Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Ζυγός Σεπτεμβρίου 2022

Από την Φαίδρα Μάρκου
Βαθμολογία: 
Average: 1,5 (184 votes)

Μάθε τι επιφυλλάσει ο μήνας αυτός για την αισθηματική σου ζωή με βάση τις διελεύσεις των πλανητών για Ζυγός! Τι προβλέπεται να συμβεί στη συναισθηματική σου ζωή.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ζυγός:

Ελεύθεροι και ωραίοι. Θα καταφέρετε να βγείτε από τη διστακτικότητα και να κάνετε καινούργιες γνωριμίες. Ενθουσιασμός θα σας διακατέχει, η στάση σας θα είναι δοτική, προσοχή στις εξιδανικεύσεις. Θα σας τονώσουν οι συναντήσεις και οι συνομιλίες που θα υπάρξουν όμως θα πρέπει να αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα και τις τάσεις έντονου ρομαντισμού. Αναλύστε πολύ καλά τα λόγια που θα ακούσετε μη σταθείτε στις επιφανειακές ενδείξεις. Αισιόδοξες θα είναι οι σκέψεις σας, στις κινήσεις σας δεν θα υπάρξει διστακτικότητα. Είναι πολύ πιθανόν κάποιοι από εσάς να πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε νέα αρχή, οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Συναισθηματικές συζητήσεις θα κάνετε με το ταίρι σας, ίσως να υπάρξουν αμφισβητήσεις σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα, αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες. Προσοχή στις εσωτερικές σας διακυμάνσεις και αμφιταλαντεύσεις, δεν θα λείψουν από πλευράς σας τάσεις αναποφασιστικότητας. Κινηθείτε ισορροπημένα, δείξτε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας, θα βρεθεί ο τρόπος να τακτοποιήσετε τα θέματα που σας δημιουργούν αμφιβολίες. Διατηρήστε την αισιοδοξία και τη ζωτικότητα σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές στις αντιδράσεις σας, προσοχή στους διχασμούς που θα προκληθούν από τις σκέψεις σας.

ΖΥΓΟΣ - ΣΕΠΤ
Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
\n
875