Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Τοξότης Οκτωβρίου 2019

Από την Φαίδρα Μάρκου
Βαθμολογία: 
Average: 5 (1 vote)

Μάθε τι επιφυλλάσει ο μήνας αυτός για την αισθηματική σου ζωή με βάση τις διελεύσεις των πλανητών για Τοξότης! Τι προβλέπεται να συμβεί στη συναισθηματική σου ζωή.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Τοξότης:

Ελεύθεροι και ωραίοι. Μέσα στον Οκτώβριο η παρουσία του Ερμή στον Σκορπιό και του Άρη στον Ζυγό σας φέρνει νέα γνωριμία, θα ‘ρθείτε σε συνομιλία με πρόσωπο που θα καταφέρει να σας γοητεύσει και να κεντρίσει το ενδιαφέρον σας. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα η διάθεση σας δεν θα είναι απορριπτική, θα έχετε τη θέληση για περιπέτειες και νέες εμπειρίες. Απρόοπτα γεγονότα θα καταφέρουν να σας ιντριγκάρουν και να σας κάνουν να ερωτευτείτε. Με την Πανσέληνο να σχηματίζεται στον Κριό δυναμικές και αυθόρμητες θα είναι οι ενέργειες σας, δεν αποκλείεται να υπάρξει μια ευχάριστη έκπληξη, ο μήνας θα κλείσει με γεγονός που θα σας ενθουσιάσει.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Με τον Άρη να εισέρχεται στον Ζυγό και την Αφροδίτη να κάνει την εμφάνιση της στον Σκορπιό εκδηλωτική και αισθησιακή θα είναι η στάση σας, φεύγουν οι συναισθηματικές εναλλαγές, η συμπεριφορά σας θα είναι ισορροπημένη. Σε θέματα διεκδίκησης δεν θα λείψει απ πλευράς σας η επιμονή, καλό θα είναι να αποφύγετε τις πιέσεις, ακολουθήστε τη ροή των γεγονότων αποβάλλοντας την καχυποψία ή την εμμονή. Με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα είστε σε θέση να συνειδητοποιήσετε και να κινηθείτε στρατηγικά, θα καταφέρετε να αποφύγετε τα λάθη και τις υπερβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ – Οκτώβριος 2019
Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης: