Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Αιγόκερως Σεπτεμβρίου 2022

Από την Φαίδρα Μάρκου
Βαθμολογία: 
Average: 1,5 (281 votes)

Μάθε τι επιφυλλάσει ο μήνας αυτός για την αισθηματική σου ζωή με βάση τις διελεύσεις των πλανητών για Αιγόκερως! Τι προβλέπεται να συμβεί στη συναισθηματική σου ζωή.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Αιγόκερως:

Ελεύθεροι και ωραίοι. Δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να εντυπωσιάσετε, αν προσπαθήσετε να τραβήξετε τα βλήματα θα το καταφέρετε. Ο συνδυασμός γοητεία και προσιτή στάση θα έχει θετικά αποτελέσματα θα πετύχετε στον σκοπό σας. Ίσως να σας πλησιάσει πρόσωπο που μεταξύ σας υπάρχει παλιό ανοιχτό κεφάλαιο, είναι πολύ πιθανό να ακουστεί πρόταση επανασύνδεσης από πρώην ταίρι. Μέσα στον μήνα θα υπάρξουν απρόοπτα ανοίγματα, θα έχετε την δυνατότητα να κατευθύνετε τις καταστάσεις και να προχωρήσετε σε νέα αρχή.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Αισιοδοξία και παρορμητικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Εσείς οι αγχωμένοι ή ανικανοποίητοι καλό θα είναι να αποφύγετε τις ανυπόμονες πράξεις, δεν θα πρέπει να είναι σπασμωδικές οι ενέργειες σας. Προσοχή στις κυκλοθυμίες και στις αντιθέσεις, η συμπεριφορά σας θα επηρεαστεί από τα ψυχολογικά σας σκαμπανεβάσματα. Σε συζητήσεις τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον καλό θα είναι να υπάρχει χαλαρότητα, κάποια πράγματα για να αλλάξουν θα χρειαστούν τον χρόνο τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - ΣΕΠΤ
Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
\n
875