Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2021 για τον Σκορπιό

Βαθμολογία: 
No votes yet

Σκορπιέ μάθε τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου το 2021 από την αστρολόγο Φούλα Γρηγοροπούλου. Αν θα κάνεις νέα σχέση, πως θα πάει ο δεσμός σου, αν θα παντρευτείς, σύμφωνα με τις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις για τον Σκορπιό 2021.

Τι λέει η αστρολογία για τα αισθηματικά του Σκορπιού το 2021

Σκορπιέ μου το 2021 είναι ένα έτος το οποίο ενδεχομένως να αλλάξει κάποια από τα δεδομένα που υπάρχουν αισθηματικά σου και φαίνεται πως κατά τη διάρκεια του θα υπάρξουν αρκετές ανατροπές και εκπλήξεις!

Ο Ουρανός ο οποίος συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου τον Ταύρο -επηρεάζοντας εσένα που έχεις γεννηθεί στο τέλος του πρώτου και το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου- δημιουργεί επαναστατική διάθεση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, η οποία δεν θα είναι μόνο από την πλευρά σου ή από την πλευρά του συντρόφου σου αλλά θα υπάρχει εκατέρωθεν! Αυτό δείχνει πως δεν αποκλείεται κατά διαστήματα να δημιουργούνται τριγμοί στις αισθηματικές σου υποθέσεις.

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η οποία σε ενδιαφέρει και θέλεις να εξελιχθεί θα πρέπει να κάνεις προσεκτικές κινήσεις και να κατευνάζεις την ένταση και τον εγωισμό σου, ώστε να μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά. 

Αν είσαι ελεύθερος κατά τη διάρκεια αυτού του έτους θα υπάρξουν γνωριμίες, οι οποίες αφενός θα ανατρέψουν τα δεδομένα σου, αφετέρου φαίνεται πως θα τραβήξουν το ενδιαφέρον ακόμα και των προσώπων που βρίσκονται στον περίγυρό σου! Μία νέα ανατρεπτική σχέση είναι πιθανό να ξεκινήσει, καθώς αναζητάς κάτι το διαφορετικό που θα μπορεί να κρατήσει το ενδιαφέρον σου αμείωτο.

Ο Κρόνος και ο Δίας θα βρίσκονται στο ζώδιο του Υδροχόου και μπορεί να δημιουργούν συναισθηματική πίεση κατά διαστήματα, η οποία θα έρχεται στην επιφάνεια και θα επηρεάζει και τη συμπεριφορά αλλά και τη διάθεσή σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και μένεις μαζί με το σύντροφό σου θα χρειαστεί να δώσεις περισσότερη προσοχή σε ζητήματα που αφορούν υποχρεώσεις και υποθέσεις του σπιτιού, καθώς αυτά κατά διαστήματα μπορεί να δημιουργούν διαφωνίες μεταξύ σας.

Ο Δίας θα περάσει για λίγο στο ζώδιο των Ιχθύων και από το Μάϊο έως και τον Ιούλιο, φαίνεται πως θα υπάρξει ένα πολύ αισιόδοξο διάστημα για την προσωπική σου ζωή. Είναι πολύ πιθανό να προκύψει ένας νέος έρωτας για εσένα που είσαι ελεύθερος, όπως και οι ευκαιρίες για να περάσεις καλά, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση το παραπάνω διάστημα θα πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός, ώστε να μην θέσεις τη σχέση σου σε κίνδυνο με τις κινήσεις σου! 

Από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως και τις αρχές Οκτωβρίου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο μπορεί να φέρει όχι απλώς νέες γνωριμίες, αλλά και ευχάριστες ανατροπές ή εκπλήξεις που θα αφορούν αισθηματικές υποθέσεις ή ακόμα και επανασύνδεση με πρόσωπο από το παρελθόν.

Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 19/11 στον άξονα σου (Ταύρου - Σκορπιού) θα σε βάλει στη διαδικασία να πάρεις γρήγορες αποφάσεις χωρίς να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά αυτών, με αποτέλεσμα να θέσεις μία σχέση που ήδη έχεις ή την εξέλιξη μιας νέας γνωριμίας σε κίνδυνο. 

Μάθετε περισσότερα στις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό 2021.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - 2021
Youtube