Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα! Τι ταιριάζει στο ζώδιό σου;

Βαθμολόγησε: 
Average: 1,7 (99 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Πολλοί άνθρωποι ονειρεύονται να κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα, όντας ένας τρόπος να μετατρέψεις τη δουλειά σε ευχαρίστηση. Το ζώδιό μας, μαζί με κάποιες άλλες πλανητικές θέσεις και σημεία στο γενέθλιο ωροσκόπιο, όπως η θέση της Αφροδίτης ή το ζώδιο της ακμής του 5ου οίκου, φανερώνει το είδος των δραστηριοτήτων που μας ευχαριστούν. Ποια χόμπι ταιριάζουν σε έναν Ζυγό, πού έχει κλίση ένας Τοξότης και τι επάγγελμα ταιριάζει σε ένα καρκίνο;

Διάβασε παρακάτω το ζώδιό σου και πάρε ιδέες για να δραστηριοποιηθείς επαγγελματικά σ’ αυτό που σ’ αρέσει!

ΚΡΙΟΣ

Το ενεργητικό και δραστήριο ζώδιο του Κριού αγαπά τα αθλήματα και ειδικά αυτά που περιέχουν ένταση και πρόκληση, όπως το cross-fit, ή γρήγορες ταχύτητες όπως η ποδηλασία και το τρέξιμο. Αν μπορούσε να συνδυάσει και τις ηγετικές του ικανότητες, για παράδειγμα να γίνει προπονητής μιας ομάδας ή personal trainer σε ένα γυμναστήριο, σίγουρα θα ένιωθε πως βρίσκεται στο… στοιχείο του! Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος, ως ζώδιο της Αφροδίτης, έχει καλλιτεχνικές τάσεις, καλό γούστο και αίσθηση της κομψότητας, ενώ παράλληλα αγαπά ιδιαίτερα τη φύση. Η κηπουρική θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή για να περνά ευχάριστα το χρόνο του και αργά ή γρήγορα να την μετατρέψει σε επαγγελματική κατεύθυνση, καλλιεργώντας φυτά ή οπωροκηπευτικά. Όσοι εκπρόσωποι του ζωδίου ενδιαφέρονται περισσότερο για την εξωτερική εμφάνιση, θα ήταν εξαιρετικοί στο να φτιάχνουν κοσμήματα ή να μεταποιούν ενδύματα! Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι αγαπούν τις δραστηριότητες που εξάπτουν την περιέργειά τους και εμπεριέχουν πολλές πληροφορίες προς επεξεργασία, ενώ παράλληλα είναι το ζώδιο που έχει κλίση στην επικοινωνία, κυρίως μέσω τεχνολογικών μέσων. Είναι επίσης υπερκινητικό ζώδιο και αρέσκεται σε χόμπι, που εμπεριέχουν ανταγωνισμό ένας προς έναν, όπως το τένις. Η διαχείριση ιστοσελίδας και social media ή η εκμάθηση ξένων γλωσσών, αποτελούν ιδανικές επιλογές για το ζώδιο αυτό. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος φημίζεται για την αγάπη του για το σπίτι και τη θαλπωρή που προσφέρει, όπως και για την κλίση του στη μαγειρική, ενώ παράλληλα του αρέσει να συλλέγει παλιά πράγματα συναισθηματικής και ιστορικής αξίας. Πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου είναι συλλέκτες αντικών, που τις μεταπωλούν ή τις διακοσμούν σε άλλα σπίτια, ενώ όσοι έχουν αυτή την ιδιαίτερη σχέση με το φαγητό, γίνονται εξαιρετικοί σεφ! Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι ένα από τα πιο δημιουργικά ζώδια του ζωδιακού, με εξαιρετικό ταλέντο στις τέχνες, το θέατρο, το χορό και την ηθοποιία. Οι εκπρόσωποι του ζωδίου γίνονται εξαιρετικοί χορευτές και γενικώς έχουν κλίση σε οτιδήποτε βοηθά την αυτοέκφραση μέσα από καλλιτεχνικούς τρόπους, όπως η εσωτερική διακόσμηση σπιτιών ή καταστημάτων, ακόμη και η ενασχόληση με την κομμωτική…Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αγάπη της για τη λεπτομέρεια και οι διανοητικές της ικανότητες καθιστούν την Παρθένο ένα από τα ζώδια που έχουν ταλέντο στις σπαζοκεφαλιές, στην επίλυση γρίφων και γενικά σε δραστηριότητες, που είναι περισσότερο νοητικές. Το διάβασμα και το γράψιμο ταιριάζουν ιδιαίτερα στο ζώδιο αυτό, όπως επίσης και η ενασχόληση με εργόχειρα, ακόμη και με ευρεσιτεχνίες.Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Το κοινωνικό ζώδιο του Ζυγού έχει πολλά ταλέντα και δεξιότητες. Η εξωτερική εμφάνιση αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους εκπρόσωπους του ζωδίου και συχνά ασχολούνται ερασιτεχνικά με το μακιγιάζ ή τη μόδα. Επίσης, η επιθυμία τους για ομορφιά και οι καλλιτεχνικές τους τάσεις, τους κάνουν εξαιρετικά ταλαντούχους στη ζωγραφική, ενώ η εξωστρέφεια και η ευγένεια που τους χαρακτηρίζουν, τους καθιστούν τους πλέον κατάλληλους στις δημόσιες σχέσεις.Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός έχει μια κλίση προς το άγνωστο, το μυστήριο και το μεταφυσικό, γι’ αυτό οι εκπρόσωποι του ζωδίου συχνά ασχολούνται με το διαλογισμό, τη γιόγκα και τον αποκρυφισμό. Παράλληλα, πολλοί Σκορπιοί είναι εξαιρετικοί σε ό,τι απαιτεί αντοχή και δύναμη, όπως οι πολεμικές τέχνες, ενώ η τάση τους να λειτουργούν μυστικιστικά, τους καθιστά εξαιρετικούς… ντετέκτιβ!Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ζώδιο που συνδέεται άμεσα με τα ταξίδια και την εξερεύνηση δεν είναι άλλο από αυτό του Τοξότη. Οι εκπρόσωποι του ζωδίου είναι οι πλέον κατάλληλοι για να ασχοληθούν με τον τουρισμό, ενώ η αγάπη τους για την περιπέτεια τους οδηγεί συχνά σε χόμπι όπως η αναρρίχηση, η κατασκήνωση ή η πεζοπορία. Πολλοί αεροσυνοδοί ή ξεναγοί ανήκουν στο ζώδιο αυτό!Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάγκη ενός Αιγόκερου να αισθάνεται χρήσιμος, τον οδηγεί συχνά σε χόμπι που εμπεριέχουν κάτι πρακτικό και παράγουν απτό αποτέλεσμα, όπως η γεωργία και η κηπουρική. Παράλληλα, αρέσκεται ιδιαίτερα στις χειροτεχνίες, ενώ λόγω της εσωστρέφειάς του προτιμά να ασχολείται με μοναχικές δραστηριότητες μέσα στο σπίτι, που τον κάνουν δημιουργικό και παραγωγικό ταυτόχρονα, όπως η μαγειρική.Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ζώδιο του Υδροχόου είναι εξαιρετικά εφευρετικό, με το μυαλό του να «κατεβάζει» συνεχώς πρωτότυπες ιδέες. Νέες τεχνολογικές ανακαλύψεις που μπορεί να προωθήσει, όπως καινούρια video-games, θα αποτελούσαν ιδανικό χόμπι-επάγγελμα για τους εκπρόσωπους του ζωδίου, ενώ για τους λιγότερο τεχνολογικούς τύπους, η δημιουργία ομάδων για κοινωφελείς ή ιδεολογικούς σκοπούς, θα ήταν η ιδανική επιλογή.Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Οτιδήποτε σχετίζεται με το νερό και τη θάλασσα αποτελεί ιδανική δραστηριότητα για έναν Ιχθύ. Η κολύμβηση, το ψάρεμα και γενικά τα υδάτινα σπορ, είναι ιδανικά χόμπι για το ζώδιο αυτό, ενώ από την άλλη, η καλλιτεχνική του φύση και η αγάπη του για τη μουσική, τον καθιστούν εξαιρετικό τραγουδοποιό, συνθέτη, μουσικό ή χορευτή! Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάσε επίσης:

Τα 12 ζώδια και οι παραξενιές τους!

Οι απαιτήσεις των 12 ζωδίων σε μια ερωτική σχέση.

Πώς συμπεριφέρονται τα 12 ζώδια μετά από έναν χωρισμό.

Τελευταία ενημέρωση: