Ποια ζώδια είναι κατάλληλα να γίνουν πατέρες;

Βαθμολόγησε: 
Average: 1.5 (183 votes)
Από την Αλεξάνδρα Βενέτη

Κάθε ζώδιο έχει τα βασικά χαρακτηριστικά του, παρορμητικότητα, ευαισθησία, κτητικότητα, εγωκεντρισμός, όταν όμως έρχεται η συνειδητοποίηση πως τώρα ως γονιός πρέπει να κατευθύνει, να προστατέψει και να διαμορφώσει τότε όλα μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Είναι η στιγμή που αρχίζουν να δημιουργούνται όρια, κάποια πράγματα οικειοθελώς κόβονται ή μειώνονται, αλλάζει η ουσία, δημιουργούνται καινούργιοι στόχοι. Γίνονται καλοί γονείς οι επαναστατικοί χαρακτήρες; Συμπεριφέρονται υπεύθυνα οι ατίθασες προσωπικότητες που δε θέλουν δεσμεύσεις; Μπορούν να ανταπεξέλθουν σωστά τα κτητικά ζώδια; Υπάρχουν χαρακτήρες που θα εκπλαγούν από το πόσο μπορεί να τους αλλάξει η γέννηση του παιδιού τους, δυναμικότητα, οργάνωση, εκκεντρικότητα, πείσμα, όλα μπαίνουν σε μια δοκιμασία που το αποτέλεσμα αλλάζει απόψεις και δεδομένα.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε αν είναι κατάλληλος για να γίνει πατέρας:

ΚΡΙΟΣ

Ο ζωηρός, ελευθερόφρων και ατίθασος Κριός, όταν γίνει πατέρας σαφώς και δεν αποποιείται την προσωπικότητα του, απλά μπροστά στο παιδί του κοιτάζει να μην αφήνει εντελώς λάσκα τα λουριά της προσωπικότητας του. Ξέρει πολύ καλά πως το παιδί του επηρεάζεται άμεσα από αυτόν, οπότε φροντίζει να το προστατεύει από τους κινδύνους που δημιούργει η πολλή ατίθαση στάση. Εστιάσει γύρω από την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του παιδιού του, θα προσπαθήσει να του μεταδώσει τον δυναμισμό και την πρωτοβουλία αλλά πάντα έχει το νου του να μην ξεφύγει η κατάσταση από τα συνετά όρια. Ξέρει να γίνεται και γονιός και φίλος, επιθυμία του είναι να χτίσει μια επικοινωνία που να υπάρχει η ειλικρίνεια και το θάρρος για αποκαλύψεις, φροντίζει για την επαγγελματική αποκατάσταση των παιδιών του. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Φαίδρα Μάρκου, η Αλεξάνδρα Βενέτη, Η Βενετία Αποστόλου, η Όλγα Αγγέλου είναι εδώ για να ακούσουν το θέμα που σε απασχολεί και να σου βρουν τη λύση! Για πρόβλεψη από τους πιο αλάνθαστους και καταξιωμένους, κάλεσε στο 14840 στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Θέλεις να τον γοητεύσεις με μία πρόταση για έξοδο; Δες τι του αρέσει!

Τα 12 ζώδια υποδύονται χαρακτήρες σήριαλ! Ποιοι τους ταιριάζουν;

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος αισθάνεται το παιδί του σαν την προέκταση του, βλέπει τον εαυτό του μέσα από την ύπαρξη του παιδιού του, γι αυτό και πολλές φορές μπερδεύει αυτό που θέλεις εκείνος με αυτό που νομίζει πως έχει ανάγκη το παιδάκι. Φροντίζει, προστατευτεί, νοιάζεται για το φαγητό, ενδιαφέρεται για τη σχολική του πορεία, είναι αυτός που θα συζητήσει με δασκάλους και προπονητές. Την αγάπη του την προσφέρει απλόχερα, στα υλικά αγαθά δεν θέλει να αισθάνεται πως το παιδί του έχει κάποια έλλειψη, θα φροντίσει να υπάρχουν όλοι οι απαραίτητοι σχολικοί και αθλητικοί εξοπλισμοί. Πρόθυμος είναι να δεχτεί την οποιαδήποτε δραστηριότητα θέλει να ακολουθήσει το παιδί του, μπαλέτο, μπάσκετ, μουσικό όργανο, θα βρει τρόπο να μην κλείσει τον ορίζοντα που θα ανοιχτεί για τα παιδιά του. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Φαίδρα Μάρκου, η Αλεξάνδρα Βενέτη, Η Βενετία Αποστόλου, η Όλγα Αγγέλου είναι εδώ για να ακούσουν το θέμα που σε απασχολεί και να σου βρουν τη λύση! Για πρόβλεψη από τους πιο αλάνθαστους και καταξιωμένους, κάλεσε στο 14840 στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Θέλεις να τον γοητεύσεις με μία πρόταση για έξοδο; Δες τι του αρέσει!

Τα 12 ζώδια υποδύονται χαρακτήρες σήριαλ! Ποιοι τους ταιριάζουν;

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ένας πατέρας Δίδυμος είναι καλός μόνο στα λόγια και στην κίνηση. Ό,τι έχει να κάνει με συζήτηση και με παιχνίδι θα είναι πρώτος και καλύτερος, εκεί που αρχίζει να εξαφανίζεται με ελαφρά πηδηματάκια είναι όταν το παιδί θα πρέπει να διαβάσει, να φάει, να ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Λείπει η συνέπεια από τον πατέρα Δίδυμο, δεν του αρέσει η δύσκολη και σοβαρή πλευρά της πατρότητας, η παρουσία του είναι αισθητή στο τομέα διασκέδαση, χαλάρωση, ανεμελιά. Θα τις δώσει τις συμβουλές του, θα προσπαθήσει να διδάξει και να μεταδώσει σε θεωρητικό επίπεδο, αλλά τα βασικά στοιχεία της εκπαίδευσης του ή της διαμόρφωσης του θα τα αφήσει πρακτικά σε κάποιον άλλον, είτε στην μητέρα, είτε σε έναν δάσκαλο που θα έρθει να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα στο παιδί του. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Φαίδρα Μάρκου, η Αλεξάνδρα Βενέτη, Η Βενετία Αποστόλου, η Όλγα Αγγέλου είναι εδώ για να ακούσουν το θέμα που σε απασχολεί και να σου βρουν τη λύση! Για πρόβλεψη από τους πιο αλάνθαστους και καταξιωμένους, κάλεσε στο 14840 στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Θέλεις να τον γοητεύσεις με μία πρόταση για έξοδο; Δες τι του αρέσει!

Τα 12 ζώδια υποδύονται χαρακτήρες σήριαλ! Ποιοι τους ταιριάζουν;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εκπλήσσεται ένας Καρκίνος για το πόσο καλός πατέρας μπορεί να γίνει και δε το ήξερε. Ζει τη ζωή του μέσα από τη ζωή των παιδιών του,  γίνονται η βασική του προτεραιότητα, αφήνει στην άκρη παλιές συνήθειες, αφοσιώνεται και προσφέρει όλο τον διαθέσιμο του χρόνο. Επειδή από έναν Καρκίνο δεν απουσιάζουν ποτέ οι ανασφάλειες έτσι και στο θέμα των παιδιών του γίνεται φοβικός για τους κινδύνους που εγκυμονούν, άθελα του υπέρ προστατεύει, ανησυχεί, είναι ο κλασικός γονιός που δε θα κοιμηθεί αν δεν σιγουρευτεί πως τα παιδιά του κοιμούνται σε ασφαλές περιβάλλον. Είναι σε θέση να θυσιάσει τις επιθυμίες του ή τις ανάγκες του, δίνει απλόχερα αυτό που θα του ζητήσουν, παραβλέπει το γεγονός ότι ενισχύει την απαιτητικότητα των παιδιών του. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Φαίδρα Μάρκου, η Αλεξάνδρα Βενέτη, Η Βενετία Αποστόλου, η Όλγα Αγγέλου είναι εδώ για να ακούσουν το θέμα που σε απασχολεί και να σου βρουν τη λύση! Για πρόβλεψη από τους πιο αλάνθαστους και καταξιωμένους, κάλεσε στο 14840 στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Θέλεις να τον γοητεύσεις με μία πρόταση για έξοδο; Δες τι του αρέσει!

Τα 12 ζώδια υποδύονται χαρακτήρες σήριαλ! Ποιοι τους ταιριάζουν;

ΛΕΩΝ

Ένα δεύτερο παιδί αποκτά η οικογένεια από την στιγμή που θα γεννηθεί το πρώτο. Ο πατέρας Λέοντας γίνεται ο μεγάλος αδελφός του παιδιού του, θα παίξει μαζί του, θα φάει μαζί του, θα κυλιστεί στα χώματα μαζί του, αντί το παιδί να επηρεάζεται από τον πατέρα ο Λέοντας επηρεάζεται από αυτό. Βγαίνει στην επιφάνεια η παιχνιδιάρικη ανέμελη και ζωτική πλευρά του χαρακτήρα του, ξεχνάει τα πάντα τη στιγμή που θα καθίσει κάτω στο χαλί και θα παίξει με τα τουβλάκια παρέα με τον γιο ή την κόρη του. Είναι υπεύθυνος, νοιάζεται για την υγεία και την εκπαίδευση των παιδιών του, από οικονομικής απόψεως γίνεται προνοητικός, θα εξοικονομήσει χρήματα για τις σπουδές ή τις αποκατάσταση τους. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Φαίδρα Μάρκου, η Αλεξάνδρα Βενέτη, Η Βενετία Αποστόλου, η Όλγα Αγγέλου είναι εδώ για να ακούσουν το θέμα που σε απασχολεί και να σου βρουν τη λύση! Για πρόβλεψη από τους πιο αλάνθαστους και καταξιωμένους, κάλεσε στο 14840 στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Θέλεις να τον γοητεύσεις με μία πρόταση για έξοδο; Δες τι του αρέσει!

Τα 12 ζώδια υποδύονται χαρακτήρες σήριαλ! Ποιοι τους ταιριάζουν;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας Παρθένος θέλει να γίνεται ο δάσκαλος του παιδιού του, να του μαθαίνει, να το καθοδηγεί, να το συμβουλεύει.  Θέλει να κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό των παιδιών του γι αυτό προσπαθεί να δημιουργεί όρια για να μην καταπατηθεί η αγάπη του ή η συγκαταβατικότητα του. Θέλει να τον ακούνε και να τον εμπιστεύονται, ένας πατέρας Παρθένος αισθάνεται υπεύθυνος για την πορεία που θα έχουν τα παιδιά του είτε σε θέματα μόρφωσης και κατάρτισης, είτε σε θέματα συμπεριφοράς και προσωπικότητας. Θεωρεί χρέος του να λύσει το πρόβλημα που θα έχει το παιδί του, ωστόσο δεν αντιλαμβάνεται ή δεν εμβαθύνει στα συναισθηματικά κενά που ενδεχομένως να δημιουργήσει λόγω το ότι επικεντρώνεται στο πρακτικό κομμάτι της υπόθεσης. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Φαίδρα Μάρκου, η Αλεξάνδρα Βενέτη, Η Βενετία Αποστόλου, η Όλγα Αγγέλου είναι εδώ για να ακούσουν το θέμα που σε απασχολεί και να σου βρουν τη λύση! Για πρόβλεψη από τους πιο αλάνθαστους και καταξιωμένους, κάλεσε στο 14840 στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Θέλεις να τον γοητεύσεις με μία πρόταση για έξοδο; Δες τι του αρέσει!

Τα 12 ζώδια υποδύονται χαρακτήρες σήριαλ! Ποιοι τους ταιριάζουν;

ΖΥΓΟΣ

Οικειότητα και φιλία θέλει να προσφέρει ένας πατέρας Ζυγός στο παιδί του, βασική του ανάγκη είναι να γίνει φίλος μαζί του, να συζητάει ανοιχτά, να μην υπάρχουν ντροπές, φοβίες και προκαλύψεις. Μπορεί στην καθημερινότητα του και με τις κινήσεις του να δείχνει αδιάφορος πατέρας αλλά είναι οφθαλμαπάτη.  Ένας πατέρας Ζυγός αλλού κοιτάζει και άλλου βλέπει, πάντα παρακολουθεί τις κινήσεις του παιδιού του, έχει έναν δικό του διαισθαντικό τρόπο να γνωρίζει τι ακριβώς θέλει και που βρίσκεται το παιδί του. Καταφέρνει έστω και με ακατανόητο τρόπο να καλύπτει συναισθηματικά τα παιδιά του, αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να υπάρχει εμπιστοσύνη ευχαρίστηση και οικειότητα, θεωρεί πως η βάση όλων είναι η  αγάπη και η αμοιβαιότητα. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Φαίδρα Μάρκου, η Αλεξάνδρα Βενέτη, Η Βενετία Αποστόλου, η Όλγα Αγγέλου είναι εδώ για να ακούσουν το θέμα που σε απασχολεί και να σου βρουν τη λύση! Για πρόβλεψη από τους πιο αλάνθαστους και καταξιωμένους, κάλεσε στο 14840 στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Θέλεις να τον γοητεύσεις με μία πρόταση για έξοδο; Δες τι του αρέσει!

Τα 12 ζώδια υποδύονται χαρακτήρες σήριαλ! Ποιοι τους ταιριάζουν;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι απόψεις διίσταται για το αν ένας Σκόρπιος μπορεί τελικά να γίνει καλός γονιός ή όχι. Μπερδεμένος είναι ο πατέρας Σκόρπιος και δεν το ξέρει, χρειάζεται καθοδήγηση από κάποιον ειδικό ή από κάποιον που έπαθε και έμαθε. Όταν το παιδί είναι σε νηπιακή ηλικία τότε όλα είναι μια χαρά, είναι πάντα κοντά του, πάντα το προστατεύει, πάντα το έχει υπό την εποπτεία του, θέλει να του μάθει να σκέπτεται, εστιάζει το ενδιαφέρον του στα παιχνίδια οξυδέρκειας και γνώσης.  Το πρόβλημα δημιουργείται στην εφηβεία, εκεί βγαίνει στην επιφάνεια η καχύποπτη, ανταγωνιστική, και κτητική πλευρά του χαρακτήρα του και αρχίζουν σταδιακά τα λάθη. Ένας πατέρας Σκόρπιος για να γλυτώσει τις παγίδες θα πρέπει μέσα του να ξεκαθαρίσει πρώτα απ όλα ποιος είναι ο βασικός του ρόλος. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Φαίδρα Μάρκου, η Αλεξάνδρα Βενέτη, Η Βενετία Αποστόλου, η Όλγα Αγγέλου είναι εδώ για να ακούσουν το θέμα που σε απασχολεί και να σου βρουν τη λύση! Για πρόβλεψη από τους πιο αλάνθαστους και καταξιωμένους, κάλεσε στο 14840 στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Θέλεις να τον γοητεύσεις με μία πρόταση για έξοδο; Δες τι του αρέσει!

Τα 12 ζώδια υποδύονται χαρακτήρες σήριαλ! Ποιοι τους ταιριάζουν;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας πατέρας Τοξότης βλέπει το παιδί του σας το καινούργιο του χόμπι. Θα ασχοληθεί μαζί του, θα αφιερώσει χρόνο, θα βάλει στόχο να του διευρύνει τους ορίζοντες. Όπου πάει θα το έχει μαζί του, στη θάλασσα, στα βουνά , στην ποδηλασία, στον ιππικό όμιλο. Είναι ο τύπος που θα φορέσει το μάρσιπο και πλέον δεν θα κάνει τίποτα που να μην μπορεί να το κάνει με το φιλαράκι του. Η γέννηση του παιδιού του αποτελεί το έναυσμα για να οργανωθεί, για να πάρει σοβαρά τη δουλειά του, για να αρχίσει την επαγγελματική επέκταση, κι αυτό γιατί θέλει να προσφέρει οικονομικά, θέλει να οχυρωθεί για να μπορέσει να δώσει στο παιδί του ασφάλεια και σταθερότητα. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Φαίδρα Μάρκου, η Αλεξάνδρα Βενέτη, Η Βενετία Αποστόλου, η Όλγα Αγγέλου είναι εδώ για να ακούσουν το θέμα που σε απασχολεί και να σου βρουν τη λύση! Για πρόβλεψη από τους πιο αλάνθαστους και καταξιωμένους, κάλεσε στο 14840 στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Θέλεις να τον γοητεύσεις με μία πρόταση για έξοδο; Δες τι του αρέσει!

Τα 12 ζώδια υποδύονται χαρακτήρες σήριαλ! Ποιοι τους ταιριάζουν;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι που είναι περί του καθήκοντος, των υποχρεώσεων και της ευθύνης, όταν γίνει γονιός αποτελειώνεται. Το θέμα με τον πατέρα Αιγόκερω είναι πως επειδή θεωρεί χρέος του να προσφέρει στο παιδί του τα απαιτούμενα υλικά αγαθά, να το σπουδάσει, να το χειραγωγήσει, να του μάθει τρόπους, να του διδάξει αξίες, βυθίζεται στα πρέπει και στις ευθύνες και ξεχνάει να ασχοληθεί με τον συναισθηματικό του κόσμο. Με τη γέννηση των παιδιών του δημιουργείται ένας επιπλέον λόγος για να δουλεύει με τις ώρες, ο χρόνος που αφήνει συνήθως δεν επαρκεί. Ένας Αιγόκερως πατέρας δείχνει την αγάπη του με πράξεις και μάλιστα ουσιαστικές, όμως θα πρέπει να αντιληφτεί πως καμιά φορά και τα λόγια είναι απαραίτητα. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Φαίδρα Μάρκου, η Αλεξάνδρα Βενέτη, Η Βενετία Αποστόλου, η Όλγα Αγγέλου είναι εδώ για να ακούσουν το θέμα που σε απασχολεί και να σου βρουν τη λύση! Για πρόβλεψη από τους πιο αλάνθαστους και καταξιωμένους, κάλεσε στο 14840 στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Θέλεις να τον γοητεύσεις με μία πρόταση για έξοδο; Δες τι του αρέσει!

Τα 12 ζώδια υποδύονται χαρακτήρες σήριαλ! Ποιοι τους ταιριάζουν;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για έναν Υδροχόο ο ορισμός της λέξης ‘πατέρας’ έχει μια ευρύτερη έννοια και αυτό αποτελεί τη βάση της συμπεριφοράς του. Για τον Υδροχόο πατέρας σημαίνει φίλος, αδελφός, κηδεμόνας, δάσκαλος, προπονητής, σύντροφος. Πολύπλευρη γίνεται η συμπεριφορά του,  θέλει να είναι πολλά για το παιδί του, δημιουργεί τους δικούς του κανόνες και δεν μπορούμε να πούμε πως αποτυγχάνει. Αγαπάει την ελευθερία οπότε βρίσκει τρόπο να οριοθετεί το παιδί του χωρίς να περιορίζει τις κινήσεις του, γίνεται εφευρετικός, μέσα από έναν δικό του τρόπο σκέψης ανακαλύπτει τι πρέπει να κάνει για να μην συγκρουστούν οι διαφορετικοί του ρόλοι. Έχει τη διάθεση να μάθει πολλά και διάφορα στο παιδί του, το βοηθάει να σκέπτεται, να επιλεγεί, και να αναζητεί. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Φαίδρα Μάρκου, η Αλεξάνδρα Βενέτη, Η Βενετία Αποστόλου, η Όλγα Αγγέλου είναι εδώ για να ακούσουν το θέμα που σε απασχολεί και να σου βρουν τη λύση! Για πρόβλεψη από τους πιο αλάνθαστους και καταξιωμένους, κάλεσε στο 14840 στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Θέλεις να τον γοητεύσεις με μία πρόταση για έξοδο; Δες τι του αρέσει!

Τα 12 ζώδια υποδύονται χαρακτήρες σήριαλ! Ποιοι τους ταιριάζουν;

ΙΧΘΥΣ

Ένας Ιχθύς αντιλαμβάνεται πως ζει στον πραγματικό κόσμο μόλις πιάσει το παιδί του στα χέρια του. Τότε συνειδητοποίει την ηλικία του, την κοινωνική του θέση, την οικονομική του κατάσταση, και τότε είναι που αρχίζει να παίρνει στα πραγματικά οτιδήποτε συμβαίνει. Ωριμάζει ένας πατέρας Ιχθύς δίπλα στο παιδί του, αρχίζει να καλλιεργεί τον ορθολογισμό του, διεκδικεί μερίδιο στην πρακτική πλευρά των καταστάσεων. Θα το ταΐσει το παιδί, θα το πλύνει, θα το βάλει να κοιμηθεί, αργότερα θα δουλέψει σκληρά για να το σπουδάσει, για να του δώσει τα επαγγελματικά εφόδια που απαιτούνται. Ένας Ιχθύς αγαπάει βαθιά τα παιδιά του, συναισθηματικά θέλει να βρίσκεται πάντα κοντά τους, θα συμπαρασταθεί, θα συγκινηθεί, και θα αποτελέσει βασικό τους στήριγμα. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Φαίδρα Μάρκου, η Αλεξάνδρα Βενέτη, Η Βενετία Αποστόλου, η Όλγα Αγγέλου είναι εδώ για να ακούσουν το θέμα που σε απασχολεί και να σου βρουν τη λύση! Για πρόβλεψη από τους πιο αλάνθαστους και καταξιωμένους, κάλεσε στο 14840 στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Θέλεις να τον γοητεύσεις με μία πρόταση για έξοδο; Δες τι του αρέσει!

Τα 12 ζώδια υποδύονται χαρακτήρες σήριαλ! Ποιοι τους ταιριάζουν;

Τελευταία ενημέρωση:
Αγορά πακέτα SMS