Πανσέληνος στον Λέοντα στις 5/2/2023, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (80 votes)
Από την Αλεξάνδρα Βενέτη

Η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα η επίδραση ξεκινά από τις 5 Φεβρουαρίου 2023, θα υπάρξουν ανταγωνιστικές τάσεις, στον αισθηματικό τομέα ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους αντιζηλίες. Οι ηγετικοί χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξετε τις υπερβολές, οι διαθέσεις σας θα είναι ανταγωνιστικές. Η στιγμή θα είναι ευνοϊκή για διεκδικήσεις και τολμηρές αλλαγές, ωστόσο το οτιδήποτε θα χρειαστεί μέθοδο και μέτρο για να μην υπάρξουν συγκρούσεις. Στον αισθηματικό τομέα ευνοούνται οι νέες γνωριμίες, στις επαφές θα υπάρξει ένταση ίσως και πάθος. Εσείς οι ερωτευμένοι προσοχή σε σκηνές ζήλειας, αποφύγετε τις υπερβολές.

Διαβάστε παρακάτω πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον Λέοντα το ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον Λέοντα φέρνει θετικές εξελίξεις για εσάς τους Κριούς, θα έχετε τη δυνατότητα να πάρετε αποφάσεις, να βγείτε από τη στασιμότητα και να οριστικοποιήσετε. Στην περίπτωση που ήδη έχετε δεσμό και μάλιστα μακροχρόνιο δεν αποκλείεται να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης ή της δέσμευσης ή της γνωστοποίησης ενός γεγονότος. Οι ελεύθεροι θα έχετε το άνοιγμα για φλερτ, καλό θα είναι οι προσεγγίσεις σας να είναι άμεσες θα πιάσουν τόπο. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο της νέας γνωριμίας γενικότερα θα έχετε τη δυνατότητα να βάλετε ένα καινούργιο άτομο στη ζωή σας και να αλλάξετε τα δεδομένα σας. Κινηθείτε και δραστηριοποιηθείτε, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ουσιαστικές αλλαγές. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Κριός Σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος του Λέοντα θα επηρεάσει εσάς τους Ταύρους κυρίως σε επίπεδο προσωπικό δηλαδή σε ότι έχει να κάνει με το σπίτι, την οικογένεια σας και γενικότερα με τις άμεσες σχέσεις της καθημερινότητας σας. Οι αλλαγές που θα προκύψουν θα είναι θετικές, κάποια συγκεκριμένα ανοίγματα θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σας, εσείς οι απογοητευμένοι θα πάρετε τα πάνω σας, αλλάζετε πλάνα και σχέδια. Σε κάτι συγκεκριμένο που ενδεχομένως να περιμένετε έρχεται θετική απάντηση, θα καταφέρετε να υλοποιήσετε μια σκέψη σας. Στην προσωπική σας σχέση με το ταίρι σας θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στις αντιδράσεις σας καλό θα είναι από πλευράς σας ο τρόπος σκέψης να μην είναι εγωκεντρικός. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε και αν χρειαστεί να συμβιβάσετε τις καταστάσεις για να μην υπάρξουν αρνητισμοί. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ταύρος Σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα η χρονική στιγμή θα είναι βοηθητική σε συζητήσεις, συνελεύσεις, παρουσιάσεις, γενικότερα θα καταφέρετε να υπερισχύσετε και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Μην αναβάλετε συζητήσεις προσωπικές ή επαγγελματικές, θα τα πάτε πολύ καλά θα καταφέρετε να πείσετε και να επηρεάσετε. Προσοχή στις υπερβολές θα πρέπει να κινηθείτε ισορροπημένα, καλό θα είναι να υπολογίσετε όλα τα ενδεχόμενα και όλες τις απόψεις. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα, αρκετές θα είναι οι συναντήσεις και οι επαφές, θα βρεθείτε με φίλους θα καταφέρετε να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Ευνοϊκή θα είναι η χρονική στιγμή για ταξίδια, μετακινήσεις, οργανωθείτε και προχωρήστε χωρίς αναβολές. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Δίδυμοι Σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στον Λέοντα για εσάς τους Καρκίνους η επίδραση θα είναι κυρίως στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, θα πρέπει να προετοιμαστείτε για απρόοπτες καταστάσεις, για αλλαγές ή ακόμα και για επιδράσεις τρίτων προς εσάς ή από εσάς προς εκείνους. Μιλήστε, εκδηλωθείτε, προτείνετε, θα έχετε τη δυνατότητα να κατευθύνετε τις καταστάσεις ή να αλλάξετε απόψεις που είναι κάπως διαφορετικές από τις δικές σας. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να επηρεαστείτε σε μεγάλο βαθμό από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που το εμπιστεύεστε ίσως και το θαυμάζετε. Εσείς που είστε δυσαρεστημένοι από τις χρηματικές σας απολαβές κινήστε τα νήματα για να αποκτήσετε κάτι παραπάνω, ευνοούνται οι διεκδικήσεις αρκεί να υπάρχει μέτρο και μεθοδικότητα. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Καρκίνος Σήμερα!

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο σας εσείς οι Λέοντες ίσως να έχετε λίγο φορτωμένο πρόγραμμα, προσοχή στο άγχος στους εκνευρισμούς και στις ανασφάλειες. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε την καριέρα σας ένα βήμα πιο μπροστά, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα πρέπει να αξιοποιήσετε με αμεσότητα. Καταστάσεις που σας στρεσάρουν καλό θα είναι να τις ταχτοποιήσετε μην τις αφήσετε να αιωρούνται αυτό θα επιβαρύνει την ψυχολογία σας. Δεν αποκλείεται κάποια οικογενειακά ζητήματα να βγουν στο προσκήνιο θα πρέπει να χειριστείτε τις υποθέσεις με ταχύτητα και με κάπως συμβιβαστική διάθεση. Στον αισθηματικό σας τομέα ίσως να υπάρξουν απρόοπτα, δεν αποκλείεται να βρεθείτε μπροστά στην προοπτική μιας νέας γνωριμίας. Εσείς που είστε ήδη σε δεσμό προσοχή στις αντιδράσεις σας, αποφύγετε το έντονο πείσμα ή τις σκηνές ζήλειας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Λέων Σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε εσάς τους Παρθένους η Πανσέληνος στον Λέοντα επίδραση θα έχει κυρίως στον ψυχολογικό και κοινωνικό τομέα. Ο τρόπος που θα επικοινωνήσετε θα έχει να κάνει κυρίως με τον εσωτερικό σας κόσμο δηλαδή οι κινήσεις σας θα είναι ανάλογες με τις διαθέσεις σας. Εσείς οι προβληματισμένοι ή απογοητευμένοι ενδεχομένως να νιώσετε την ανάγκη να κλειστείτε στον εαυτό σας, ωστόσο καλό θα είναι να μην αποξενωθείτε και κυρίως να μην μεγαλοποιήσετε τις δύσκολες υποθέσεις που σας απασχολούν. Οι φίλοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της ψυχολογίας σας, εμπιστευτείτε τα άτομα που ταιριάζουν με τις απόψεις και τις πεποιθήσεις σας, ανοιχτείτε και αφήστε το περιθώριο να σας πλησιάσουν. Σε ζητήματα αισθηματικής φύσης εσείς που είστε σε σχέση καλό θα είναι να μην αφήσετε να περιθώριο το ταίρι σας να παρεξηγήσει τη στάση σας και να την βρει αδιάφορη ενώ στην πραγματικότητα δεν θα είναι. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Παρθένος Σήμερα!

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος σχηματίζεται στον Λέοντα εσείς οι Ζυγοί έμφαση θα δώσετε στην εικόνα σας και γενικότερα στον τρόπο που θα προβάλετε την προσωπικότητα σας ή τα ταλέντα σας. Θα είστε σε θέση να κερδίσετε τις εντυπώσεις, θα υπάρξουν άτομα που θα μπορέσουν να σας εμπιστευτούν και θα έχουν τη διάθεση να σας προωθήσουν όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και σε αισθηματικό. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να σας συστήσουν σε πρόσωπα που θα παίξουν ουσιαστικό ρόλο στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Στην περίπτωση που αναζητάτε εργασία θα υπάρξει το άνοιγμα για να βρείτε κάτι που θα σας ικανοποιήσει και θα ταιριάζει στις προτιμήσεις σας. Αποφύγετε τις υπερβολές, προσπαθήστε να είστε ο εαυτός σας, σταθεροποιηθείτε στους στόχους σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ζυγός Σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσάς τους Σκορπιούς η Πανσέληνος στον Λέοντα σας καλεί να οργανώσετε τα πλάνα σας κυρίως τα επαγγελματικά, να κινηθείτε δραστικά και να αποδείξετε τις ικανότητες σας. Θα βρεθούν στον δρόμο σας πρόσωπα που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν και να προωθήσουν τις ιδέες ή τα σχέδια σας, αρκεί να είστε σε θέση να αποδείξετε πως αξίζετε το ενδιαφέρον και την εύνοια τους. Ίσως να υπάρξουν κάποιες μικρό δυσκολίες ωστόσο αν η στάση σας είναι μεθοδική και αν όντως διαθέτετε προσόντα και ικανότητες, τότε όλα θα πάρουν τον σωστό δρόμο, θα δείτε πως θα καταφέρετε να προχωρήσετε μπροστά και να φτάσετε σε σημείο υλοποίησης. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εργαστείτε μεθοδικά και να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Σκορπιός Σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευνοϊκή θα είναι για εσάς τους Τοξότες η Πανσέληνος στον Λέοντα, θα είναι ιδιαιτέρως υποστηριχτική τόσο στα πλάνα σας και στα σχέδια σας όσο και στις επιθυμίες σας. Τρέξτε τα βήματα σας, οργανώστε τις κινήσεις σας, περάστε σε διεκδικήσεις επαγγελματικές ή αισθηματικές, θα δείτε πως το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό. Στον αισθηματικό σας τομέα για τους ελεύθερους δεν θα λείψουν οι νέες γνωριμίες, διατηρήστε τη γοητεία σας, προσεγγίστε με αυθορμητισμό, θα λάβετε θετικές απαντήσεις. Εσείς οι χωρισμένοι στην περίπτωση που επιθυμείτε επανασύνδεση κάντε το ανάλογο βήμα, θα είστε σε θέση να αλλάξετε τη γνώμη και το κλίμα, θα καταφέρετε να επανασυνδεθείτε και να ανατρέψετε τα αρνητικά δεδομένα. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Τοξότης Σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσάς τους Αιγόκερους η Πανσέληνος στον Λέοντα σας καλεί να επικεντρωθείτε στο θέμα κατάκτηση. Αν θέλετε να υπερισχύσετε ή να διεκδικήσετε θα είναι ευνοϊκή περίοδος, ωστόσο θα πρέπει να οργανωθείτε, οι ενέργειες σας θα πρέπει να είναι μεθοδικές και να απουσιάζει η υπερβολή. Διαθέτετε ταλέντα και ικανότητες θα χρειαστεί να τα προβάλετε με τον σωστό τρόπο, βγάλτε στην επιφάνεια τη δυναμικότητα σας, προχωρήστε στις διεκδικήσεις σας επαγγελματικές ή οικονομικές. Θα είστε σε θέση να εντυπωσιάσετε και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που θέλετε να επηρεάσετε, γι αυτό συντονιστείτε και πράξτε μεθοδικά. Στον αισθηματικό σας τομέα εσείς που είστε σε σχέση προσοχή να μην προσπαθήσετε να επιβληθείτε στο ταίρι σας με τον λάθος τρόπο. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Αιγόκερως Σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για εσάς τους Υδροχόους η Πανσέληνος στον Λέοντα θα έχει άμεση επίδραση στον τρόπο σκέψης σας, στο πως βλέπετε τον εαυτό σας και στο τι εντυπώσεις σας αφήνουν οι τρίτοι. Ίσως να χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε σχέσεις όχι μόνο ερωτικές αλλά και φιλικές, ενδεχομένως κάποιοι από εσάς να καταλήξετε στο συμπέρασμα πως δεν σας αξίζει να ζείτε αυτό που ζείτε και να κάνετε το τολμηρό βήμα της αλλαγής. Στον αισθηματικό σας τομέα εσείς που έχετε σχέση δεν αποκλείεται να αποφασίσετε πως είναι καιρός να αλλάξετε ταίρι ή συνθήκες, ίσως να πάρετε οριστικές αποφάσεις, κάτι θα τερματίσετε, κάτι νέο θα ξεκινήσετε. Οι ελεύθεροι εξοπλισμένοι θα είστε με αυτοπεποίθηση, θα είναι σωστή χρονική στιγμή να φλερτάρετε, να προσεγγίσετε, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Υδροχόος Σήμερα!

ΙΧΘΥΣ

Ευνοϊκά ανοίγματα σας φέρνει η Πανσέληνος στον Λέοντα, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο θα προσπαθήσετε και μάλιστα συγκροτημένα και εντατικά. Θα υπάρξουν ανοίγματα στον επαγγελματικό τομέα, ίσως να ακούσετε μια ιδιαιτέρως ευνοϊκή πρόταση, θα πρέπει να αξιοποιήσετε με αμεσότητα τις νέες προοπτικές, η αδράνεια ή η αναποφασιστικότητα δεν θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε μπροστά. Αναγκαίο θα είναι να κινηθείτε δυναμικά με αυτοπεποίθηση, θα βρείτε το έδαφος πρόσφορο για άνοδο και για εξέλιξη γι αυτό αποφύγετε την ακινητοποίηση. Στον αισθηματικό σας τομέα η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για νέες γνωριμίες, επικεντρωθείτε στην εικόνα σας και στο πως προβάλετε τον εαυτό σας, θα έχετε τη δυνατότητα να εντυπωσιάσετε αρκεί να το βάλετε στόχο. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ιχθύς Σήμερα!

Τελευταία ενημέρωση: