Συμβουλές Φενγκ-Σούι για τύχη στα επαγγελματικά!

Βαθμολόγησε: 
Average: 1.6 (95 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Πώς μπορούμε να δούμε τη ζωή μας από την θετική πλευρά; Πώς θα κάνουμε την τύχη να μας ακολουθεί, αλλάζοντας το πεπρωμένο μας; Πώς θα πετύχουμε τους στόχους μας; Όλοι θέλουμε να έχουμε επαγγελματική επιτυχία και να ανέβουμε ψηλά. Υπάρχει κάτι που θα μας βοηθήσει να αγγίξουμε την επιτυχία πιο σύντομα και με θετική ενέργεια. Το Φενγκ-Σούι! Αυτό που θα μας οδηγήσει στην καταξίωση και θα πραγματοποιήσει τα όνειρά μας. Διαβάστε το παρακάτω κείμενο για να μάθετε την δύναμη του Φενγκ-Σούι.

Μάθε τι μπορείς να κάνεις με το Φενγκ-Σούι για να έχεις σίγουρη επιτυχία!

● Η μουσική στο χώρο εργασίας είναι ένα πολύ δυνατό Φενγκ-Σούι. Πρώτα θα ηρεμήσει το μυαλό σας και θα σας κάνει να αποδίδετε καλύτερα. Υπάρχουν χώρες που επιβάλλεται οι εργαζόμενοι να ακούνε μουσική την ώρα της δουλειάς, αφού είναι πιο αποδοτικοί.

● Στολίστε το χώρο με λουλούδια. Κατά προτίμηση τριαντάφυλλα, που φέρνουν καλή τύχη, αλλά και κρίνους, της επιτυχίας και της καταξίωσης. Το λευκό χρώμα ειδικά, είναι ένα δυνατό στοιχειό, για να νιώθετε πιο σίγουροι για αυτό που κάνετε.

● Οι φωτοτυπικές μηχανές και οποιαδήποτε συσκευή υπάρχει στο γραφείο, καλύτερα να βρίσκονται σε μια γωνία, σε σημείο που δε θα έχετε άμεση επαφή μαζί τους. Γιατί η ενέργεια που μεταφέρουν προκαλεί πονοκέφαλο, αρνητικότητα και ταραχή.

● Ο φωτισμός είναι πολύ σημαντικός. Ούτε έντονος, αλλά ούτε και πολύ διακριτικός. Σίγουρα πάνω στο γραφείο σας θα πρέπει να έχετε μια λάμπα, που θα σας βοηθά στη δουλεία σας, αλλά δε θα πρέπει να κουράζει τα μάτια σας. Ο υπόλοιπος χώρος είναι καλό να έχει ένα ημίφως, που να μπορεί να σας χαλαρώσει και να σας βοηθά να αποδώσετε πιο πολύ στην εργασία σας.

● Μην έχετε βαριά αντικείμενα στο χώρο. Τεράστιους καναπέδες, χοντρές μοκέτες, βαρετούς πίνακες. Φροντίστε να έχετε λιτά αντικείμενα, χωρίς να γεμίζει ο χώρος σας με περιττά πράγματα. Η βαριά διακόσμηση προκαλεί αρνητικότητα.

Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί!

Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

● Διατηρήστε το χώρο σας καθαρό. Όλα να είναι στην θέση τους. Ένα τακτοποιημένο γραφείο δεν μας αγχώνει και μας βοηθά να βρίσκουμε το κάθε τι, χωρίς να μας αποσυντονίζει.

● Οι κουρτίνες στο χώρο που δουλεύετε είναι πολύ σημαντικό να είναι επιβλητικές, αλλά όχι μουντές. Προτιμήστε ένα χρώμα που να σας ηρεμεί. Το βλέμμα σας επάνω του να σας ταξιδεύει. Ίσως ένα βελούδο να είναι η καλύτερη λύση.

● Φροντίστε το γραφείο σας να έχει πάνω αντικείμενα, τα όποια θεωρείτε αγαπημένα σας και καλό σας γούρι, όπως ένα κουκλάκι ή μια κορνίζα με φωτογραφία αγαπημένου σας προσώπου.

● Κάντε το χώρο σας φωτεινό. Χρώματα έντονα, χαρωπά και συνάμα διακριτικά. Αυτό θα σας δώσει θετική ενέργεια και θα νιώθετε πιο γαλήνιοι και ήρεμοι στη δουλεία σας.

● Στο γραφείο σας, διαλέξετε να υπάρχει τοίχος πίσω από την πλάτη σας. Έτσι, αφήνετε τις αποτυχίες πίσω σας, αλλά θα έχετε και μια δυνατή υποστήριξη.

Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί!

Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

● Βάλτε στο χώρο αρωματικά κεράκια. Ακόμα και αν δεν είναι αναμμένα, η παρουσία τους εκεί θα δώσει μια άλλη νότα. Γενικά, τα κεριά δημιουργούν ένα θετικό περιβάλλον.

● Αν πρέπει να δουλέψετε βράδυ στο γραφείο σας, φροντίστε ο φωτισμός να είναι ευχάριστος, για να δημιουργηθεί μια χαλαρή ατμόσφαιρα.

● Τα χρώματα που θα πρέπει να επιλέξετε για το χώρο σας, θα είναι το κόκκινο που συμβολίζει την ενέργεια και την δύναμη, το μπλε που θα φέρει χαλαρότητα και το πράσινο που θα δημιουργήσει μια σωστή ισορροπία.

 

● Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να τοποθετήσετε διακοσμητικά αντικείμενα που θα ομορφύνουν το χώρο, αλλά δε θα είναι βαρετά. Ο χώρος εργασίας θα πρέπει να «αναπνέει» και να είναι άνετος.

● Και μην ξεχνάτε το πιο σημαντικό. Όσο πιο θετικοί πηγαίνετε στη δουλεία σας, τόσο πιο μεγάλη επιτυχία θα έχετε. Η πίστη στον εαυτό σας είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχειό, που θα κάνει και τους γύρω σας να στηριχτούν επάνω σας, ενώ θα φέρει πιο κοντά και τους στόχους σας.

● Τρεις λέξεις που μπορεί να λειτουργήσουν ως θετικό Φενγκ Σούι στη ζωή σας είναι η Σιγουριά, η Αυτοπεποίθηση και η Κατάθεση Ψυχής!

 

Τελευταία ενημέρωση:
Αγορά πακέτα SMS