Πανσέληνος στο Σκορπιό 22 Απριλίου 2016, μάθε πως σε επηρεάζει;

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

 

Στις 22 Απριλίου και 08:23 πμ. ώρα Ελλάδος, κορυφώνεται η Πανσέληνος του μήνα Απριλίου στην 2η μοίρα του ζωδίου του Σκορπιού. Όπως κάθε Πανσέληνος, έτσι κι αυτή έρχεται να ρίξει φως και να ολοκληρώσει γεγονότα που ξεκίνησαν στη Νέα Σελήνη που προηγήθηκε, εν προκειμένω στις 7/4 και διατηρεί την επιρροή της μέχρι το επόμενο Νέο Φεγγάρι στις 6/5. Τα θέματα που έρχονται στην επιφάνεια αφορούν την υλική και την συναισθηματική μας ασφάλεια, μιας και ο άξονος Ταύρος - Σκορπιός που ενεργοποιείται αφορά τα κεκτημένα, αυτά που κατέχουμε εμείς οι ίδιοι και αυτά που κατέχουν οι άλλοι ή που καλούμαστε να τα μοιραστούμε. Η χρυσή τομή ανάμεσα σε αυτά τα δύο αποτελεί και την ισορροπητική ενέργεια που χρειάζεται να ανακαλύψουμε, ώστε να οδηγήσουμε τις καταστάσεις εκεί που επιθυμούμε…

ΔΙάβασε σύμφωνα με το ζώδιό σου πως σε επηρεάζει η Πανσέληνος στο Σκορπιό: 

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στρέφει την προσοχή σου σε οικονομικά δούναι και λαβείν. Είτε χρειάζεται να τακτοποιήσεις κάποιες οφειλές είτε ολοκληρώνεις μια οικονομική συμφωνία, φαίνεται πως ο τομέας που αφορά την υλική σου ασφάλεια ενεργοποιείται και καλείσαι να τον εξισορροπήσεις. Πρόσεξε ότι αφορά τα οικονομικά του συντρόφου σου αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με την συμβίωσή σας, γιατί ενδέχεται να δημιουργηθεί κρίση για ασήμαντες αφορμές. Καλό θα είναι να μιλήσετε ανοιχτά και να οργανώσετε μαζί το κοινό σας πορτοφόλι, ώστε να αποφεύγονται διενέξεις από δω και στο εξής. Τέλος, οι μέρες είναι ιδανικές για να ασχοληθείς με μυστικιστικά, ψυχολογικά θέματα αλλά και να αφεθείς σε ερωτικά παιχνίδια που θα αναζωογονήσουν τη σχέση σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον δικό σου ζωδιακό άξονα και φαίνεται πως καλείσαι να λάβεις αποφάσεις που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θέματα ζήλιας και κτητικότητας πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους στις ερωτικές σου υποθέσεις, για αυτό καλό θα είναι να διατηρήσεις την υπομονή που σε χαρακτηρίζει και να αποφύγεις σκηνές που θα προκαλέσουν ρήξεις. Άνοιξε την καρδιά σου στον σύντροφό σου και εξέφρασε αυτά που σε προβληματίζουν ώστε να βρείτε λύσεις από κοινού. Όσον αφορά τις συνεργασίες σου, επειδή ενδέχεται να υπάρχει παρασκήνιο που αγνοείς, επένδυσε στη λογική σου και επιστράτευσε το πρακτικό μυαλό σου για να προλάβεις χειριστικές συμπεριφορές που έχουν στόχο να σε υποσκάψουν. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος ενεργοποιεί το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά τη σωματική και τη ψυχική σου υγεία. Ίσως να νιώσεις ελαφρώς καταβεβλημένος αυτό το διάστημα ή να νιώσεις την ανάγκη να αλλάξεις τον τρόπο ζωής σου, υιοθετώντας μια πιο υγιεινή διατροφή ή εντάσσοντας την άσκηση στην καθημερινότητά σου. Είναι ιδανικό να διοχετεύσεις την ενέργεια προς μια τέτοια κατεύθυνση, ώστε να προλάβεις μια πιθανή υπερκόπωση. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να αλλάζει κάτι στον χώρο εργασίας σου αυτές τις μέρες, δημιουργώντας σου την αίσθηση ότι ξεβολεύεσαι ή καλείσαι να προσαρμοστείς σε ένα νέο πρόγραμμα.  Κάνε υπομονή μέχρι τις αρχές Μαΐου και θα καταφέρεις να βρεις τους ρυθμούς σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον άξονα 5ου -11ου να ενεργοποιείται από το γεμάτο φεγγάρι, φαίνεται πως σας απασχολούν θέματα που αφορούν την δημιουργικότητα και την αυτοπεποίθησή σας. Κάποιοι Καρκίνοι ίσως έχετε την ανάγκη να διευρύνετε τον κύκλο σας, να φλερτάρετε, να ερωτευτείτε, να διασκεδάσετε και γενικότερα να αφεθείτε στην χαρά της ζωής ενώ κάποιοι άλλοι ίσως αναζητούν ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα που θα αυξήσει την δημιουργικότητά τους και θα τους βοηθήσει να θέσουν νέους στόχους για το μέλλον τους. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, οι μέρες αυτές είναι κατάλληλες για να ανακαλύψετε ξανά το παιδί μέσα σας ενώ όσοι έχουν παιδιά, καλό θα είναι να τους αφιερώσουν τον χρόνο τους, ώστε μέσα από αυτά να επανεφεύρουν και κείνοι το όραμα που χρειάζονται. 

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος ενεργοποιεί θέματα που αφορούν το σπίτι και τις οικογενειακές σας σχέσεις, τα οποία ίσως χρειάζονται την προσοχή σας αυτό το διάστημα. Ενδεχομένως, να σας προβληματίσουν οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σας ή κάποια προβλήματα που έχουν ανακύψει με πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, τα οποία σας δημιουργούν άγχος. Από την άλλη, δεν αποκλείεται ο τομέας της καριέρας σας να αποτελεί προτεραιότητα αυτή τη περίοδο, κάτι που βάζει σε δεύτερη μοίρα το σπίτι σας. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να αναζητήσετε στιγμές χαλάρωσης για τον εαυτό σας, ώστε να μειώσετε το άγχος και την πίεση. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον 3ο ηλιακό σας οίκο και ενεργοποιεί τα θέματα του 3ου και του 9ου σπιτιού, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο τις σχέσεις με τα αδέρφια ή κάποιους συγγενείς σας, τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους και κάποιες μετακινήσεις που σας προβληματίζουν. Φαίνεται πως τα γεγονότα που προκύπτουν αυτό το διάστημα, σας καλούν να λάβετε αποφάσεις και να μεταμορφώσετε-αλλάξετε όσα δε λειτουργούν ομαλά ή δεν εξελίσσονται όπως θα θέλατε. Καλό θα είναι να προσπαθήσετε να δείτε την μεγάλη εικόνα στα πράγματα και να μην εστιάζετε σε λεπτομέρειες που σας αποπροσανατολίζουν από τους στόχους σας. 

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος ενεργοποιεί το 2ο ηλιακό σας σπίτι που αφορά στην οικονομική σας κατάσταση αλλά και γενικότερα στις αξίες σας. Κάποιες οφειλές που έχουν προκύψει ενδεχομένως να σας προκαλούν ανασφάλεια, ενώ δεν αποκλείεται να αντιμετωπίζετε κάποιου είδους κρίση στη σχέση σας, λόγω οικονομικών προβλημάτων. Ίσως, να πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τις ανάγκες σας αυτό το διάστημα, ώστε να τις μειώσετε ή να τα τις προσαρμόσετε στα δεδομένα της εποχής. Για κάποια πιθανά έκτακτα έξοδα ή κάποια πολυπόθητη αγορά που αναβλήθηκε, κάντε υπομονή μέχρι τις αρχές Μαΐου, που η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου θα σας βοηθήσει να ανακάμψετε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το γεμάτο φεγγάρι πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και ειδικά όσοι Σκορπιοί έχουν γεννηθεί στα τέλη Οκτωβρίου, θα πρέπει να προσέξουν λίγο παραπάνω, καθώς θα δεχτούν την κύρια επιρροή. Κάποιες ανασφάλειες που αφορούν τη σχέση ή τα εισοδήματά σας κάνουν την εμφάνισή τους αυτές τις μέρες, ενώ η συναισθηματική ένταση που σας χαρακτηρίζει αυξάνεται, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος ρήξεων και συγκρούσεων. Αν καταφέρετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να επιδείξετε υπομονή, τα θέματα που φέρνει στην επιφάνεια αυτή η Πανσέληνος, θα ομαλοποιηθούν στις αρχές του επόμενου μήνα. Εκτονώστε την ενέργεια μέσα από δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας ψυχαγωγούν. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος ενεργοποιεί τον 12ο ηλιακό σας οίκο, που αφορά στην ψυχολογική σας κατάσταση, φέρνοντας στην επιφάνεια κάποιους φόβους που έχετε ή δημιουργώντας σας την ανάγκη να αποτραβηχτείτε και να ξεφύγετε από τις υποχρεώσεις που σας ταλανίζουν. Αν και με τον Κρόνο στο ζώδιό σας δεν είναι εύκολο να αφήσετε πίσω σας τα «πρέπει» καλό θα είναι να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, να ξεκινήσετε κάποια δραστηριότητα που σας χαλαρώνει και αδειάζει το μυαλό σας ή να βρείτε μεθόδους ψυχαγωγίας που μειώνουν το άγχος. Ακόμη, αν υπάρχουν κάποια επαγγελματικά ζητήματα που σας προβληματίζουν ή κάποια θέματα που έχουν ανακύψει στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, εμπιστευθείτε το ένστικτό σας για να τα επιλύσετε, καθώς αυτές τις μέρες θα είναι αλάνθαστο

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος κορυφώνεται μέσα στο 11ο ηλιακό σας σπίτι φέρνοντας σε πρώτο πλάνο κάποια θέματα που αφορούν τον κοινωνικό σας περίγυρο, τους φίλους αλλά και κάποιους στόχους που έχετε θέσει. Φαίνεται πως γεγονότα που προκύπτουν αναφορικά με τους παραπάνω τομείς σας προβληματίζουν και καλείστε να βρείτε λύσεις που θα σας βγάλουν από αδιέξοδα. Το οργανωτικό σας πνεύμα αλλά και το πρακτικό μυαλό σας, θα σας βοηθήσουν να φέρετε εις πέρας αυτά που έχετε αναλάβει, ενώ όσον αφορά τις φιλίες σας, καλό θα είναι να ακούσετε την άλλη πλευρά πριν καταλήξετε σε συμπεράσματα. Τέλος, δεν αποκλείεται ανάμεσα στους γνωστούς σας, να βρίσκετε και ένα πρόσωπο που θα θελήσει να σας κατακτήσει…

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ηλιακό σας μεσουράνημα, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο τον τομέα της καριέρας σας. Η εξέλιξη ενός νέου εγχειρήματος, η δημόσια εικόνα σας, το εισόδημα που λαμβάνετε από τη δουλειά σας καθώς και σχέσεις με ανώτερους και αφεντικά, είναι τα κύρια ζητήματα που φέρνει στο φως αυτό το φεγγάρι. Η ένταση που χαρακτηρίζει το ζώδιο του Σκορπιού, φανερώνει πως οι παραπάνω τομείς σας δημιουργούν ένα ψυχολογικό βάρος ή κάποιου είδους ανασφάλεια που καλείστε να διαχειριστείτε. Αν επιστρατεύσετε τη λογική σας και προσπαθήσετε να προσαρμοστείτε στις καταστάσεις που παρουσιάζονται, αποφεύγοντας πεισματικές ενέργειες, θα καταφέρετε να κάνετε τα πράγματα να λειτουργήσουν προς όφελός σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού ολοκληρώνει κάποια θέματα σπουδών ή που αφορούν επαγγελματικές συμφωνίες με το εξωτερικό. Ακόμη, πολλοί από σας δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσουν ένα πολυπόθητο ταξίδι ή να κάνουν μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία σε μια εκδρομή. Σε κάθε περίπτωση, αυτό το φεγγάρι σας ωθεί να ασχοληθείτε με θέματα πίστης, να διευρύνετε το γνωστικό σας πεδίο και να διαμορφώσετε μια νέα κοσμοθεωρία για τον κόσμο που θα σας κάνει να νιώθετε πιο γεμάτοι και ολοκληρωμένοι.

Τελευταία ενημέρωση: