Ηγέτης ή ακόλουθος; Ποιος ρόλος ταιριάζει, ανάλογα με το ζώδιό σου!

Βαθμολόγησε: 
Average: 1,7 (96 votes)
Από την Αλεξάνδρα Βενέτη

Η ηγεσία είναι μια ποιότητα που οι περισσότεροι άνθρωποι επιθυμούν να κατέχουν. Η αστρολογία μας βοηθά να μάθουμε αν το ζώδιο μας επιθυμεί να είναι ηγέτης ή ακόλουθος. Όλοι θέλουμε τους άλλους να μας ακούνε και να μας αντιμετωπίζουν με σεβασμό, όμως από την άλλη, ο κόσμος δε χρειάζεται μόνο ηγέτες. Χρειάζεται επίσης ακόλουθους, ανθρώπους που θα υλοποιούν τα οράματα και θα κάνουν πράξη τις ιδέες τους. Και οι δύο κατηγορίες, ηγέτες και ακόλουθοι, είναι απαραίτητοι για την πρόοδο. Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις, ανάλογα με το ζώδιό σου; Είσαι ηγέτης ή ακόλουθος;

Διάβασε το ζώδιο σου για να μάθεις σε ποια κατηγορία ανήκεις.

ΚΡΙΟΣ

Το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού, ο Κριός, είναι γεννημένος ηγέτης. Είναι ενεργητικός, ξέρει τι θέλει και μπορεί να το απαιτήσει, ενώ η τόλμη που τον διακρίνει, τον βοηθά να έχει άνετα το ρόλο του αφεντικού. Είναι αυτόνομος και εργάζεται καλύτερα δουλεύοντας μόνος, ενώ δεν είναι καθόλου καλός στο να λαμβάνει εντολές και οδηγίες, γι’ αυτό η ηγετικός ρόλος είναι αυτός που του πάει καλύτερα. Η Αλεξάνδρα Βενέτη είναι αυθεντία! Είναι ο άνθρωπος που θα τον καλέσεις μία φορά, δεύτερη δε θα χρειαστεί! Οι προβλέψεις της βγαίνουν αμέσως! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310.(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα 12 ζώδια και οι παραξενιές τους!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος μπορεί να αναλάβει και τους δύο ρόλους, ανάλογα με την περίσταση. Από τη μία, η δημιουργικότητά του και η ικανότητά του να υλοποιεί, τον κάνουν εξαιρετικό ηγέτη, καθώς διαθέτει και τις ιδέες και την ικανότητα της πρακτικής εφαρμογής τους. Έχει αντοχή, πείσμα και αποφασιστικότητα, χαρακτηριστικά που τον βοηθούν να επιβάλλεται. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να λειτουργήσει άνετα και ως μέλος μια ομάδας, αρκεί να μην προσπαθήσεις να τον πείσεις να κάνει τα πράγματα με άλλο τρόπο, από αυτόν που ακολουθεί ο ίδιος… Η Αλεξάνδρα Βενέτη είναι αυθεντία! Είναι ο άνθρωπος που θα τον καλέσεις μία φορά, δεύτερη δε θα χρειαστεί! Οι προβλέψεις της βγαίνουν αμέσως! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310.(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα 12 ζώδια και οι παραξενιές τους!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ως ένα από τα πιο ευέλικτα ζώδια του ζωδιακού, το άτομο αυτό έχει την τάση να προσαρμόζεται καλύτερα στις αλλαγές και να ασχολείται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Οι εκπρόσωποι του ζωδίου έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν και τις δύο πλευρές ενός εγχειρήματος και, όταν πρόκειται για επίλυση προβλημάτων, τείνουν να έχουν περισσότερες από μία βιώσιμες ιδέες στο μυαλό τους. Για όλους αυτούς τους λόγους, οι Δίδυμοι τείνουν να αναλαμβάνουν τον ρόλο του ακόλουθου, αν και θα μπορούσαν άνετα να υποστηρίξουν και τους δύο ρόλους. Η Αλεξάνδρα Βενέτη είναι αυθεντία! Είναι ο άνθρωπος που θα τον καλέσεις μία φορά, δεύτερη δε θα χρειαστεί! Οι προβλέψεις της βγαίνουν αμέσως! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310.(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα 12 ζώδια και οι παραξενιές τους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ένας ήσυχος ηγέτης και εκφράζει αυτή του πλευρά καλύτερα, όταν έχει την υποστήριξη των αγαπημένων του προσώπων. Έχει την τάση να λειτουργεί αυτόνομα και είναι αρκετά μοναχικός, όπως άλλωστε και όλοι όσοι είναι γεννημένοι για να φτάσουν στην κορυφή. Είναι καλός στο να χτίζει καινούρια εγχειρήματα από την αρχή, καθώς και στο να δίνει κίνητρα σε άλλους. Η Αλεξάνδρα Βενέτη είναι αυθεντία! Είναι ο άνθρωπος που θα τον καλέσεις μία φορά, δεύτερη δε θα χρειαστεί! Οι προβλέψεις της βγαίνουν αμέσως! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310.(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα 12 ζώδια και οι παραξενιές τους!

ΛΕΩΝ

Αναμφίβολα, ο Λέοντας είναι ένας γεννημένος ηγέτης. Το ζώδιο αυτό ξέρει τι θέλει και έχει τον τρόπο να το κάνει να συμβεί. Θέλει να είναι στην κορυφή και βλέπει τον κόσμο σαν μια σκηνή, στην οποία έχει ρόλο πρωταγωνιστή. Ξέρει από ένστικτο πώς να πείσει τους άλλους να συνεργαστούν μαζί του και πολλές φορές χρησιμοποιεί τη γοητεία του για να κατευθύνει τους άλλους. Η ίδια η παρουσία του είναι πολλές φορές επιβλητική! Η Αλεξάνδρα Βενέτη είναι αυθεντία! Είναι ο άνθρωπος που θα τον καλέσεις μία φορά, δεύτερη δε θα χρειαστεί! Οι προβλέψεις της βγαίνουν αμέσως! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310.(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα 12 ζώδια και οι παραξενιές τους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι το ζώδιο της υπηρεσίας, άρα από τη φύση της τείνει να αναλαμβάνει ρόλο ακόλουθου. Ξέρει να εργάζεται με ανιδιοτέλεια, ειδικά για κάποιον που σέβεται και εκτιμά, είναι αξιόπιστη και επιμελής προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο. Με ισχυρή αίσθηση του καθήκοντος, δουλεύει σκληρά, ενώ η λιτή και πρακτική φύση του ζωδίου, δε του επιτρέπει να έχει μεγαλειώδεις ιδέες, αντιθέτως το βοηθά να προσγειώνει τους άλλους… Η Αλεξάνδρα Βενέτη είναι αυθεντία! Είναι ο άνθρωπος που θα τον καλέσεις μία φορά, δεύτερη δε θα χρειαστεί! Οι προβλέψεις της βγαίνουν αμέσως! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310.(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα 12 ζώδια και οι παραξενιές τους!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός μπορεί άνετα να αναλάβει τον ρόλο του ηγέτη. Ξέρει πώς να χρησιμοποιήσει τη γοητεία και το στυλ του για να πάρει τους άλλους με το μέρος του και είναι γεμάτος με δημιουργικές ιδέες. Επιπλέον, έχει ισχυρό αίσθημα του δικαίου, κάτι που τον κάνει εξαιρετικό μάνατζερ, αν και η διοίκηση με την ηγεσία είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Για αυτό και ο ιδανικός ρόλος που θα λέγαμε ότι ταιριάζει στο ζώδιο αυτό, είναι αυτός του συνέταιρου. Η Αλεξάνδρα Βενέτη είναι αυθεντία! Είναι ο άνθρωπος που θα τον καλέσεις μία φορά, δεύτερη δε θα χρειαστεί! Οι προβλέψεις της βγαίνουν αμέσως! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310.(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα 12 ζώδια και οι παραξενιές τους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας Σκορπιός θέλει να έχει τον έλεγχο στα πράγματα, κάτι που τον κάνει εξαιρετικό ηγέτη. Ξέρει πάντα τι θέλει και έχει ένα κρυφό σχέδιο για το πραγματοποιήσει. Αν και μπορεί να λειτουργήσει εξίσου καλά υπό την ηγεσία κάποιου άλλου, θα πρέπει να έχει αυτονομία για να είναι παραγωγικός, καθώς προτιμά να δουλεύει μόνος. Από την άλλη πλευρά, η εξαιρετική αντοχή και μεθοδικότητα του ζωδίου, το καθιστούν ικανό να ηγηθεί ή και να είναι το δεξί χέρι κάποιου άλλου. Η Αλεξάνδρα Βενέτη είναι αυθεντία! Είναι ο άνθρωπος που θα τον καλέσεις μία φορά, δεύτερη δε θα χρειαστεί! Οι προβλέψεις της βγαίνουν αμέσως! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310.(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα 12 ζώδια και οι παραξενιές τους!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ένα ελεύθερο πνεύμα, που δεν του αρέσουν οι ταμπέλες. Από τη μία δε θέλει να έχει ευθύνες, αλλά από την άλλη δε θέλει και να περιορίζεται, γι’ αυτό τείνει να αναλαμβάνει και τους δύο ρόλους στη ζωή του. Όμως, επειδή δεν ενδιαφέρεται για την ιεραρχία και είναι εξαιρετικά ευπροσάρμοστος στις αλλαγές, ο ρόλος που του ταιριάζει καλύτερα είναι αυτός του ακόλουθου… Η Αλεξάνδρα Βενέτη είναι αυθεντία! Είναι ο άνθρωπος που θα τον καλέσεις μία φορά, δεύτερη δε θα χρειαστεί! Οι προβλέψεις της βγαίνουν αμέσως! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310.(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα 12 ζώδια και οι παραξενιές τους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σοβαρός και ρεαλιστής, ο Αιγόκερως είναι από τους πιο χαρισματικούς ηγέτες. Οι άλλοι τείνουν να ακολουθούν το παράδειγμά του, επειδή σέβονται τη σκληρή δουλειά και την εμπειρία του. Οι ηγετικές του ικανότητες εκτείνονται από την δουλειά του, μέχρι το σπίτι και τη σχέση του με τα μέλη της οικογένειας, στην οποία θα είναι επίσης αρχηγός. Βέβαια, αν εκτιμά τον ανώτερό του, μπορεί να γίνει ο πιο πιστός και υπάκουος ακόλουθος, αφού σέβεται ιδιαίτερα την ιεραρχία. Η Αλεξάνδρα Βενέτη είναι αυθεντία! Είναι ο άνθρωπος που θα τον καλέσεις μία φορά, δεύτερη δε θα χρειαστεί! Οι προβλέψεις της βγαίνουν αμέσως! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310.(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα 12 ζώδια και οι παραξενιές τους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ανεξάρτητος Υδροχόος θέλει να αισθάνεται ελεύθερος, ενώ έχει εξαιρετικά καινοτόμες και δημιουργικές ιδέες. Αυτές οι ιδιότητες τον κάνουν έναν ισχυρό και ιδιόμορφο ηγέτη, που αγαπά να εμπνέει τους άλλους και να τους ξεσηκώνει για να πραγματοποιήσουν τα πρωτοποριακά του σχέδια. Αν και μπορεί άνετα να συμμετέχει σε ομάδες και να βοηθά τους συνεργάτες τους, το φυσικό του ταλέντο τείνει προς την αρχηγία… Η Αλεξάνδρα Βενέτη είναι αυθεντία! Είναι ο άνθρωπος που θα τον καλέσεις μία φορά, δεύτερη δε θα χρειαστεί! Οι προβλέψεις της βγαίνουν αμέσως! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310.(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα 12 ζώδια και οι παραξενιές τους!

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς δεν ενδιαφέρεται για θέσεις εξουσίας, γι’ αυτό αναλαμβάνει τον ρόλο του ακόλουθου. Δεν είναι ανταγωνιστικός και σπάνια αισθάνεται την ανάγκη να αποδείξει τον εαυτό του στους άλλους, ενώ δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η ιεραρχία. Είναι συμπονετικός και φιλεύσπλαχνος, υποστηρίζοντας τους άλλους να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Αν και έχει δυσκολία να ακολουθήσει οδηγίες άλλων, λόγω έλλειψης συγκέντρωσης και προσοχής, αυτός ο ρόλος του ταιριάζει καλύτερα. Η Αλεξάνδρα Βενέτη είναι αυθεντία! Είναι ο άνθρωπος που θα τον καλέσεις μία φορά, δεύτερη δε θα χρειαστεί! Οι προβλέψεις της βγαίνουν αμέσως! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310.(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα 12 ζώδια και οι παραξενιές τους!

Τελευταία ενημέρωση: