τα αιώνια αισθηματικά σου προβλήματα άκουσε λίγο το ταίρι σου και εμβάθυνε στα συναισθήματα του ώστε να καταφέρεις να τον νιώσεις και να τον βοηθήσεις. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Υδροχόο σήμερα.

ΙΧΘΥΣ

Υπερένταση και εκνευρισμός είναι τα «δώρα» αυτής της εβδομάδας κάτω από την σκιά της Πανσελήνου στις 7 Μαρτίου στην Παρθένο. Συχνές διαφωνίες στο κοντινό σου περιβάλλον και σε σημαντικές σου σχέσεις σε αποκαρδιώνουν και σε κάνουν να δείχνεις το παράλογο πείσμα σου πράγμα που θα σε στενοχωρήσει ακόμα περισσότερο. Μπορεί να έχεις δίκιο για την απογοήτευση που νοιώθεις για ένα δικό σου άνθρωπο αλλά η όλη σου τάση πρέπει να προσεχτεί καλυτέρα και να κάνεις εσύ τις δέουσες υποχωρήσεις αν αξίζει αυτή η σχέση να διατηρηθεί. Να θυμάσαι ότι εφιστάται ψυχραιμία και όχι εγωιστική αντίδραση.  Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ιχθύ σήμερα.

Τελευταία ενημέρωση: