Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2021 για τον Αιγόκερω

Από την Φούλα Γρηγοροπούλου
Βαθμολογία: 
No votes yet

Αιγόκερε μάθε τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου το 2021 από την αστρολόγο Φούλα Γρηγοροπούλου. Αν θα κάνεις νέα σχέση, πως θα πάει ο δεσμός σου, αν θα παντρευτείς, σύμφωνα με τις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω 2021.

Τι λέει η αστρολογία για τα αισθηματικά του Αιγόκερου το 2021

Αιγόκερε μου το 2021 φέρνει αισιόδοξα μηνύματα για εσένα, καθώς ο Κρόνος έχει πλέον αφήσει το ζώδιό σου, όπως και οι εκλείψεις που πλέον δεν θα πραγματοποιούνται στον άξονα σου, κάτι που θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα διαφορετικά και πολύ πιο αισιόδοξα!

Η πίεση  των προηγούμενων ετών αποτελεί πλέον παρελθόν, όμως εσύ που έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου θα  χρειαστεί να δείξεις για λίγο ακόμα προσοχή, καθώς ο Πλούτωνας βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και στο δικό σου δεκαήμερο. Έτσι λοιπόν είναι πιθανόν να σε οδηγήσει σε αλλαγές όσον αφορά μία σχέση που ήδη έχεις καθώς φαίνεται πως θα κάνει ένα crash test και στις επιλογές αλλά και στις ανάγκες σου.

Ο Κρόνος και ο Δίας βρίσκονται πλέον στο ζώδιο του Υδροχόου και μπορεί κατά διαστήματα να δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για σκέψεις οι οποίες θα εγείρουν ανασφάλειες και θα επηρεάζουν τη διάθεσή σου, όμως θα υπάρχει ο τρόπος για να τις αφήνεις πίσω σου. Φέτος είναι μία καλή χρονιά για να επικεντρωθείς στις δικές σου αισθηματικές ανάγκες και να χτίσεις μία σχέση όπως ακριβώς την έχεις φανταστεί.  Οι επιλογές που θα κάνεις στον αισθηματικό τομέα θα αποτελούν βαρόμετρο για τη διάθεσή σου, για αυτό και αυτός ο τομέας θα βρίσκεται συχνά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου.

Ο Απρίλιος είναι ένας πολύ καλός μήνας για την προσωπική σου ζωή καθώς η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου από 15/4 έως και 8/5, θα δημιουργήσει ευνοϊκές συγκυρίες για την εξέλιξη μιας νέας γνωριμίας που θα κάνεις κατά τη διάρκεια του. Ακόμα αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση φαίνεται πως θα έχεις την ευκαιρία να την ενδυναμώσεις και να διασκεδάσεις μαζί με το ταίρι σου κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν από κοινού.

Ο Μάιος και ο Ιούνιος είναι δύο μήνες που χρειάζονται προσοχή, καθώς ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο απέναντι σου τον Καρκίνο και φαίνεται πως είτε ο σύντροφός σου είτε -αν είσαι ελεύθερος- ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα σου δίνουν αφορμές για να εκνευριστείς. Κατά το παραπάνω διάστημα θα πρέπει να αποφύγεις τις παρορμητικές αποφάσεις, αλλά και τα παρορμητικά λόγια, καθώς θα είναι ικανά για να δημιουργήσουν αρκετά ζητήματα στις αισθηματικές σου υποθέσεις.

Το Νοέμβριο που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου δείχνει πως οι τελευταίοι δύο μήνες του χρόνου θα είναι εξαιρετικά σημαντικοί για την προσωπική σου ζωή. Η Αφροδίτη όχι μόνο θα σου φέρει ευκαιρίες για να φλερτάρεις ή να ξεκινήσεις μία νέα σχέση αλλά -λόγω του ότι στο δικό σου ζώδιο θα ξεκινήσει και την ανάδρομη πορεία της στις 19/12- φαίνεται πως λίγο πριν την εκπνοή αυτού του έτους μπορεί να σε επιστρέψει και σε μία σχέση του παρελθόντος δημιουργώντας μια επανασύνδεση. Καλό θα ήταν να μην παρασυρθείς από παρορμητικά συναισθήματα τα οποία θα σε οδηγήσουν σε ακατάλληλες επιλογές.

Μάθετε περισσότερα στις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω 2021.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - 2021
Youtube