Πλούτωνας, ο πλανήτης της μεταμόρφωσης και της αναγέννησης

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Ο Πλούτωνας βρίσκεται στις παρυφές του ηλιακού μας συστήματος, χαρακτηρίζεται από πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και καλύπτεται από πετρώματα και πάγο αζώτου. Αποτελούσε τον μυθολογικό αδερφό του Δία και του Ποσειδώνα και ήταν ο βασιλιάς του Κάτω Κόσμου, όπου ήταν το βασίλειο των νεκρών. Η λέξη «θάνατος» λοιπόν είναι η πρώτη που έρχεται με την ποιοτική ανάλυση του Πλούτωνα. Αποτελεί την αναπόδραστη εξέλιξη των φυσικών νόμων που ορίζουν πως τα πάντα έχουν αρχή και τέλος. Είναι ο πλανήτης που εκπροσωπεί τις αργές και ριζικές αλλαγές που απαλλάσσουν τις ζωές μας από οτιδήποτε περιττό και ετοιμοθάνατο.

Με την έννοια αυτή ο Πλούτωνας αποτελεί μία αναζωογονητική δύναμη που εξυπηρετεί πάντα την ανάπτυξη της ζωής. Οτιδήποτε έχει κάνει τον κύκλο του πρέπει να γκρεμιστεί για να οικοδομηθεί κάτι νέο. Είναι οι δυνάμεις αναγέννησης που διαθέτει το άτομο και συμβολίζει το κατά πόσο μπορούμε να είμαστε δυνατοί απέναντι στις κρίσεις που βάλουν το Εγώ μας. Βέβαια δε ξεκινά αμέσως καταστρέφοντας αλλά δείχνοντας που υπάρχει πρόβλημα, που πρέπει να είμαστε πιο ελαστικοί και να παραδώσουμε τον έλεγχο.

Ταυτόχρονα εκτός από τον θάνατο που είναι το μεγαλύτερο πλήγμα στο Εγώ μας, ο Πλούτωνας συνδυάζεται και με το σεξ. Η σωματική και ψυχική ένωση με τον Άλλο συμβολίζει την κατάλυση των προσωπικών μας ορίων μέσα από την επαφή και τη σύγκρουση. Μέσα από την σεξουαλική επαφή έρχονται στην επιφάνεια ζωώδη ένστικτα που επίσης έχουν να κάνουν με τον Πλούτωνα. Μέσα στα χαρακτηριστικά του πλανήτη συναντάμε τη δίχως όρους αγάπη αλλά την ίδια στιγμή και τις εξουσιαστικές σχέσεις, την ανάγκη μας να κατέχουμε τον Άλλο. Σχετίζεται με κακή χρήση της εξουσίας καθώς και με σκοτεινές, παράνομες δραστηριότητες.

Ταυτόχρονα ο Πλούτωνας εκφράζει τα σκοτεινότερα βάθη της ψυχής μας, τους φόβους μας και αυτά που προσπαθούμε να κρύψουμε αλλά πάντα εκρήγνυνται από μέσα μας σε ανυποψίαστες στιγμές. Η ψυχανάλυση είναι ο χαρακτηριστικότερος επιστημονικός τομέας που σχετίζεται με τον Πλούτωνα. Ψάχνοντας όμως βαθιά μέσα στην ψυχή μας βρίσκεται όλος ο πλούτος που μας αναλογεί και η ανακάλυψή του ορίζεται από σκληρή δουλειά με τον εαυτό μας. Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης που συμβολίζει την αναγεννησιακή διαδικασία που μετουσιώνει οτιδήποτε νεκρό σε παραγωγικό έδαφος για την εμφάνιση νέας ζωής.

Δείτε πως σας επηρεάζει ο Πλούτωνας ανάλογα με την ζωδιακή του θέση:

Πλούτωνας στον Κριό

Μεταμορφώνεστε με ενεργητικό και άμεσο τρόπο ξεκινώντας από τον πυρήνα σας. Διερευνάτε τα βαθύτερα επίπεδα της ύπαρξής σας και διεκδικείτε σθεναρά την ανεξαρτησία σας, για τον εαυτό σας ή για μία ομάδα που ανήκετε. Μπορεί να προσπαθήσετε να απαλλαγείτε από παλιούς σας εαυτούς και τον τρόπο που σας αντιμετώπιζαν οι άλλοι προκειμένου να δημιουργήσετε μια νέα ζωή. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πλούτωνας στον Ταύρο

Επιδιώκετε να αλλάξετε με κτητικό τρόπο θέματα που σχετίζονται με την προσωπική σας περιουσία. Κάνετε αλλαγές αργά, με ελεγχόμενο τρόπο ειδικά όταν πρόκειται για τις κτήσεις σας. Είστε υλιστής και ίσως κάποιες φορές να αγνοείτε δυνάμεις που ενεργούν κάτω από την επιφάνεια. Τα άτομα με αυτή τη θέση έχουν ισχυρά σεξουαλικά ένστικτα. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πλούτωνας στους Διδύμους

Τα άτομα με αυτή τη θέση έχουν την τάση να ερευνούν κάτω από την επιφάνεια τα θέματα που τους απασχολούν με έναν ευέλικτο τρόπο. Ενδιαφέρονται για θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, τη σκέψη, τις ιδέες και τις σχέσεις ή για κρυμμένα θέματα (τα μυστικά της ζωής και του θανάτου), τα οποία επιδιώκουν να επικοινωνήσουν μέσα από βιβλία, ή οποιαδήποτε μορφή μεταδοτικής γνώσης, όπως το διαδίκτυο. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πλούτωνας στον Καρκίνο

Τα άτομα που έχουν γεννηθεί με Πλούτωνα στον Καρκίνο, αλλάζουν τα πράγματα με έναν ενστικτώδη και προστατευτικό τρόπο. Φτάνουν στον πυρήνα του μυαλού τους προκειμένου να προστατεύσουν αυτά που είναι σημαντικά, τις ρίζες τους, τη χώρα, την εθνική ομάδα. Μπορούν να μεταμορφώσουν τους τομείς που τους ενδιαφέρουν με τρόπο ευαίσθητο και συναισθηματικό. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πλούτωνας στον Λέοντα

Η πηγή μεταμόρφωσης των ατόμων που έχουν γεννηθεί με αυτή τη θέση σχετίζεται με τα παιδιά και την ψυχαγωγία. Μπορεί να έχουν την τάση να μένουν στην φάση της παιδικής ηλικίας και της νεότητας, όντας ενθουσιώδεις και αισιόδοξοι για τη ζωή. Από την άλλη, μπορεί να κερδοσκοπούν ή να ασχολούνται με τυχερά παιχνίδια, διακινδυνεύοντας τα πάντα για να διατηρήσουν την ατομικότητά τους, ενάντια στην καταπιεστική εξουσία. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πλούτωνας στην Παρθένο

Τα άτομα με αυτή τη θέση έχουν την τάση να σκαλίζουν βαθιά τα θέματα που τους απασχολούν με διεξοδική ανάλυση. Αναζητούν τον αυτοέλεγχό τους μέσα από την εργασία και την προσφορά, είναι ευέλικτα και ασχολούνται με πληροφορίες τόσο που μπορεί να γίνουν εμμονικοί με αυτές. Χρησιμοποιούν την κοινή λογική και είναι πιθανό να επηρεάζονται από εξωτερικούς παράγοντες ή άλλα άτομα ή ομάδες. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πλούτωνας στον Ζυγό

Τα άτομα με Πλούτωνα στον Ζυγό μπορεί είναι εμμονικά με την αμεροληψία και την δικαιοσύνη που αφορά τους άλλους ή τον γάμο τους. Οι σχέσεις πρέπει να είναι τέλειες αλλιώς δεν είναι τίποτα. Υποκινούνται από τις αξίες τους και ενώ είναι κανονικά διπλωμάτες, μπορεί να υπάρχουν εκρήξεις θυμού σε ό, τι θεωρούν άδικο. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πλούτωνας στον Σκορπιό

Σκάβετε βαθιά μέσα στα κρυμμένα μυστικά που αφορούν το φύλο, το μυαλό, απόκρυφες μελέτες ή τον θάνατο. Μπορεί να υπάρχει εμμονή σε τομείς που αφορούν τη γενετική, τη δημιουργία (και καταστροφή) ζωής, και την κλωνοποίηση ή ενασχόληση με τον μυστικισμό. Τα άτομα με αυτή τη θέση ίσως να θέλουν να διατηρήσουν κρυφά τα επιτεύγματά τους ή έρευνες που αφορούν το σύνολο. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πλούτωνας στον Τοξότη

Τα άτομα που έχουν γεννηθεί με Πλούτωνα στον Τοξότη μπορούν να μεταμορφώσουν την ανώτατη εκπαίδευση και τη φιλοσοφία μέσα από το όραμά τους για το μέλλον. Κατά την περίοδο αυτής της γενιάς μπορεί να υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και μεταβολές στις συμπεριφορές προς την ελευθερία. Ακόμη μπορεί να υπάρχουν ταξίδια μεγάλων αποστάσεων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου καθώς αυτή η γενιά έχει εμμονή με τα ταξίδια στο εξωτερικό και με τη ζωή σε άλλους πλανήτες. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πλούτωνας στον Αιγόκερω

Η μεταμορφωτική σας δύναμη αφορά τομείς που σχετίζονται με την ενέργεια, τις επιχειρήσεις και την επαγγελματική σταδιοδρομία. Αυτή η γενιά μπορεί να είναι ενάντια στην εξουσία και τα άτομα αυτά επιθυμούν να γίνουν ανεξάρτητα από κάποια αρχή (ισχυρή χώρα, σύμβαση, κ.λπ.). Ερευνούν κάτω από την επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με τη δύναμη πάνω σε άλλους και με έναν πρακτικό τρόπο,  προσπαθούν να την αφαιρέσουν. Όμως, μπορεί να υπάρχει μια αντίσταση στην μεταμόρφωση λόγω της τάσης να προσκολλώνται πάνω στο παλιό και δοκιμασμένο. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πλούτωνας στον Υδροχόο

Τα άτομα με Πλούτωνα στον Υδροχόο μεταμορφώνουν με αντισυμβατικό τρόπο θέματα που σχετίζονται με τους φίλους και ανθρωπιστικές υποθέσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της γενιάς, είναι πιθανό να γίνουν δραστικές αλλαγές σε τομείς που αφορούν την κοινωνία, το πνεύμα και τις σχέσεις μεταξύ ομάδων. Αυτή μπορεί να είναι μία περίοδος δραστικών κοινωνικών αλλαγών που θα μπορούσε να φθάσει στα βάθη της πίστης, και να απειλήσει τα θεμέλια της κοινωνίας. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ο Πλούτωνας στους Ιχθείς

Τα άτομα με αυτή τη θέση μπορούν να μεταμορφώσουν με εμπνευσμένο τρόπο θέματα που αφορούν ανώτερες πεποιθήσεις, όπως η θρησκεία, συμπεριλαμβανομένης της καθολικής αγάπης και συμπάθειας. Σκαλίζουν θέματα που αφορούν συναισθήματα και βαθιά ριζωμένα μυστικά, ίσως από την ανθρωπότητα, τα οποία μάλιστα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αυξάνοντας την διορατικότητα των ατόμων που γεννιούνται με αυτή τη θέση. Η συναισθηματική πίεση ίσως να δημιουργεί αύξηση καταχρήσεων και ψυχοδραστικών ουσιών σε αυτή τη γενιά. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση: