Ζυγός: Οι ετήσιες προβλέψεις 2024 για αισθηματικά

Από την Φούλα Γρηγοροπούλου
Βαθμολογία: 
No votes yet

Ζυγέ το 2024 θα είναι ένα έτος-σταθμός για τον τομέα των σχέσεων καθώς οι τρεις από τις τέσσερις εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του θα είναι στο δικό σου άξονα (Κριού-Ζυγού). Αυτές θα αλλάξουν τα δεδομένα που υπάρχουν στην προσωπική σου ζωή είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση είτε είσαι ελεύθερος, σε αυτό που χρειάζεται να δώσεις προσοχή είναι στην παρορμητική διάθεση (που θα είναι ιδιαίτερα έντονη) αλλά και σε κάποια θέματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν. 

 

Τι λέει η αστρολογία για τα αισθηματικά του Ζυγού το 2024

Στις 25/3 η έκλειψη Σελήνης στον άξονα σου θα καταδείξει κάποια ζητήματα που αφορούν μία σχέση/γνωριμία τα οποία θα αρχίσουν να σε απασχολούν εκείνο το διάστημα και αναμένεται να κορυφωθούν κατά τον Απρίλιο, καθώς τότε θα πραγματοποιηθεί η ολική έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Κριού (8/4), η οποία αφενός θα δημιουργήσει μία επαναστατική διάθεση σε ζητήματα σχέσεων αφετέρου θα σε βάλει στη διαδικασία ξεκαθαρισμάτων «εδώ και τώρα».

Ο Απρίλιος είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας καθώς φαίνεται πως θα κάνουν την εμφάνισή τους και θέματα από το παρελθόν τα οποία ενδεχομένως να αποτελούν τη «ρίζα» κάποιων ζητημάτων τα οποία σε απασχολούν στο παρόν και σχετίζονται με τον αισθηματικό τομέα.

Η παρουσία του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Κριού κατά το μεγαλύτερο μέρος του Απριλίου επισφραγίζει πως τα παρελθοντικά γεγονότα θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα και θα καθορίσουν τις αποφάσεις σου.

Ο Πλούτωνας θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 21/1 έως την πρώτη ημέρα του Σεπτεμβρίου, έπειτα θα επιστρέψει ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα περάσει ξανά στον Υδροχόο στις 20/11, όπου θα παραμείνει για τα επόμενα 20 χρόνια.

Από το νέο του ζώδιο που ταιριάζει περισσότερο με τη δική σου ενέργεια θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου και θα σου δώσει μεγαλύτερη άνεση, ελευθερία και βεβαιότητα για τις προσωπικές / αισθηματικές σου επιλογές.

Η καλύτερη περίοδος αυτής της χρονιάς θα αρχίσει από τις 26/5 με την είσοδο του Δία στο ζώδιο των Διδύμων καθώς τότε θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για να κάνεις νέες γνωριμίες, να φλερτάρεις και να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον. 

Αν είσαι ελεύθερος η καλοκαιρινή περίοδος θα είναι πολύ ευνοϊκή για μία νέα σχέση ή ακόμα και ένα νέο έρωτα, αν αυτό είναι κάτι που το επιτρέπει και ο προσωπικός σου χάρτης.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μπορεί αυτή η χρονιά να έχει κάποια σκαμπανεβάσματα λόγω των εκλείψεων όμως το καλοκαίρι θα είναι πολύ ευχάριστο και η ουσιαστική επαφή που θα έχεις με το σύντροφό σου θα φέρει αρμονία και καλές στιγμές μέσα στη σχέση σας. 

Ο Οκτώβριος είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για την προσωπική σου ζωή είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση καθώς η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο δικό σου ζώδιο (2/10) θα σε οδηγήσει σε πολύ σημαντικές συνειδητοποιήσεις.

Να θυμάσαι πως θα χρειαστεί να αναλάβεις δράση σε οτιδήποτε και αν σε «ενοχλεί» εκείνη την περίοδο και αφορά τα προσωπικά σου.

Μην περιμένεις να διευθετηθεί τίποτε «ως δια μαγείας» καθώς εσύ θα είσαι εκείνος που θα αποφασίσεις αν θα χρειαστεί να κόψεις ένα «γόρδιο δεσμό». 

ΖΥΓΟΣ 2024

Για σένα που είσαι Ζυγός το 2024 μπορείς να πετύχεις τους αισθηματικούς σου στόχους. Μάθε τώρα τι θα γίνει στο 14840 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529.

Διάβασε επίσης:

 Είμαι Ζυγός, θα είναι τυχερό το 2024 για εμένα; Η Φούλα Γρηγοροπούλου σου απαντά.

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
Αγορά πακέτα SMS