Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2021 για τον Ταύρο

Από την Φούλα Γρηγοροπούλου
Βαθμολογία: 
No votes yet

Ταύρε μάθε τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου το 2021 από την αστρολόγο Φούλα Γρηγοροπούλου. Αν θα κάνεις νέα σχέση, πως θα πάει ο δεσμός σου, αν θα παντρευτείς, σύμφωνα με τις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις για τον Ταύρο 2021.

Τι λέει η αστρολογία για τα αισθηματικά του Ταύρου το 2021

Ταύρε μου το 2021 είναι ένα έτος το οποίο στα αισθηματικά μπορεί να δημιουργήσει ή να εντείνει την επαναστατική σου διάθεση, κάτι το οποίο θα αντικατοπτρίζεται και στις επιλογές αλλά και στον τρόπο που κινείσαι στην προσωπική σου ζωή.

Ο Ουρανός εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου -επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου- και δημιουργεί σκαμπανεβάσματα στις αισθηματικές σου υποθέσεις και την τάση να «βάλεις φωτιά» σε ό,τι δεν ταιριάζει με τα θέλω σου.

Ο Κρόνος και ο Δίας θα βρίσκονται στο ζώδιο του Υδροχόου και από τη νέα τους θέση σου δημιουργούν άγχος για τη δουλειά, κάτι το οποίο θα επηρεάζει και την προσωπική σου ζωή, καθώς φαίνεται πως θα χρειαστεί να προσπαθήσεις προκειμένου να κρατήσεις ισορροπία στις επαγγελματικές και τις προσωπικές υποθέσεις και να μη μεταφέρεις τα ζητήματα του ενός τομέα στον άλλο.

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να δώσεις βάση σε αυτή και να μην την αφήσεις να πορεύεται στον «αυτόματο πιλότο» καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να φέρει δυσάρεστες εκπλήξεις μετά από λίγο καιρό. Από την άλλη θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς θα έχεις την τάση να μεταφέρεις στη σχέση σου ζητήματα  και νεύρα, τα οποία θα προέρχονται από τη δουλειά. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως οι επιλογές που θα κάνεις στην προσωπική σου ζωή θα είναι «μετρημένες», καθώς δεν έχεις διάθεση να επενδύσεις συναισθηματικά και να αφιερώσεις χρόνο σε πρόσωπα που δεν το αξίζουν, μιας και ο χρόνος σου φέτος θα είναι ιδιαίτερα πολύτιμος.

Ένα καλό διάστημα για εσένα -είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση- είναι από τις 22/7 έως και τις 15/8 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου, αυξάνοντας τις πιθανότητες για να έρθει ένας νέος έρωτας. Ακόμα η παραμονή του Ερμή στο ίδιο ζώδιο από τις 12 έως και τις 29/8 δείχνει πως και τότε θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ευκαιρίες να φλερτάρεις αλλά και ευκαιρίες για να διασκεδάσεις! Παρόλα αυτά θα πρέπει να κάνεις συνετές επιλογές ιδιαίτερα αν σε ενδιαφέρει η μακροπρόθεσμη εξέλιξη μιας γνωριμίας.

Το φθινόπωρο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Ταύρου-Σκορπιού) στις 19/11 μπορεί να δημιουργήσει μία αλαζονική συμπεριφορά, η οποία θα σε οδηγήσει να «υπερβείς τα εσκαμμένα» απέναντι στο ταίρι σου ή ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Σε συνδυασμό με τον Άρη ο οποίος θα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού από 31/10 έως 12/12, φαίνεται πως μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα ανταγωνιστικός με τους άλλους. Αυτό είναι κάτι το οποίο ενδεχομένως να δημιουργήσει εντάσεις στην καθημερινότητα με το σύντροφό σου ή –αν είσαι ελεύθερος- στην επικοινωνία σου με τους άλλους. 

Μάθετε περισσότερα στις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο 2021.

ΤΑΥΡΟΣ -2011
Youtube