Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Τοξότης Σεπτεμβρίου 2022

Από την Φαίδρα Μάρκου
Βαθμολογία: 
Average: 5 (2 votes)

Μάθε τι επιφυλλάσει ο μήνας αυτός για την αισθηματική σου ζωή με βάση τις διελεύσεις των πλανητών για Τοξότης! Τι προβλέπεται να συμβεί στη συναισθηματική σου ζωή.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Τοξότης:

Ελεύθεροι και ωραίοι. Ο Σεπτέμβριος θα σας ανανεώσει το κοινωνικό σας περιβάλλον, θα υπάρξουν συστάσεις και γνωριμίες. Θετική θα είναι η διάθεση σας ως προς τις προσεγγίσεις που θα γίνουν, ενδιαφέρον θα δείξετε στα καινούργια πρόσωπα. Εσείς οι απογοητευμένοι προσπαθήστε να διαγράψετε τα παλιά, νέες ευκαιρίες θα κάνουν την εμφάνιση τους, βγείτε από την προσκόλληση. Απρόοπτες συναντήσεις και φιλικές συναναστροφές θα δημιουργήσουν άνοιγμα για επαφές και συναντήσεις που θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν προσωπική μορφή. Οι συγκυρίες θα είναι τυχερές και ευνοϊκές, αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να ερωτευτεί.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Θα χαλαρώσετε, δεν θα λείψουν οι έντονες συναισθηματικές στιγμές. Πολύ καλά θα κάνετε και θα διατηρήσετε συγκαταβατική τη διάθεση σας, μειωμένη θα είναι η αντιδραστικότητα σας θα μπορέσετε να κατανοήσετε και να συμπαρασταθείτε. Ο μήνας προμηνύεται χαλαρός χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις, ισορροπημένη θα είναι η σχέση σας. Εσείς οι προσφάτως χωρισμένοι δεν θα παραμείνετε για πολύ σε αυτή τη θέση, τα γεγονότα και οι διαθέσεις θα φέρουν άνοιγμα για επανασύνδεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ - ΣΕΠΤ
Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
\n
875