Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2021 για τον Παρθένο

Από την Φούλα Γρηγοροπούλου
Βαθμολογία: 
No votes yet

Παρθένε μάθε τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου το 2021 από την αστρολόγο Φούλα Γρηγοροπούλου. Αν θα κάνεις νέα σχέση, πως θα πάει ο δεσμός σου, αν θα παντρευτείς, σύμφωνα με τις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις για τον Παρθένο 2021.

Τι λέει η αστρολογία για τα αισθηματικά του Παρθένου το 2021

Παρθένε μου το 2021 είναι ένα έτος που θα φέρει ευκαιρίες στα αισθηματικά σου, όμως απαιτεί από εσένα διάκριση και προσεκτικές επιλογές, ώστε να αποφευχθούν οι εκπλήξεις.

Ο Ποσειδώνας  συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το τέλος του δεύτερου με αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου και από αυτή τη θέση θα συνεχίσει να δημιουργήσει σύγχυση σε ορισμένες καταστάσεις, οι οποίες θα θολώνουν την κρίση σου και μπορεί να σε παρασύρουν σε ακατάλληλες επιλογές. Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή σε νέες γνωριμίες ώστε να μην ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις, κάτι το οποίο δεν θα σε οδηγήσει σε σωστές εκτιμήσεις. 

Ο Κρόνος και ο Δίας βρίσκονται στο ζώδιο του Υδροχόου και φαίνεται πως θα δημιουργήσουν μία απαιτητική καθημερινότητα η οποία θα έχει αρκετή δουλειά αλλά και αρκετό τρέξιμο και αυτό δεν θα σου αφήνει χρόνο ώστε να τον διαθέσεις στις αισθηματικές σου υποθέσεις. Για αυτό λοιπόν αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να προσπαθήσεις αρκετά ώστε να κρατήσεις ισορροπία ανάμεσα στις εργασιακές και τις αισθηματικές «υποχρεώσεις», για να μην ξεκινήσουν τα παράπονα από το σύντροφό σου. Η απαιτητική καθημερινότητα ενδεχομένως να την επηρεάσει, όμως την ίδια στιγμή θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις αν και κατά πόσο αυτή η σχέση είναι σημαντική για εσένα. 

Αν είσαι ελεύθερος λόγω του περιορισμένου χρόνου μπορεί να περιοριστεί η κοινωνική σου ζωή και κατά συνέπεια οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Όμως από τα μέσα Μαΐου έως και τα τέλη Ιουλίου που ο Δίας θα κάνει ένα μικρό πέρασμα στο ζώδιο των Ιχθύων, θα φυσήξει αέρας ανανέωσης για εσένα! Το παραπάνω διάστημα είναι πολύ καλό όχι μόνο για να κάνεις μία νέα γνωριμία αλλά για να ξεκινήσεις και μία νέα σχέση, καθώς ο Δίας στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου βοηθά πολύ την κατάσταση! Επιλογές θα έχεις αρκετές, όμως το θέμα είναι να κάνεις την κατάλληλη  για εσένα. 

Από το Σεπτέμβριο έως και τις αρχές Οκτωβρίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, κάτι που θα βοηθήσει εξαιρετικά και τη διάθεσή σου, αλλά και τις επαφές που θα έχεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή με το σύντροφό σου, αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. 

Στο τέλος του χρόνου ευνοούνται οι περιπτώσεις επανασύνδεσης. Η Αφροδίτη θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο του Αιγόκερου (19/12) και δεν αποκλείεται να αναμοχλεύσει αισθηματικές ιστορίες του παρελθόντος, φέρνοντας ξανά στη ζωή σου ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις!

Μάθετε περισσότερα στις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο 2021.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - 2021
Youtube