Τα 12 ζώδια κάνουν… εκπλήξεις!

Βαθμολόγησε: 
Average: 1,5 (273 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Αλήθεια, πόσο μας αρέσουν οι εκπλήξεις; Είμαστε προετοιμασμένοι για μια τέτοια ενέργεια, που μας βρίσκει απροετοίμαστους; Αυτό το απρόοπτο μας τρομάζει ή μας κάνει να χαιρόμαστε; Είμαστε άνετοι με τις εκπλήξεις ή απλά μεγαλώνει η ανασφάλειά μας; Σημασία έχει συνήθως ποιος μας την κάνει και τι σκοπό που έχει. Τα αγαπημένα μας ζώδια, πως τα πάνε με τις εκπλήξεις; Ποια ζώδια τις δέχονται θετικά και με χαρά, ποια νιώθουν άβολα και ποια ακούνε την λέξη "έκπληξη" και τρέχουν μακριά;

Διάβασε το ζώδιό σου και τον ωροσκόπο σου, για να μάθεις πως δέχεσαι τις εκπλήξεις.

Κριός

Ο Κριός είναι το ζώδιο εκείνο που βαριέται πολύ τα καθιερωμένα και τις καθημερινές μονότονες καταστάσεις. Αν έχεις σχέση μαζί του και θέλεις να τον κρατάς συνέχεια σε ένταση και μέσα σε μια διαρκή ανανέωση, φρόντισε σε τακτά χρονικά διαστήματα να του κάνεις εκπλήξεις. Τις λατρεύει, τον κάνουν πολύ χαρούμενο. Νιώθει σαν μικρό παιδάκι. Και οι εκπλήξεις αυτές, φρόντισε να φτάνουν στα άκρα. Για παράδειγμα κάνε του ένα δώρο και φρόντισε να του το παραδώσεις ντυμένος σαν ήρωας βγαλμένος μέσα από τα παραμύθια. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ταύρος

Οι εκπλήξεις για ένα Ταύρο δεν είναι και το καλύτερό του, γιατί αυτό το… ξαφνικό τον τρομάζει πολύ. Ακόμα και αν του χαρίσεις ένα πανάκριβο ρολόι χεριού σε ανύποπτο χρόνο, θα τον δεις να έχει αμηχανία. Πόσο μάλλον αν του κανονίσεις μια έκπληξη στα γενέθλια του. Πάρ’ το αλλιώς, γιατί στο τέλος εσύ θα απογοητευτείς. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν εκτιμά μια ξαφνική έκπληξη που θα του κάνεις, αλλά μην περιμένεις να κάνει τούμπες από τη χαρά του. Άρα, να γνωρίζεις από τώρα πως εκπλήξεις και Ταύρος είναι δυο αντίθετοι κόσμοι. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Δίδυμος

Ο Δίδυμος ζει μέσα από τις εκπλήξεις, αφού κάθε δυο και τρεις αιφνιδιάζει τα αγαπημένα του πρόσωπα με απρόοπτες καταστάσεις. Ακόμα και αν μερικές φορές αυτές δεν είναι και τόσο ευχάριστες και σε κάποιους δημιουργούν δυσφορία. Συνεπώς μην ανησυχείς πώς θα πάρει μια έκπληξη που του έχεις ετοιμάσει, γιατί είναι αλήθεια πως και ο ίδιος περιμένει από τους άλλους να τον αιφνιδιάζουν. Είναι άτομο που διασκεδάζει με τις απρόσμενες καταστάσεις, οπότε θα δεχτεί οποιαδήποτε έκπληξη του κάνουν οι άλλοι. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Καρκίνος

Σκέφτεσαι να κάνεις έκπληξη στον αγαπημένο σου Καρκίνο και δεν ξέρεις πώς θα το πάρει; Καταρχήν είναι ζώδιο που πληγώνεται εύκολα, οπότε φρόντισε να μη θίξεις ευαίσθητες χορδές του με την έκπληξη που θα του κάνεις. Αν έχει γενέθλια και του κάνεις μια τούρτα, μην κάνεις το λάθος να βάλεις τον… ακριβή αριθμό κεριών επάνω, γιατί έχει ξεχάσει την ηλικία του εδώ και χρόνια. Επίσης, μην του κάνεις κάποιο δώρο που θα παραπέμπει σε αναμνήσεις του παρελθόντος, που δεν του είναι και τόσο ευχάριστες. Επιμένεις ακόμα να του κάνεις κάποια έκπληξη; Καλύτερα πες του ξεκάθαρα αυτό που έχεις να του πεις και τελειώνει το θέμα με μηδέν απώλειες και από τις δυο πλευρές! Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Λέων

Ο Λέων είναι ένα ζώδιο που λατρεύει τα απρόοπτα και τις εκπλήξεις, εφόσον αυτές όμως θα βοηθήσουν να βγάλει στην επιφάνεια την λάμψη του και το κύρος του. Για παράδειγμα, να στολίσεις κρυφά το σπίτι του και να καλέσεις όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα, για να του ευχηθούν στα γενέθλιά του που ίσως τα έχει ξεχάσει και να του υπενθυμίσουν πόσο μοναδικός είναι. Ή να του κάνεις δώρο ένα πανάκριβο ρούχο. Ή ακόμα να του γράψεις μια αφιέρωση, που θα λέει ποσό λαμπρό αστέρι είναι. Εν πάση περίπτωση, ό,τι και να κάνεις, φρόντισε να του ανεβάζει και άλλο τη λαμπερή, μοναδική προσωπικότητά του. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Παρθένος

Για να κάνεις έκπληξη στον Παρθένο και μάλιστα στο σπίτι του, θα πρέπει να γνωρίζεις από πριν σε τι φάση βρίσκεται ο ίδιος και το σπίτι του και κατά πόσο είναι σε θέση να δεχτεί ένα ξαφνικό και απρόσμενο γεγονός. Πώς θα τα γνωρίζεις όλα αυτά; Μίλα στο τηλέφωνο μαζί του και ψάρεψέ τον. Αν είναι μόνος του, βρες τρόπο να μάθεις τι φορά (ναι, είναι σημαντικό αυτό, γιατί αν είναι με λερωμένα ρούχα γιατί καθάριζε το σπίτι του, την πάτησες) και σε πιο επίπεδο βρίσκεται η ψυχολογική του διάθεση. Ουφ, μετά από όλα αυτά, απλά θα βαρεθείς και θα καταθέσεις τα όπλα. Είπαμε, να κάνουμε μια έκπληξη, όχι να κατακτήσουμε την Πίνδο. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ζυγός

Ο Ζυγός αγαπά τις εκπλήξεις, αλλά εκείνες που έχουν και κάποιο στυλ και φαντασία. Και όταν λέμε φαντασία, εννοούμε στα δικά του μέτρα. Αν θέλεις λοιπόν να του κάνεις μια έκπληξη, δες πρώτα πόσα σηκώνει η τσέπη σου. Γιατί αν σκέφτεσαι να του δωρίσεις μόνο μια ανθοδέσμη, είναι χάσιμο χρόνου. Θα πρέπει να τη συνοδεύει και ένα πανάκριβο κόσμημα. Ή ένα ρούχο του αγαπημένου του σχεδιαστή. Αν πάλι θέλεις να κλείσεις ένα τραπέζι σε ένα εστιατόριο και να τον αιφνιδιάσεις, κανόνισε να είναι προς… Κολωνάκι μεριά. Όλες οι άλλες περιοχές απορρίπτονται. Αν πάλι σκέφτεσαι να καθίσεις στα αυγά σου, ε το καλύτερο είναι αυτό που θα κάνεις! Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ζώδιο των αντιφάσεων. Έχει πολύ μυστήριο στη ζωή του και πολλές ανατροπές. Συνεπώς, την έκπληξη που θα του κάνεις, όποια μορφή και αν έχει, είτε θα την δει με θετικό μάτι είτε με αρνητικό, μέση οδός δεν υπάρχει. Και βέβαια, ο αιφνιδιασμός στη ζωή του, συνήθως δεν του είναι και τόσο ευχάριστος. Ο λόγος; Θα βάλει τη φαντασία του σε λειτουργία και θα σκεφτεί πως για να το κάνεις αυτό, θέλεις να καλύψεις κάποια σκανδαλιά που έχεις κάνει. Τελικά θα πας για μαλλί και θα βγεις κουρεμένος… Θα βρεις και τον μπελά σου από πάνω. Και άντε μετά να τον πείσεις ότι δεν τρέχει τίποτα απολύτως. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τοξότης

Γνωρίζουμε καλά ότι ο Τοξότης είναι ένα αιώνιο παιδί. Είναι πλακατζής, του αρέσει να αυτοσαρκάζεται, αλλά και να πειράζει τους γύρω του. Άρα, με αυτό το ζώδιο πέτυχες διάνα. Οι εκπλήξεις είναι το καλύτερό του. Τα δώρα, ακόμα πιο πολύ. Τα απρόοπτα γεγονότα τον κάνουν χαρούμενο. Οι εκπλήξεις για εκείνον σημαίνουν πως τον αγαπάς και νοιάζεσαι. Το θέμα είναι πως μαθαίνει να ζει με τις εκπλήξεις και θα πρέπει κάθε λίγο να τον αιφνιδιάζεις με κάτι καινούργιο και ανανεωμένο, γιατί αν εξαντληθεί η φαντασία σου και οι εκπλήξεις λάβουν τέλος, τότε… μην τον είδατε τον Παναγή. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως έχει μάθει να ζει τη ζωή του μέσα σε μια προκαθορισμένη ρουτίνα και έχει επιβάλει τον εαυτό του να εμπλέκεται μόνο σε καταστάσεις που γνωρίζει από πριν ποια θα είναι η κατάληξή τους. Οπότε, αν σκέφτεσαι να τον αιφνιδιάσεις, ξέχασε το. Δεν του αρέσουν οι εκπλήξεις, ούτε τα απρόοπτα που δεν γνωρίζει πώς θα εξελιχθούν. Και αν επιμένεις σε αυτό, τότε η αντίδρασή του απέναντί σου θα είναι σίγουρα ψεύτικη. Πίσω από το χαμόγελο του, θα κρύβεται δυσφορία, φόβος, αμηχανία, αλλά και απογοήτευση, που δεν τον γνωρίζεις καλά. Γιατί αν τον γνώριζες, θα ήξερες ότι δεν του αρέσουν αυτές οι ενέργειες. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ο λάτρης των εκπλήξεων, οπότε ό,τι και αν έχεις σκεφτεί να του κάνεις, θα το δεχτεί με μεγάλη ευχαρίστηση. Έχει μια λατρεία στα απρόοπτα, που τον κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενο. Ακόμα και μια κάρτα να του χαρίσεις με μια μικρή αφιέρωση σε ανύποπτο χρόνο, είναι μεγάλη υπόθεση για εκείνον. Και να θυμάσαι και αυτό, πως δένεται πολύ με τα μικρά δωράκια και τα φυλάει σαν κόρη οφθαλμού. Άρα, το δώρο-έκπληξη που έχεις σκεφτεί να του κάνεις, θα έχει την τιμητική του. Και την θέση που της αξίζει. Οι μόνες εκπλήξεις που θα τον κάνουν να νοιώσει δυσφορία, είναι μια πρόταση γάμου ή μια απρογραμμάτιστη εγκυμοσύνη. Όλα τα αλλά επιτρέπονται. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ιχθύς

Σκέφτεσαι να κάνεις έκπληξη στον Ιχθύ; Πρόσεξε καλά τι σε περιμένει. Γιατί μπορεί να σου δείξει ότι ευχαριστιέται με αυτό που έκανες, αλλά στο βάθος γεννιέται η ανασφάλεια και ο φόβος, για μια κατάσταση που δεν την περιμένει. Και πόσο μάλλον όταν αυτή η έκπληξη που θα δεχτεί, δεν τον ικανοποιεί και τόσο. Για να αποφύγεις δυσάρεστες καταστάσεις, φρόντισε η έκπληξη που θα κάνεις να γίνει μεταξύ σας και όχι μπροστά σε κόσμο. Θα προσπαθήσει να σου δείξει ότι χάρηκε, αλλά αν είναι κάτι που δεν του αρέσει, θα φανεί στο πρόσωπο του και θα το καταλάβεις αμέσως. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια και τα λάθη τους στις σχέσεις.

Πως να κάνεις ένα ζώδιο να σε δει ερωτικά!

Τα δυνατά σημεία και ατού των 12 ζωδίων.

Τελευταία ενημέρωση: