Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Καρκίνος Σεπτεμβρίου 2022

Από την Αλεξάνδρα Βενέτη
Βαθμολογία: 
Average: 1,6 (282 votes)

Τι προβλέπεται να συμβεί σε όλους τους τομείς της ζωής σου σύμφωνα με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Καρκίνος μάθε όλες τις εξελίξεις για το ζώδιό σου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ο Σεπτέμβριος θα είναι για εσάς ένας μεταβατικός μήνας που θα δοκιμαστεί η προσαρμοστικότητα σας. Στις επαφές σας κοινωνικές και επαγγελματικές ενδεχομένως να κρατήσετε στάση καχύποπτη ή επιφυλακτική, πολύ καλά θα κάνετε και θα αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες, ωστόσο μην εγκλωβιστείτε στην εσωστρέφεια. Διατηρήστε την αυτοπεποίθηση σας, εκφραστείτε και προσεγγίστε με δυναμισμό.

Συγκατάβαση θα δείξετε τόσο στο ταίρι σας όσο και στα οικογενειακά σας πρόσωπα, η στάση σας θα είναι αρκετά συναισθηματική. Σε κάποιες περιπτώσεις ευεργετική θα είναι η παρέμβαση σας προκειμένου να υπάρξει ισορροπία και συνεννόηση. Θα είστε σε θέση να κρίνετε τις καταστάσεις με ορθολογισμό. Στην προσωπική σας σχέση ίσως να υπάρξουν ανοίγματα για δεσμεύσεις.

Αυτό που θα έχετε άμεση ανάγκη θα είναι η ισορροπία και η σταθερή συναισθηματική κατάσταση. Ίσως να υπάρξουν κάποιες ψυχολογικές αμφιταλαντεύσεις ωστόσο θα καταφέρετε να εξισορροπήσετε τις εσωτερικές σας τάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΣΕΠΤ
Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
875