Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Δίδυμος Σεπτεμβρίου 2022

Από την Φαίδρα Μάρκου
Βαθμολογία: 
Average: 1,5 (275 votes)

Μάθε τι επιφυλλάσει ο μήνας αυτός για την αισθηματική σου ζωή με βάση τις διελεύσεις των πλανητών για Δίδυμος! Τι προβλέπεται να συμβεί στη συναισθηματική σου ζωή.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Δίδυμος:

Ελεύθεροι και ωραίοι. Αλλαγές θα υπάρξουν στις διαθέσεις σας, βγαίνετε από την επιφύλαξη, περνάτε σε δράση, θα αναζητήσετε ανανέωση και ένταση. Θα καταφέρετε να διατηρήσετε γοητευτικό και ερωτεύσιμο το στυλ σας, οι επικοινωνίες σας ικανότητες θα ανοίξουν δίοδο νέων επαφών. Πιθανή θα είναι η δυνατότητα νέας αρχής ή σχέσης, πάρτε το ρίσκο να δοκιμάσετε και να πειραματιστείτε, το αποτέλεσμα θα σας αναζωογονήσει. Για να μπορέσετε να πάρετε σωστές αποφάσεις για τις οποίες δε θα μετανιώσετε καλό θα είναι να αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Θα αποφύγετε τις πιέσεις, ανέμελη θα είναι η συμπεριφορά σας, θα προσπαθήσετε να αναζωογονήσετε τις συνθήκες μέσα στη σχέση σας. Ανανεώνεται ο τρόπος σκέψης σας, βγαίνετε από την αντίδραση, συνεννόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Σε ένα συγκεκριμένο θέμα προσοχή στις αμφιβολίες και στις συναισθηματικές αμφιταλαντεύσεις, προσπαθήστε να βγείτε από την ανασφάλεια, σκεφτείτε με ορθολογισμό.

ΔΙΔΥΜΟΣ - ΣΕΠΤ
Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
\n
875