Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 18/8/2016, πως επηρεάζει το ζώδιό σου;

Βαθμολόγησε: 
Average: 3 (1 vote)

Απρόβλεπτες καταστάσεις και απροσδόκητες εκπλήξεις σας φέρνει στις18 Αυγούστου η Σεληνιακή έκλειψη στο φιλελεύθερο και απρόβλεπτο ζώδιο του Υδροχόου, τονίζονται ο ιδεαλισμός και ο ανθρωπισμός σας, οι ελπίδες και τα όνειρά σας ανατρέπονται για να αντικατασταθούν από κάτι νέο, πιο καινοτόμο και τολμηρό. Ξαφνικές καταστάσεις ανατρέπουν το status quo της ζωής σας, τώρα διεκδικείτε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας χωρίς να υπολογίζετε τις συνέπειες. Αναπάντεχα γεγονότα αλλάζουν τον παλιό τρόπο ζωής σας, φιλίες και ομάδες που δεν εξυπηρετούν θετικό σκοπό απομακρύνονται για να απελευθερωθείτε. Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει τα Σταθερά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου, δηλαδή τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

Διαβάστε παρακάτω πώς θα επηρεάσει η Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη στον κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, ρίχνει φως στις φιλίες σας και τις κοινωνικές ομάδες όπου ανήκετε και σας ζητά να κάνετε εκκαθάριση. Ίσως απομακρυνθείτε από έναν φίλο ή μια κοινωνική ομάδα ή από μια δραστηριότητα που δεν μιλούν πλέον στα ιδανικά και τις αξίες σας. Γαλουχείτε τις νέες γνωριμίες που κάνετε και επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέσα στους επόμενους έξι μήνες βλέπετε τα φώτα της δημοσιότητας χάρη στη Σεληνιακή έκλειψη που φωτίζει το δέκατο οίκο σας, της επιτυχίας. Από την άλλη πλευρά, ίσως υπάρξει μια απρόβλεπτη ανατροπή των επαγγελματικών σας στόχων καθώς μπορεί να αποχωρήσετε από την εργασία σας ή να υπάρξουν εργασιακές ανακατατάξεις οι οποίες θα σας επηρεάσουν βαθιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον επεκτατικό ένατο οίκο σας και εμποτίζει την ψυχή σας με το πνεύμα της εξερεύνησης και της περιπέτειας, αναγνωρίζετε τώρα ποιος και τι εμποδίζουν την ελευθερία σας και την ανεξαρτησία σας καθώς επίσης και τα  μεγάλα οράματά σας. Διευρύνονται οι ορίζοντές σας με ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο ή ανακαλύπτοντας την πνευματικότητά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αιχμαλωτίζετε τους θαυμαστές σας και τον αγαπημένο σας με τη δύναμη του πάθους και των συναισθημάτων σας και χάρη στη Σεληνιακή έκλειψη στον σαγηνευτικό όγδοο οίκο σας. Όμως, πριν χαρίσετε την καρδιά σας, καθίσταται αναγκαίο να γνωρίζετε αν αυτό το άτομο θέλει δέσμευση ή απλά μια σεξουαλική επαφή. Αν υπήρχε ένταση με τον αγαπημένο σας, αποκαθίσταται η αρμονία μεταξύ σας.

ΛΕΩΝ

Η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και φέρνει στο φως τα πιο έντονα συναισθήματά σας. Το πάθος σας αναφλέγεται, είτε προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο. Αναθερμαίνετε τη σχέση σας και βαδίζετε προς τη δέσμευση αλλά μπορεί και να συνειδητοποιήσετε ότι είστε σε ένα συναισθηματικό τέλμα και ότι ο αγαπημένος σας δεν πληροί τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δυσκολεύεστε να βάλετε πρόγραμμα στην καθημερινή σας ζωή και την εργασία σας, απρόβλεπτες καταστάσεις δημιουργούν άγχος και στρες, καθώς η Σεληνιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον αναλυτικό έκτο οίκο σας. Τώρα πιέζεστε από τις υποχρεώσεις σας και την ανάγκη σας για οργάνωση και αποτελεσματικότητα. Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη σας βοηθά να δείτε τι πρέπει να κάνετε για την ψυχική και σωματική υγεία σας.

ΖΥΓΟΣ

Τα συναισθήματά σας είναι στο απόγειό τους καθώς η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Αναμείνατε σημαντικές, απρόβλεπτες αλλαγές μέσα στους προσεχείς έξι μήνες στην ερωτική σας ζωή, είτε βρίσκοντας μια νέα αγάπη, είτε αναβιώνοντας τη σχέση σας, είτε δίνοντας ένα τέλος αν τον τελευταίο καιρό είχατε βιώσει μεγάλη αναστάτωση, μέχρι και δράμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επιλύετε ένα αρνητικό ζήτημα με ένα στενό μέλος της οικογένειάς σας ή φίλο σας ή τον αγαπημένο σας χάρη στη Σεληνιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Από την αντίθετη πλευρά, μπορεί να φτάσετε στα άκρα αν νιώσετε ότι κάποιοι σας περιορίζουν και σας καταπιέζουν. Ίσως σκεφτείτε να ανακαινίσετε το σπίτι σας ή να αλλάξετε κατοικία κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι μηνών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη στον ανέμελο και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, δημιουργεί πάθος στα λόγια σας αλλά και συναισθηματικές εκρήξεις. Αναζητάτε τη διασκέδαση και υποστηρίζετε με πάθος τις απόψεις σας, δεν αποδέχεστε τις διαφορετικές ιδέες των άλλων. Τώρα θέλετε να είστε με άτομα που πραγματικά θέλετε, χαρίζετε τον χρόνο σας σε κάποιον από τον οποίον μπορείτε να μάθετε πολλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, και απαιτεί να βάλετε πειθαρχία και οργάνωση στα οικονομικά σας. Ίσως έχετε κάποια ένταση για λόγους οικονομικούς ή χρήματα που σας χρωστάνε καιρό. Ίσως καταφέρετε να εξισορροπήσετε τον προϋπολογισμό σας, κάνοντας κάποιες περικοπές στις συνήθεις δαπάνες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κοιτάζετε στο μέλλον χάρη στη Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας η οποία αλλάζει τη ζωή σας προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο, εξαρτάται από τις δικές ενέργειες! Μπορεί να απομακρυνθείτε από μια δουλειά ή σημαντική σχέση και ξεκινάτε κάτι καινούργιο τους προσεχείς έξι μήνες, το οποίο κάνει τη ζωή σας να πάρει μια στροφή 180 μοιρών. Στην πραγματικότητα, εσείς τώρα χαράζετε την πορεία της ζωής σας.

ΙΧΘΥΣ

Αν είχατε σύγχυση και ασάφεια στη ζωή σας με κάποια άτομα, η Σεληνιακή έκλειψη στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας αποσαφηνίζει τις καταστάσεις. Πριν αφήσετε ελεύθερα τα συναισθήματά σας και τις συγκινήσεις σας, δείτε που σας οδηγούν. Ίσως να είχατε παρωπίδες με κάποια άτομα ή οι ψευδαισθήσεις σας, σας οδήγησαν σε λάθος δρόμο, τώρα όμως βρίσκετε το δρόμο της αλήθειας.

Τελευταία ενημέρωση:
\n