Πως εννοεί το κάθε ζώδιο την ευτυχία και πως την αποκτά;

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Από την Βενετία Αποστόλου

Ο κάθε ένας από μας επιδιώκει και ονειρεύεται να αποκτήσει αυτό το υπέρτατο αγαθό που λέγεται «ευτυχία», ωστόσο υπάρχουν αρκετά διαφορετικοί τρόποι για να την κατακτήσουμε και να την κρατήσουμε στη ζωή μας όσο μπορούμε περισσότερο. Μπορεί να δείχνει κάτι καθορισμένο, όμως έχει πολλές μορφές, και θεωρείται απρόβλεπτο συναίσθημα. Η μαγεία της έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν την ονειρευόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο, και δεν κάνουμε τις ίδιες ενέργειες για να την αποκτήσουμε, ωστόσο τα ζώδια και ο αστρολογικός κύκλος, έχουν τα δικά τους μυστικά που αν τα αναλύσουμε και αν τα παρατηρήσουμε, τότε είναι σχεδόν βέβαιο πως θα την γνωρίσουμε, θα την ζήσουμε και θα την διατηρήσουμε στην καθημερινότητά μας όσο πιο πολύ μπορούμε.

Διάβασε το ζώδιο και το ωροσκόπο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε τι τον/την κάνει ευτυχισμένο/η:

ΚΡΙΟΣ

Είναι το ζώδιο της δράσης, εκείνο που βαριέται να κάνει τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα και αποζητά να ξετρυπώνει τρόπους για να μπορεί να κερδίζει τους υπόλοιπους «παίχτες» γύρω του, αφού το κάνει ευτυχισμένο να πολεμάει όχι για να αποκτήσει μια δουλειά που θα τον ευχαριστεί, αλλά εκείνη που θα του δώσει περισσότερα χρήματα για να διασκεδάσει, να χαρεί, να ανάψει τα αίματα σε μια παρέα, να δημιουργήσει εκείνη την ιντριγκαδόρικη ατμόσφαιρα για να πετάξει στα σύννεφα από χαρά, ζωντάνια και ευτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Σταθερότητα, συνέπεια και ασφάλεια είναι τα κυριότερα στοιχεία που έχουν τη δύναμη να κάνουν έναν Ταύρο ευτυχισμένο. Δεν αγαπά να ρισκάρει, αλλά να βρίσκεται με αγαπημένα, δοκιμασμένα πρόσωπα γύρω του, απολαμβάνοντας όμορφες, διατροφικές λιχουδιές ή πολύχρωμες πινελιές έρωτα, αρκεί να μη χρειαστεί να κουνήσει ούτε το μικρό του δαχτυλάκι. Θέλει να υπάρχει σιγουριά και βεβαιότητα στην καθημερινότητά του και μπορεί να καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να αποκτήσει αυτά τα πολύτιμα αγαθά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παίρνει τεράστια δύναμη για ζωή ένας Δίδυμος, σχεδόν αποκλειστικά με την επικοινωνία του με τους ανθρώπους που τον περιβάλλουν, ακόμα κι αν μια συζήτηση κρίνεται φαινομενικά αδιάφορη, εκείνος μπορεί να ταξιδεύει μέσα από τις κουβέντες και τα λόγια που ακούει στους δικούς του ονειρεμένους τόπους ευτυχίας. Είναι περίεργος και κουτσομπόλης, θέλοντας να μαθαίνει πρώτος τα νέα που κυκλοφορούν, ωστόσο την ίδια στιγμή τον αφήνει παγερά αδιάφορο μια ουσιαστική κουβέντα, γιατί αναζητά τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις κι από αυτές εισπράττει τεράστια ζωντάνια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συναισθηματική ασφάλεια και μηδενική αίσθηση της απόρριψης είναι το κύριο χαρακτηριστικό που αποζητά ένας Καρκίνος για να αισθανθεί απόλυτη ευτυχία. Να τον αγαπάνε και να αγαπάει, να είναι στο πλάι του το αντικείμενο του πόθου του που θα είναι πάντα έτοιμο να επικροτεί τις επιλογές και τις αποφάσεις του, να διοχετεύει τον έρωτα και το πάθος στον ερωτικό σύντροφο και να γίνεται αποδεκτός για τις πράξεις και τα λόγια του. Μέσα στα πλαίσια μιας τέτοιας τρυφερής ατμόσφαιρας, νιώθει απόλυτη σιγουριά και ευχαρίστηση.

ΛΕΩΝ

Θέλει να τραβάει πάνω του όλο το ενδιαφέρον και τη προσοχή σου, επιθυμεί να είναι το επίκεντρο σε μια παρέα και μάλιστα δεδομένου ότι σχεδόν πάντα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και βγαίνει μπροστά σε ότι κι αν συμβεί, αποδέχεται με θέρμη το χειροκρότημα. Μπορεί όλο αυτό να ακούγεται εγωιστικό, ωστόσο έχει μεγάλη ανάγκη να υπάρχουν ακόλουθοι που ενστερνίζονται τις ιδέες και τις απόψεις του. Έτσι αισθάνεται απόλυτα ευτυχισμένος ένας Λέοντας και μπορεί να πέσει ψυχολογικά αν νιώσει πως δεν έχει τη δυνατότητα και τα ταλέντα, να ξεχωρίσει για τα προτερήματά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η απόλυτη ηρεμία και η ηθική είναι τα κυριότερα συστατικά που μπορούν να κάνουν έναν Παρθένο να αισθανθεί ευτυχισμένος, δεδομένου ότι αρέσκεται να βάζει σε τάξη τα πράγματα γύρω του, να μιλάει και να πράττει ορθά και κοφτά. Αν δείξεις ότι τρέφεις άπειρη εκτίμηση και συγκαταβατικότητα σε αυτά που λέει και σε εκείνα που αποφασίζει, τότε να ξέρεις ότι σου δίνει και την ψυχή του. Μπορεί να πετάξει στα σύννεφα όταν βεβαιωθεί πως έχει έρθει στη γη για να μπορεί να εκπληρώσει κάποιο συγκεκριμένο σκοπό και να φέρει εις πέρας ότι του ζητήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ευγένεια και τρυφερότητα αποζητά ένας Ζυγός για να επέλθει στη ζωή του αυτό που επιθυμεί διακαώς και δεν είναι άλλο από την ισορροπία. Δεν αντέχει τις δύσκολες καταστάσεις, τους έντονους καβγάδες, το θόρυβο και την αντάρα, αλλά αντίθετα αποδίδει σε όλες τις συναναστροφές του όταν υπάρχει γύρω του, μέσα του και πάνω του η απόλυτη αρμονία. Αγαπάει την εσωτερική και εξωτερική ομορφιά, την ησυχία και την ασφάλεια, την εξισορρόπηση του καλού και του κακού, κι αν δεν τα βρει, μπορεί να γκρεμίσει τα πάντα και να τα τινάξει όλα στον αέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν είναι και τόσο εύκολο πράγμα να ξεκαθαρίσει ένας Σκορπιός τι τον κάνει απόλυτα ευτυχισμένο, ωστόσο είναι βέβαιο πως θέλει να υπολογίζεται η γνώμη του και να εισακούγονται οι απόψεις του από το περιβάλλον όπου ζει και εργάζεται. Επιθυμεί να έχει τον πρώτο λόγο και να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις ζωές των αγαπημένων του προσώπων, και έτσι αισθάνεται δυνατός και σίγουρος για τον εαυτό του, απολαμβάνοντας την αποδοχή των άλλων στο πρόσωπο του. Άρα ευτυχία είναι να μπορεί να επιβάλει τη δύναμη του και να ακούγεται η φωνή του στους γύρω του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευτυχία σημαίνει ελευθερία για έναν Τοξότη, σημαίνει πως δεν θέλει και δεν μπορεί να κλείσει τον εαυτό του σε ένα σπίτι, σε μια μόνιμη, δυσάρεστη κατάσταση, σε μια δουλειά που θα του επιβάλλει να παραμένει σε ένα γραφείο, χωρίς να μπορεί να γνωρίσει άλλους πολιτισμούς, διαφορετικούς χαρακτήρες ανθρώπων. Αρέσκεται στην ποικιλία ιδεών και αντλεί δύναμη και ενέργεια από μια φυγή, από ένα ταξίδι, από μια απόδραση όσο σύντομη κι αν είναι. Θέλει να πιστεύει πως όλος ο κόσμος του ανήκει κι ας επιστρέψει και πάλι στην αγκαλιά που αναβλύζει αγάπη και σιγουριά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όταν αισθανθεί περηφάνια ότι καταφέρνει να ανταμειφθεί ηθικά αλλά κυρίως υλικά για τους κόπους και τις προσπάθειες του ένας Αιγόκερως, τότε αισθάνεται βαθιά ευτυχισμένος για τα επιτεύγματά του. Όταν νιώσει ασφάλεια από τη δουλειά του και ικανοποίηση των οικονομικών του, τότε πείθεται πως αυτό σημαίνει απόλυτη ευτυχία. Αισθάνεται δυστυχής όταν βάλει αρκετά ψηλά τον πήχη και δεν ευδοκιμήσουν οι φιλοδοξίες του, και μπορεί αυτό να ακούγεται κάπως εγωιστικό, όμως είναι η τροφή ενός ανθρώπου που θέλει να πατάει γερά στη γη, όταν ονειρεύεται να αποκτήσει τα πάντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γίνεται ευτυχισμένος όταν θα μπορέσει να φτιάξει τον ιδανικό κόσμο γύρω του, όταν το μυαλό του και οι πράξεις του ξεπερνούν την φαντασία του και βρίσκεται μακριά από περιορισμούς, καθωσπρεπισμούς και στεγανά, όταν έχει την ικανότητα να δημιουργήσει με το πνεύμα και το νου του για το κοινό συμφέρον. Η καινοτομία λοιπόν είναι ο δρόμος για την ευτυχία για έναν Υδροχόο, η υλοποίηση ενός σχεδίου και ενός σκοπού, μέσω του οράματος που πλάθει στο μυαλό του και πολλές φορές χάνει και τον ύπνο του μέχρι να κάνει πράξη όσα ονειρεύεται.

ΙΧΘΥΣ

Αγάπη, θαλπωρή, ασφάλεια και σιγουριά στο περιβάλλον που ζει και κινείται, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που κάνουν έναν Ιχθύ ευτυχισμένο, και μάλιστα μπορεί να αφήσει τον εαυτό του ελεύθερο να φαντασιωθεί, να ονειρευτεί, να οραματιστεί, όταν νιώσει πως υπάρχουν γύρω του άνθρωποι που εγκρίνουν τις ευαισθησίες του και αγκαλιάζουν τις ιδέες και τα πιστεύω του. Επιθυμεί διακαώς να μοιράζεται τα πάντα με τους φίλους, τα άτομα της οικογένειας και τον ερωτικό σύντροφο, και σκορπά άπλετο χρόνο ατενίζοντας με το βλέμμα του το άπειρο γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας.

Τελευταία ενημέρωση:
1+1 SMS (ΑΣΤΡΑ)