Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2021 για τον Υδροχόο

Από την Φούλα Γρηγοροπούλου
Βαθμολογία: 
No votes yet

Υδροχόε μάθε τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου το 2021 από την αστρολόγο Φούλα Γρηγοροπούλου. Αν θα κάνεις νέα σχέση, πως θα πάει ο δεσμός σου, αν θα παντρευτείς, σύμφωνα με τις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις για τον Υδροχόο 2021.

Τι λέει η αστρολογία για τα αισθηματικά του Υδροχόου το 2021

Υδροχόε μου το 2021 θα αποτελέσει ένα κομβικό έτος για εσένα και τα αισθηματικά σου, καθώς ο Κρόνος και ο Δίας βρίσκονται στο ζώδιό σου και φέρνουν ανακατατάξεις. 

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση φαίνεται πως θα κληθείς να αναλάβεις νέες ευθύνες όσον αφορά αυτή και δεν αποκλείεται αυτές να αποτελούν «καλές» ευθύνες που μπορεί να απορρέουν από την επισημοποίηση της.  Φέτος θα δεις με ιδιαίτερη προσοχή  την προσωπική σου ζωή και τις αισθηματικές σου υποθέσεις, καθώς δεν θα βρίσκεσαι σε διάθεση που θέλεις να παίξεις, αντιθέτως θέλεις να κάνεις συνετές επιλογές. 

Ο Κρόνος θα κάνει crash test στις επιλογές που έχεις κάνει μέχρι τώρα ώστε να συνειδητοποιήσεις αν έχεις κάνει τις κατάλληλες. Όσες σχέσεις δεν στηρίζονται σε σταθερές βάσεις φαίνεται πως θα μείνουν πίσω, ενώ αυτές που έχουν βάσεις για να εξελιχθούν, θα εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο.  Αυτό που απαιτείται από εσένα είναι ώριμες κινήσεις μιας και με αυτό τον τρόπο θα μειώσεις τις πιθανότητες λάθους επιλογών. 

Ο Δίας σου χαρίζει αισιοδοξία και σε βοηθά να βρίσκεις το θετικό σημείο ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις, κάτι που θα είναι εξαιρετικά βοηθητικό ακόμα και κατά τα διαστήματα που ο Κρόνος μπορεί να δημιουργεί συνθήκες πίεσης.

Αν είσαι ελεύθερος αυτή τη χρονιά δεν φαίνεται πως θα κάνεις καμιά τυχαία επιλογή, καθώς δεν έχεις όρεξη για χάσιμο χρόνου και θέλεις να βρεις αυτόν που πραγματικά είναι ο κατάλληλος για εσένα. Κατά διαστήματα φαίνεται πως θα υπάρχει επικριτική διάθεση από την πλευρά σου και μία προσκόλληση σε λεπτομέρειες, η οποία μπορεί να επηρεάσει αρνητικά μία σχέση που ήδη έχεις ή μία νέα γνωριμία που θέλεις να εξελιχθεί.

Από τις αρχές Ιουνίου έως και τα τέλη Ιουλίου με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, είναι ένα διάστημα το οποίο χρειάζεται να είσαι προσεκτικός, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις μεταξύ εσένα και ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει. Βέβαια αυτές οι εντάσεις μπορεί να έχουν και μία θετική πλευρά καθώς θα αναθερμάνουν μία σχέση που ήδη υπάρχει και θα σε φέρουν κυριολεκτικά πολύ κοντά με το σύντροφό σου.

Ο Νοέμβριος είναι άλλος ένας μήνας που χρειάζεται να δώσεις προσοχή, καθώς η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 19/11 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού μπορεί να σε οδηγήσει σε αποφάσεις που ενέχουν ρίσκο. Να θυμάσαι πως με την επιρροή αυτής της έκλειψης μπορεί να «υποτιμήσεις» μία κατάσταση στην προσωπική σου ζωή ή ένα πρόσωπο το οποίο ενδεχομένως να σε ενδιαφέρει περισσότερο από ότι πίστευες, για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τις αποφάσεις σου, ιδιαίτερα στην περίπτωση που αφορά επανασύνδεση με πρόσωπο από το παρελθόν.

Μάθετε περισσότερα στις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο 2021.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ - 2021
Youtube