Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2021 για τον Δίδυμο

Από την Φούλα Γρηγοροπούλου
Βαθμολογία: 
No votes yet

Δίδυμε μάθε τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου το 2021 από την αστρολόγο Φούλα Γρηγοροπούλου. Αν θα κάνεις νέα σχέση, πως θα πάει ο δεσμός σου, αν θα παντρευτείς, σύμφωνα με τις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις για τον Δίδυμο 2021.

Τι λέει η αστρολογία για τα αισθηματικά του Δίδυμου το 2021

Δίδυμε μου το 2021 φαίνεται πως έρχεται με ευκαιρίες για εσένα και τα αισθηματικά σου, καθώς θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για να εξελιχθεί μία σχέση που ήδη υπάρχει ή να ξεκινήσει μία νέα σχέση με πολύ καλές και σταθερές βάσεις.

Ο Κρόνος και ο Δίας βρίσκονται από το Δεκέμβριο του 2020 στο ζώδιο του Υδροχόου και σου δημιουργούν την ανάγκη να συναναστραφείς με πρόσωπα με τα οποία «μιλάς την ίδια γλώσσα» και σε συνδέουν κοινές απόψεις και αντιλήψεις. Για εσένα φέτος θα παίξει μεγάλο ρόλο το να εκπέμπεις στο ίδιο μήκος κύματος με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς δεν θα σου αρέσουν καθόλου οι «εκπλήξεις» και η προσπάθεια να βρεις ένα κοινό σημείο επαφής με αυτόν που επιθυμείς. 

Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε εμπνέει να γίνεσαι καλύτερος και να ανακαλύπτεις κάθε μέρα και μία κρυμμένη πτυχή του εαυτού σου. Είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις αυτό το πρόσωπο κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή να βρεθείς κοντά του λόγω των γνώσεων του, οι οποίες θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε αυτή και να δεις πως ακριβώς θα ήθελες να εξελιχθεί, καθώς οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν αυτή τη χρονιά στο δικό σου άξονα φέρνουν αλλαγές και ανακατατάξεις. Συγκεκριμένα στις 26/5 θα πραγματοποιηθεί έκλειψη Σελήνης στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 10/6 έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου και στις 4/10 έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη και οι μήνες που θα φιλοξενούν τις εκλείψεις θα παίξουν κομβικό ρόλο  στην προσωπική σου ζωή και τις αποφάσεις σου. Τους παραπάνω μήνες καλό θα ήταν να αποφύγεις την ωραιοποίηση προσώπων και καταστάσεων, καθώς κάτι τέτοιο είναι πιθανό, όμως θα σου δημιουργήσει αρκετά προβλήματα αργότερα. Τα δεδομένα ενδεχομένως να αλλάξουν και μαζί με αυτά φαίνεται πως θα αλλάξουν και οι προτεραιότητές  που βάζεις στην προσωπική σου ζωή.

Αν είσαι ελεύθερος από τα μέσα Αυγούστου έως και το Σεπτέμβριο θα υπάρξουν ευνοϊκές συνθήκες για να εξελιχθούν αισθηματικές υποθέσεις αλλά και ευκαιρίες για να δημιουργηθεί μία νέα σχέση. Το φλερτ θα παίζει κυρίαρχο ρόλο το παραπάνω διάστημα, όμως σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε να ασχοληθείς με αυτό το «σπορ» για να μην εκτεθείς στα μάτια του συντρόφου σου. Προς το τέλος της χρονιάς χρειάζεται να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα και να δεις αν υπάρχουν εκκρεμότητες στην προσωπική σου ζωή, αλλά και τι είδους εκκρεμότητες είναι αυτές, ώστε να μπορέσεις να αποκτήσεις μία ξεκάθαρη εικόνα σε καταστάσεις που την αφορούν. 

Μάθετε περισσότερα στις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο 2021.

ΔΙΔΥΜΟΣ - 2021
Youtube