Οι μητέρες του ζωδιακού! Πως ανατρέφουν τα παιδιά τους;

Βαθμολόγησε: 
Average: 1,6 (189 votes)
Από την Αλεξάνδρα Βενέτη

Ο τρόπος που μία μητέρα θα μεγαλώσει το παιδί της δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστος από τη θέση που η ίδια έχει στον ζωδιακό κύκλο. Τα βασικά στοιχεία του κάθε χαρακτήρα δίνουν την ώθηση για να δημιουργηθεί μια πεποίθηση ή να γίνει μια πράξη, συνεπώς έχει μεγάλη σημασία αν ανήκει κάποιος στα ζώδια της φωτιάς, της γης, του νερού ή του αέρα. Οι ιδεολογικές τοποθετήσεις, οι απόψεις, τα στερεότυπα, οι αμφισβητήσεις, όλα αυτά σχετίζονται με τα ζωδιακά χαρακτηριστικά και επιδρούν στο τρόπο που θα προσπαθήσει μια μητέρα να διαμορφώσει τον χαρακτήρα του παιδιού της, πάντα μέσα απ τον δικό της εσωτερικό κόσμο.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως ανατρέφουν τα παιδιά οι μητέρες του ζωδιακού:

ΚΡΙΟΣ

Δυναμισμό, αυτοπεποίθηση, και δημιουργικό πείσμα, με αυτά τα τρία βασικά χαρακτηριστικά θα φροντίσει μια μητέρα Κριός να εξοπλίσει το παιδί της, που γι αυτήν δε θα υπάρχει διαχωρισμός αγόρι ή κορίτσι. Με ειλικρίνεια και αμεσότητα θα μιλά και θα προσπαθεί να γίνεται κατανοητή. Η εξωσχολική δραστηριότητα θα είναι σίγουρα μέσα στο πρόγραμμα , αγαπάει την κίνηση και τον αθλητισμό θα ενδιαφερθεί για την σωματική κατάσταση των παιδιών της. Η αυστηρότητα δε θα απουσιάζει, θα πρέπει να είναι σε θέση να οριοθετήσει την απαιτητικότητα της καθώς και να χαλιναγωγήσει τις νευρικές της εξάρσεις. Επειδή είναι χαρακτήρας που της αρέσει να παίρνει πρωτοβουλίες θα αφήσει αυτό το περιθώριο στα παιδιά της, από νωρίς θα τα μάθει να παίρνουν αποφάσεις. Η Αλεξάνδρα Βενέτη είναι ο άνθρωπος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και χωρίς αναμονές θα σου βρει τη λύση με 1 μόνο τηλεφώνημα! Δε θα σου ζητήσει να την ξανακαλέσεις μέχρι να βγουν αυτά που σου είπε! Ο μόνος λόγος που θα θελήσεις να την καλέσεις είναι για να της πεις συγχαρητήρια για το ότι σου βγήκαν όλα! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΛΕΚΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Πόσο εύκολα βαριούνται τα 12 ζώδια στον γάμο;

Θέλεις να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι! Ποιο ταιριάζει στο ζώδιό σου;

ΤΑΥΡΟΣ

Σταθερότητα στις απόψεις, στις επιθυμίες, και στους στόχους θα διδάξει μια μητέρα Ταύρος στα παιδιά της και θα θελήσει να το κάνει με έμπρακτο παραδειγματισμό. Η ίδια θα κρατά πάντα μια σταθερή γραμμή στην ανατροφή και στη στάση της, θα φροντίζει το όχι και το ναι να τα εννοεί και όχι να τα αλλάζει με ευκολία. Έκταση θα έχει η υπομονή της και μάλιστα θα είναι ιδιαιτέρως μεθοδική, προσοχή θα δείξει στην διατροφή, το φαγητό θα είναι πάντα καλομαγειρεμένο με τη δική της σφραγίδα, ποτέ πρόχειρο ή ανθυγιεινό. Μια μητέρα Ταύρος προσοχή θα πρέπει να δείξει στην κτητικότητα της καθώς και στην έλλειψη προσαρμογής της. Θα πρέπει να είναι σε θέση να κατανοήσει τα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες της γενιάς των παιδιών της. Η Αλεξάνδρα Βενέτη είναι ο άνθρωπος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και χωρίς αναμονές θα σου βρει τη λύση με 1 μόνο τηλεφώνημα! Δε θα σου ζητήσει να την ξανακαλέσεις μέχρι να βγουν αυτά που σου είπε! Ο μόνος λόγος που θα θελήσεις να την καλέσεις είναι για να της πεις συγχαρητήρια για το ότι σου βγήκαν όλα! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΛΕΚΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Πόσο εύκολα βαριούνται τα 12 ζώδια στον γάμο;

Θέλεις να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι! Ποιο ταιριάζει στο ζώδιό σου;

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ιδιαιτέρως ομιλητική και επεξηγηματική είναι μια μητέρα Δίδυμος στα παιδιά της, βέβαια θα πρέπει να προσέξει να μην γίνεται υπερβολική ή κουραστική γιατί μετά τα λόγια της θα περνούν αδιάφορα. Εξαιτίας του ότι είναι υπερκινητική θα πρέπει να προσπαθεί να μην εξαντλεί τις δυνάμεις της, μια Δίδυμος όταν κουράζετε σωματικά μετά αρχίζει να αδιαφορεί. Σε κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις θα πρέπει να είναι σε θέση να αντιληφτεί τη σοβαρότητα του θέματος, το λάθος που κάνει μια μητέρα Δίδυμος είναι να θεώρει πως κάτι είναι περαστικό, πως η αντίδραση του παιδιού της είναι επιφανειακή και δεν έχει ψυχολογικό ή συναισθηματικό βάθος, με αποτέλεσμα μία τάση να γίνεται πρόβλημα που είναι πολύ πιθανόν στο τέλος να είναι δύσκολη ή λύση του. Η Αλεξάνδρα Βενέτη είναι ο άνθρωπος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και χωρίς αναμονές θα σου βρει τη λύση με 1 μόνο τηλεφώνημα! Δε θα σου ζητήσει να την ξανακαλέσεις μέχρι να βγουν αυτά που σου είπε! Ο μόνος λόγος που θα θελήσεις να την καλέσεις είναι για να της πεις συγχαρητήρια για το ότι σου βγήκαν όλα! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΛΕΚΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Πόσο εύκολα βαριούνται τα 12 ζώδια στον γάμο;

Θέλεις να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι! Ποιο ταιριάζει στο ζώδιό σου;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια μητέρα Καρκίνος ξέρει να δείχνει την αγάπη της στα παιδιά της, είναι γι αυτήν προτεραιότητα και βασική ασχολία. Υπάρχει κίνδυνος προσκόλλησης της σε αυτά γι αυτό και όταν τα παιδιά μεγαλώσουν και αποκτήσουν προσωπική ζωή δημιουργείται κενό στον εσωτερικό της κόσμο που πολλές φορές δεν είναι σε θέση να το αντιμετωπίσει. Με ρολόι, τακτική, και μέθοδο μεγαλώνει τα παιδιά της, προσπαθεί να τους διδάξει την αξία του προγράμματος, την συνέπεια, και την αποτελεσματικότητα της πειθαρχίας. Δεν αγαπάει την αυστηρότητα γίνεται όμως πολλές φορές πεισματικά απόλυτη και αυτό δημιουργεί κόντρες και αντιπαραθέσεις. Με τα έφηβα παιδιά της συχνά θα μαλώνει, ωστόσο οι καβγάδες θα είναι της στιγμής, έχει έναν δικό της τρόπο να κρατά ενωμένη την οικογένεια της. Η Αλεξάνδρα Βενέτη είναι ο άνθρωπος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και χωρίς αναμονές θα σου βρει τη λύση με 1 μόνο τηλεφώνημα! Δε θα σου ζητήσει να την ξανακαλέσεις μέχρι να βγουν αυτά που σου είπε! Ο μόνος λόγος που θα θελήσεις να την καλέσεις είναι για να της πεις συγχαρητήρια για το ότι σου βγήκαν όλα! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΛΕΚΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Πόσο εύκολα βαριούνται τα 12 ζώδια στον γάμο;

Θέλεις να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι! Ποιο ταιριάζει στο ζώδιό σου;

ΛΕΩΝ

Ένα μικρό παιδί γίνεται με το παιδί της η Λέαινα, δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποιος είναι ο πιο μικρός, γίνεται ένα, απορροφάται από το παιχνίδι. Τα δυο βασικά χαρακτηριστικά που θα φροντίσει να διδάξει θα είναι η αυτοεκτίμηση και η περηφάνια. Γενναιόδωρη είναι πάντα η στάση της και αυτό συνειδητά ή μη το μεταδίδει στα παιδιά της. Την αυστηρότητα της την βγάζει εκεί που πρέπει, ωστόσο επειδή έχει την τάση να υποδύεται ρόλους, γι αυτό μερικές φορές τα παιδιά της αδιαφορούν παίζοντας και αυτά με την σειρά τους έναν δικό τους ρόλο. Προσοχή θα πρέπει να δείξει στην τάση της για εντυπωσιασμό, ελλοχεύει κίνδυνος να δώσει λάθος μηνύματα στα παιδιά της.  Θα πρέπει να μειώσει τις πιθανότητες των λανθασμένων εξιδανικεύσεων εξαιτίας της προσκόλλησης στην εξωτερική παρουσία. Η Αλεξάνδρα Βενέτη είναι ο άνθρωπος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και χωρίς αναμονές θα σου βρει τη λύση με 1 μόνο τηλεφώνημα! Δε θα σου ζητήσει να την ξανακαλέσεις μέχρι να βγουν αυτά που σου είπε! Ο μόνος λόγος που θα θελήσεις να την καλέσεις είναι για να της πεις συγχαρητήρια για το ότι σου βγήκαν όλα! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΛΕΚΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Πόσο εύκολα βαριούνται τα 12 ζώδια στον γάμο;

Θέλεις να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι! Ποιο ταιριάζει στο ζώδιό σου;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τελειομανής είναι μια μητέρα Παρθένος και σε αυτό θα πρέπει να δείξει ιδιαίτερη προσοχή γιατί η επιθυμία της να γίνει κάτι απολύτως σωστά και ολοκληρωμένα κάνει τη στάση της πιεστική. Συνήθως γίνεται αυστηρή και κάθετη με τα παιδιά της σε θέματα σχολικής μάθησης και πορείας, διαγωγή και βαθμολόγηση πιθανότατα την θέλει άριστη, με αποτέλεσμα να αυξάνει τους κινδύνους να δημιουργήσει στο παιδί της έναν χαρακτήρα αγχωτικό ή ανικανοποίητο. Μια μητέρα Παρθένος θα πρέπει να ψάξει να βρει την ισορροπημένη συμπεριφορά δηλαδή το σωστό σημείο ανάμεσα στο προστατεύω και στο καταπιέζω. Τα παιδιά της είναι πάντα επιμελημένα, καθαρά και καλοχτενισμένα, ιδιαίτερη προσοχή δίνει στη σωστή τους ανάπτυξη, ακολουθεί μεθοδικά έναν υγιεινό τρόπο διατροφής. Η Αλεξάνδρα Βενέτη είναι ο άνθρωπος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και χωρίς αναμονές θα σου βρει τη λύση με 1 μόνο τηλεφώνημα! Δε θα σου ζητήσει να την ξανακαλέσεις μέχρι να βγουν αυτά που σου είπε! Ο μόνος λόγος που θα θελήσεις να την καλέσεις είναι για να της πεις συγχαρητήρια για το ότι σου βγήκαν όλα! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΛΕΚΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Πόσο εύκολα βαριούνται τα 12 ζώδια στον γάμο;

Θέλεις να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι! Ποιο ταιριάζει στο ζώδιό σου;

ΖΥΓΟΣ

Η δίκαιη μητέρα Ζυγός θα βρει τον σωστό τρόπο να ηρεμήσει τα πνεύματα τη στιγμή που τα παιδιά της θα αρχίσουν τον καβγά. Με τη στάση που θα κρατήσει λεκτικά και πρακτικά στόχο θα έχει να διδάξει το δίκαιο, το ίσο και την αξία του μεθοδικού συμβιβασμού. Με συμφωνίες και υποσχέσεις κρατά ισορροπημένη την οικογένεια της, καταφέρνει να αποδεικνύει την αξία της αγάπης και της συνεννόησης. Το πρόβλημα δημιουργείται τη στιγμή που θα πρέπει να επιβληθεί, αυτό είναι το αδύναμο της σημείο που συνήθως απορρέει από το ότι το ‘όχι’ της με ευκολία γίνεται ‘ναι’. Μια μητέρα Ζυγός τουμπάρεται από τα παιδιά της, όσο και να θέλει να παίξει τον ρόλο του αυστηρού γονέα αποτυγχάνει. Είναι η στιγμή που καταφεύγει στην πατρική μορφή, και έτσι επιτυγχάνει διπλωματικά να εξισορροπήσει τις καταστάσεις. Η Αλεξάνδρα Βενέτη είναι ο άνθρωπος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και χωρίς αναμονές θα σου βρει τη λύση με 1 μόνο τηλεφώνημα! Δε θα σου ζητήσει να την ξανακαλέσεις μέχρι να βγουν αυτά που σου είπε! Ο μόνος λόγος που θα θελήσεις να την καλέσεις είναι για να της πεις συγχαρητήρια για το ότι σου βγήκαν όλα! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΛΕΚΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Πόσο εύκολα βαριούνται τα 12 ζώδια στον γάμο;

Θέλεις να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι! Ποιο ταιριάζει στο ζώδιό σου;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μητέρα Σκορπιός έχει τρία βασικά χαρακτηριστικά, αγαπάει σε βάθος, προστατεύει υπερβολικά και γίνεται παθιασμένα κτητική. Με ανταγωνιστική και καχύποπτη διάθεση θα αντιμετωπίσει το πρόσωπο που θα διαισθανθεί πως έχει επίδραση επάνω στα παιδιά της. Ακόμα και τον πατέρα θα φροντίσει να τον έχει μέσα σε ένα ελεγχόμενο πλαίσιο γιατί την ουσιώδη και κατευθυντήρια επίδραση θέλει να την έχει αυτή. Με έναν άμεσο ή έμμεσο τρόπο ακονίζει τη διαίσθηση των παιδιών της, τους διδάσκει με τις πράξεις της την στρατηγική τακτική και τον μαθηματικό τρόπο σκέψης. Το αδύνατο της σημείο είναι πως δεν μπορεί να εκφράσει με τον σωστό τρόπο τον συναισθηματικό της κόσμο, μερικές φορές παρεξηγείται ο τρόπος συμπεριφοράς της, δημιούργει αποστάσεις εξαιτίας των λάθος εντυπώσεων που αφήνει. Η Αλεξάνδρα Βενέτη είναι ο άνθρωπος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και χωρίς αναμονές θα σου βρει τη λύση με 1 μόνο τηλεφώνημα! Δε θα σου ζητήσει να την ξανακαλέσεις μέχρι να βγουν αυτά που σου είπε! Ο μόνος λόγος που θα θελήσεις να την καλέσεις είναι για να της πεις συγχαρητήρια για το ότι σου βγήκαν όλα! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΛΕΚΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Πόσο εύκολα βαριούνται τα 12 ζώδια στον γάμο;

Θέλεις να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι! Ποιο ταιριάζει στο ζώδιό σου;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εμπειρίες προσφέρει στα παιδιά της η μητέρα Τοξότης, από μικρά εξασκούνται σε δραστηριότητες, έρχονται κοντά με τη φύση, μαθαίνουν και γνωρίζουν διαφόρων ειδών πράγματα. Με τον τρόπο ζωής της και με τις προσωπικές της συνήθειες, συνειδητά ή ασυνείδητα, διευρύνει τον πνευματικό ορίζοντα των παιδιών της , γίνονται δημιουργικά, έξυπνα, δοκιμάζονται νωρίς με αποτέλεσμα να αντιλαμβάνονται από μικρή ηλικία τις δυνατότητες και τα ταλέντα τους. Θέλει να διδάξει τη δύναμη που έχει ο αισιόδοξος τρόπος σκέψης και το ουσιαστικό νόημα της απόκτησης στόχων. Σημασία δίνει στην αξία του παιχνιδιού, προσέχει τις διατροφικές συνήθειες των παιδιών της, φροντίζει να τα μεγαλώνει σε περιβάλλον υγιεινό και όσο μπορεί φυσικό. Η Αλεξάνδρα Βενέτη είναι ο άνθρωπος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και χωρίς αναμονές θα σου βρει τη λύση με 1 μόνο τηλεφώνημα! Δε θα σου ζητήσει να την ξανακαλέσεις μέχρι να βγουν αυτά που σου είπε! Ο μόνος λόγος που θα θελήσεις να την καλέσεις είναι για να της πεις συγχαρητήρια για το ότι σου βγήκαν όλα! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΛΕΚΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Πόσο εύκολα βαριούνται τα 12 ζώδια στον γάμο;

Θέλεις να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι! Ποιο ταιριάζει στο ζώδιό σου;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια μητέρα Αιγόκερως επιθυμεί να έχει δυο ρόλους στα παιδιά της, τον ρόλο του γονέα και ρόλο της φίλης. Σε περίπτωση που ανήκει στις εργαζόμενες μητέρες είναι πολύ δύσκολη αυτή η επιλογή, ο διαθέσιμος της χρόνος δεν της αφήνει το περιθώριο να συμπεριφερθεί και να πράξει όπως αυτή επιθυμεί, με αποτέλεσμα να κινείτε σπασμωδικά. Πολύ συχνά πέφτει σε λάθη η μητέρα Αιγόκερως, μπερδεύεται απογοητεύεται, γίνεται ενοχική. Αρκετά παραδοσιακός είναι ο τρόπος που θα μεγαλώσει τα παιδιά της, θα προσπαθήσει να τα αποτρέψει από εκκεντρικές επιλογές, ωστόσο επειδή η ίδια είναι αντιδραστική μεταδίδει την αντιδραστικότητα στα παιδιά της χωρίς να το αντιλαμβάνεται. Μια μητέρα Αιγόκερως πρέπει να προσέξει πάρα πολύ τη στάση της όταν το παιδί της αρχίσει να μπαίνει στην εφηβεία. Η Αλεξάνδρα Βενέτη είναι ο άνθρωπος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και χωρίς αναμονές θα σου βρει τη λύση με 1 μόνο τηλεφώνημα! Δε θα σου ζητήσει να την ξανακαλέσεις μέχρι να βγουν αυτά που σου είπε! Ο μόνος λόγος που θα θελήσεις να την καλέσεις είναι για να της πεις συγχαρητήρια για το ότι σου βγήκαν όλα! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΛΕΚΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Πόσο εύκολα βαριούνται τα 12 ζώδια στον γάμο;

Θέλεις να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι! Ποιο ταιριάζει στο ζώδιό σου;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κοινωνικά θα καταφέρει να κάνει τα παιδιά της μια μητέρα Υδροχόος, θα προσπαθήσει να τα απομακρύνει από τον μίζερο και κλειστό τρόπο ζωής,  τα αφήνει να βγαίνουν έξω να διασκεδάζουν, να παίζουν, αργότερα και να ξενυχτάνε. Ναι μεν θα προσπαθήσει να ακολουθήσει το πρόγραμμα που απαιτείται είτε αφόρα το σχολικό ωράριο ή την υγιεινή διατροφή, ωστόσο έχει μέσα της την ανάγκη της αλλαγής και την τάση της αμφισβήτησης γι αυτό σε όλα τα άλλα θέματα θα κινηθεί με έναν δικός της τρόπο, πέραν του γνωστού και του συνηθισμένου.  Την αποδοχή και την κοινωνική πρόσφορα θα φροντίσει να διδάξει στα παιδιά της, θα δεχτεί τις αυθόρμητες αντιδράσεις τους, θα ασχοληθεί με την ψυχολογία τους, από πολύ νωρίς με άμεσες ενέργειες θα φροντίσει για τη μελλοντική τους αποκατάσταση. Η Αλεξάνδρα Βενέτη είναι ο άνθρωπος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και χωρίς αναμονές θα σου βρει τη λύση με 1 μόνο τηλεφώνημα! Δε θα σου ζητήσει να την ξανακαλέσεις μέχρι να βγουν αυτά που σου είπε! Ο μόνος λόγος που θα θελήσεις να την καλέσεις είναι για να της πεις συγχαρητήρια για το ότι σου βγήκαν όλα! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΛΕΚΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Πόσο εύκολα βαριούνται τα 12 ζώδια στον γάμο;

Θέλεις να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι! Ποιο ταιριάζει στο ζώδιό σου;

ΙΧΘΥΣ

Ελευθερία, χαλαρότητα, και ανεμελιά, αυτά νιώθουν τα παιδιά μιας μητέρας Ιχθύς. Δεν θα τα αφήσει να πάνε αδιάβαστα στο σχολείο, άλλα δε θα τα πιέσει να κάθονται με τις ώρες να διαβάζουν λογοτεχνία και εξωσχολικά βιβλία. Ξέρει πως το παιχνίδι είναι απαραίτητο, θα δώσει μεγάλη σημασία σε αυτό που αγαπούν και έχουν πραγματική ανάγκη. Η μητέρα Ιχθύς είναι ευαίσθητη, συγκαταβατική και διαθέσιμη, γι αυτό και καταφέρνει να γίνει φίλη με τα παιδιά της. Δεν έχουν λόγο να της κρυφτούν ή να της κρατήσουν μυστικά, ξέρουν πως έχει την ικανότητα να διαισθάνεται και να καταλαβαίνει. Δυσκολεύεται στο να επιβληθεί και να διαμορφώσει, η χαλαρή της στάση δεν της επιτρέπει να κρατά γερά τα ηνία με αποτέλεσμα κάποιες φορές να τα χάνει τελείως μέσα απ τα χέρια της. Η Αλεξάνδρα Βενέτη είναι ο άνθρωπος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και χωρίς αναμονές θα σου βρει τη λύση με 1 μόνο τηλεφώνημα! Δε θα σου ζητήσει να την ξανακαλέσεις μέχρι να βγουν αυτά που σου είπε! Ο μόνος λόγος που θα θελήσεις να την καλέσεις είναι για να της πεις συγχαρητήρια για το ότι σου βγήκαν όλα! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΛΕΚΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Πόσο εύκολα βαριούνται τα 12 ζώδια στον γάμο;

Θέλεις να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι! Ποιο ταιριάζει στο ζώδιό σου;

Τελευταία ενημέρωση: