Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Υδροχόος Σεπτεμβρίου 2022

Από την Φαίδρα Μάρκου
Βαθμολογία: 
Average: 1,7 (99 votes)

Μάθε τι επιφυλλάσει ο μήνας αυτός για την αισθηματική σου ζωή με βάση τις διελεύσεις των πλανητών για Υδροχόος! Τι προβλέπεται να συμβεί στη συναισθηματική σου ζωή.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Υδροχόος:

Ελεύθεροι και ωραίοι. Σε κάποιες καταστάσεις ίσως να μην μπορέσετε να κινηθείτε αποφασιστικά. Ενδεχομένως να προκύψει δίλλημα στην καρδιά σας, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας αν θέλετε επανασύνδεση ή καινούργια γνωριμία. Δεν θα θελήσετε προβληματισμούς και αγχωτικές υποθέσεις, ανέμελη θα είναι η στάση σας, προσοχή σε τάσεις αναβλητικότητας. Μέσα στον μήνα, είναι πολύ πιθανό τα γεγονότα να σας πιέσουν να ξεκαθαρίσετε και να κλείσετε τα ανοιχτά συναισθηματικά ζητήματα, προσοχή στις επιπόλαιες αποφάσεις ελλοχεύει κίνδυνος λίγο αργότερα να μετανιώσετε για τις επιλογές σας.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Ειρηνικό θα είναι το κλίμα μέσα στη σχέση σας. Με το ταίρι σας θα υπάρξουν θερμές εκδηλώσεις, η διάθεση σας θα είναι απελευθερωμένη δεν θα κρύψετε αυτό που αισθάνεστε. Οι συζητήσεις που θα κάνετε με το ταίρι σας θα πάρουν συναισθηματική έκταση, θα εκφραστείτε με ειλικρίνεια. Εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να μιλήσετε για το θέμα της συγκατοίκησης, ωστόσο πρακτικά ίσως να φανείτε αναποφάσιστοι και να μην μπορείτε να περάσετε σε ουσιαστικές ενέργειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ - ΣΕΠΤ
Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
\n
875