Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Τοξότης Ιουλίου 2019

Από την Φαίδρα Μάρκου
Βαθμολογία: 
Average: 5 (1 vote)

Μάθε τι επιφυλλάσει ο μήνας αυτός για την αισθηματική σου ζωή με βάση τις διελεύσεις των πλανητών για Τοξότης! Τι προβλέπεται να συμβεί στη συναισθηματική σου ζωή.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Τοξότης:

Ελεύθεροι και ωραίοι. Μέσα στον μήνα πίσω από ένα τυχαίο γεγονός θα κρύβεται μια έντονη συναισθηματική έκπληξη που θα ανανεώσει τις επιθυμίες και τις βλέψεις σας. Θα κάνει την εμφάνιση του ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα καταφέρει να σας αναστατώσει, με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον Καρκίνο ανοιχτή θα είναι η προοπτική για σταθερή και μακροχρόνια σχέση. Τα συμβάντα θα κινήσουν τα νήματα για να υπάρξουν εξελίξεις που θα σας βγάλουν από τη στασιμότητα. Θα γίνουν ουσιαστικές συναντήσεις, συμπτώσεις και συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τα δεδομένα και να προχωρήσετε μπροστά αφήνοντας στην άκρη τις παρελθοντικές απογοητεύσεις.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Με τη Σεληνιακή έκλειψη και την Αφροδίτη στον Καρκίνο, σταθεροποιούνται οι βλέψεις και οι προσδοκίες σας, θα είστε προσεκτικοί και αναλυτικοί, στις συζητήσεις σας θα προσέξετε πολύ καλά τι πρέπει να πείτε για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Από την πλευρά σας θα υπάρξει η διάθεση για ανανέωση και αναζωογόνηση, δώστε ώθηση στη σχέση σας. Μιλήστε με ειλικρίνεια και εκδηλώστε τα αισθήματα σας, ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας θα υπάρξει εμπιστοσύνη και έλξη. Όσο πιο ξεκάθαρη θα είναι η στάση σας τόσο πιο εύκολη θα είναι η συνεννόηση, ουσιαστικά εσείς θα κρατάτε τα ηνία της μεταξύ σας επικοινωνίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ - ΙΟΥΛΙΟΣ 2019
Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης: