Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2020 Ζυγός

Από την Φούλα Γρηγοροπούλου
Βαθμολογία: 
Average: 2,3 (46 votes)

Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή όλο το 2020 από την αγαπημένη αστρολόγο Φούλα Γρηγοροπούλου. Αν θα κάνεις νέα σχέση, πως θα πάει ο δεσμός σου, αν θα παντρευτείς σύμφωνα με τις Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ζυγός 2020.

Οι Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ζυγός 2020:

Ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου έως το Δεκέμβριο φέρνοντας σκέψεις -αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση- συγκατοίκησης με το σύντροφό σου. Αυτή είναι μία πολύ καλή χρονιά για να κάνεις αυτό το εγχείρημα ή -αν μένετε ήδη μαζί- να βελτιώσετε τον κοινό σας χρόνο και να διαχειριστείτε καλύτερα δουλειές και ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σας. Αν είσαι ελεύθερος θα χρειαστεί κατά διαστήματα να θυμάσαι πως θα δείχνεις εσωστρεφής και αυτή η εσωστρέφεια μπορεί να καθυστερεί την εξέλιξη αισθηματικών ζητημάτων. Ο Κρόνος βρίσκεται μαζί με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου -επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο- και δημιουργεί τριγμούς σε αισθηματικές και προσωπικές σχέσεις προκειμένου να αναλάβεις το μερίδιο ευθύνης που σου αναλογεί και να συνειδητοποιήσεις καλύτερα τα θέλω σου και τις επιλογές σου. Η άνοιξη θα αποτελέσει ένα καλό διάστημα για αυτή τη χρονιά καθώς το πέρασμα του Κρόνου το ζώδιο του Υδροχόου (22 Μαρτίου-1η Ιουλίου) θα σε βοηθήσει να βάλεις γερές βάσεις για να «στηριχθεί» μία νέα σχέση.

Αν βρίσκεσαι σε μία περίεργη διάθεση και «κοιτάζεις» ένα πρόσωπο που υπήρξε ένα ειδύλλιο ή μία σχέση μαζί του κατά το παρελθόν, το καλύτερο διάστημα για να πετύχεις μία επιστροφή είναι το διάστημα που η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο ζώδιο των Διδύμων (13 Μαΐου- 25 Ιουνίου). Αυτό το διάστημα είναι πολύ καλό καθώς θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συγκυρίες για επιστροφές είτε από την πλευρά σου είτε από την άλλη πλευρά .

Ένα χρονικό διάστημα το οποίο θα πρέπει να προσέξεις πολύ είναι το φθινόπωρο καθώς η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό (9 Σεπτεμβρίου- 14 Νοεμβρίου) θα επηρεάσει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι πιθανό να νιώθεις πως δεν υπάρχει σημείο επαφής με το σύντροφό σου, πως δεν μπορείς να συνεννοηθείς μαζί του ή πως εκείνος έχει αρκετές απαιτήσεις από εσένα. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από το κλίμα της συγκεκριμένης περιόδου καθώς είναι πολύ πιθανό να δεις πως η «δράση» σου έχει πιθανότητες να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα παρά να λύσει κάποια από αυτά που ήδη υπάρχουν. Προτίμησε να πάρεις αποφάσεις σχετικά με την προσωπική σου ζωή μετά το Νοέμβριο και να έχεις κατά νου πως όταν ο Άρης επιστρέψει σε ορθή πορεία τότε θα έχεις πιο «καθαρό μυαλό» για τις ενέργειες που θέλεις να κάνεις.

Το Δεκέμβριο ο Δίας περνά στο ζώδιο του Υδροχόου -που είναι αρκετά πιο φιλικό για εσένα σε σχέση με το ζώδιο του Αιγόκερου- και φέρνει διάθεση για δημιουργικά πράγματα, δημιουργικούς ανθρώπους νέους έρωτες και φλερτ. Η παρουσία του Κρόνου στο ίδιο ζώδιο την ίδια περίοδο που περνά κι ο Δίας σε αυτό, σου λέει να είσαι προσεκτικός με τον τρόπο που θα «διαχειριστείς» αισθηματικά ζητήματα και να θυμάσαι να μην κάνεις ό,τι δεν θέλεις να σου κάνουν.

Ο Ζυγός το 2020, από τον Χρίστο Ντούβλη.

Ο Ζυγός το 2020, από την Φούλα Γρηγοροπούλου. Μάθε τι θα συμβεί το νέο έτος!

ΖΥΓΟΣ - 2020

Για σένα που είσαι Ζυγός το 2020 μπορείς να πετύχεις τους αισθηματικούς σου στόχους. Μάθε τώρα τι θα γίνει στο 14940 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529.

Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-20-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε επίσης:

♎ Είμαι Ζυγός, θα είναι τυχερό το 2020 για εμένα; Η Φούλα Γρηγοροπούλου σου απαντά.

  Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2020 Ζυγός Ταρώ.

Τι αποκαλύπτει η αριθμολογία για το νέο έτος.

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
\n\n\n