Τα ζώδια στην παιδική ηλικία και τι θα γίνουν όταν μεγαλώσουν!

Βαθμολόγησε: 
Average: 1,5 (273 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Οι άνθρωποι όπως και τα ζώδια από την κούνια φαίνονται τι θα γίνουν όταν μεγαλώσουν. Σημαντικό ρόλο όμως παίζει και το ζώδιο του παιδιού, καθώς συμβάλλει καθοριστικά στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς του. Η αστρολογία λοιπόν, σου αποκαλύπτει: τι θα γίνουν όταν μεγαλώσουν τα 12 ζώδια;

Διάβασε το ζώδιο του μικρού ή της μικρής σου και μάθε τι θα γίνει όταν μεγαλώσει!

Κριός

Αν το μωρό σου είναι Κριός, τότε θα πρέπει να προετοιμαστείς για όλα. Ένα σπίτι άνω κάτω, φωνές και κραυγές, ενώ με την ένταση που θα έχει από την βρεφική του ηλικία, θα καταλάβεις ότι έχεις να κάνεις με ένα δυναμικό άτομο. Και έτσι είναι. Όταν μεγαλώσει θα ασχοληθεί με επαγγέλματα που θα είναι δημιουργικά και θα κλέβει τελικά την παράσταση, γιατί πάντα θα ξεχωρίζει εξαιτίας της θέλησης και της πνευματικότητας του. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ταύρος

Το μωρό Ταύρος, είναι ιδιαίτερα πολύ ήσυχο, οπότε μην ανησυχείς, δε θα καταλάβεις για πότε θα μεγαλώσει, αφού δε θα σε ταλαιπωρήσει καθόλου. Είναι γενικά ένα παιδί που θέλει να αισθάνεται γύρω του την ασφάλεια της οικογενείας και είναι αρκετά παιχνιδιάρικο. Όταν μεγαλώσει θα ασχοληθεί με κάτι που έχει σχέση με τη φύση, καθώς τη λατρεύει, ενώ μπορεί να γίνει κι εκπαιδευτικός. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Δίδυμοι

Αυτό το παιδί δηλώνει έντονα την παρουσία του ακόμα και πριν γεννηθεί, από την κοιλία της μάνας του! Είναι πολύ δραστήριο, αλλά και άτακτο. Θέλει πάντα να του δίνουν προσοχή και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να είναι στο επίκεντρο. Είναι ένα έξυπνο παιδί και συνήθως είναι πολύ καλός μαθητής. Όταν μεγαλώσει, μπορεί να ασχοληθεί με τα μαθηματικά και τα οικονομικά. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι αυτό που λέμε “παιδί της μαμάς”. Από μωρό έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τη μητέρα του, που την θεωρεί φίλη του και της λέει τα πάντα. Θέλει να νιώθει έντονα την παρουσία της στη ζωή του και αναζητά συνέχεια αγκαλίτσες και χαδάκια. Ακόμα και όταν μεγαλώσει, συνεχίζει να κάνει το ίδιο. Το επάγγελμα με το οποίο θα καταπιαστεί, θα είναι χαμηλού προφίλ χωρίς πολλές ευθύνες και χωρίς πίεση από ανωτέρους. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Λέων

Το ατίθασο λιονταράκι είναι κυριολεκτικά ένα ζιζάνιο, γιατί κάνει ό,τι θέλει και ζητά να γίνεται πάντα το δικό του. Θα πρέπει να έχεις μια αποθήκη γεμάτη παιχνίδια, γιατί κάθε δυο και τρεις θα ζητά καινούργια. Έχει πολύ πείσμα και αυτό θα φανεί από τη βρεφική του ηλικία. Όταν μεγαλώσει, θα ασχοληθεί με ένα επάγγελμα που θα του προσδίδει κύρος, ενώ η θέση που θα κατέχει, θα είναι διευθυντική. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Παρθένος

Το παιδί που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου είναι φρόνιμο και θα δείξει από νωρίς πόσο τακτικό είναι. Όταν αρχίζει να μεγαλώνει, θα τακτοποιεί το δωμάτιό του μόνο του και θα έχει τα πράγματα του στην εντέλεια. Ίσως όμως δυσκολευτεί στην επικοινωνία του με αλλά παιδιά, γιατί μαθαίνει να ζει μέσα σε ένα οικογενειακό κλοιό προστασίας. Όταν μεγαλώσει θα ασχοληθεί με επαγγέλματα που θα βασίζονται στην οργάνωση ή στην προσφορά. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ζυγός

Αν το μωράκι σας ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού, να ξέρετε ότι έχετε να μεγαλώσετε ένα ιδιαίτερο και μοναδικό παιδί. Είναι αρκετά κοινωνικό και ευχάριστο, δε θα γκρινιάζει και γενικά δε θα σας ταλαιπωρήσει καθόλου. Θα δείξει από νωρίς το αίσθημα δικαιοσύνης που το διακατέχει. Αυτό το παιδί, όταν μεγαλώσει θα ασχοληθεί με την Τέχνη, για να μπορέσει να εκδηλώσει το καλλιτεχνικό του ταλέντο. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Σκορπιός

Ο μικρούλης Σκορπιός είναι ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο παιδί και θέλει προσοχή στην ανατροφή του, γιατί τα πάντα τα παίρνει τοις μετρητοίς. Θα πρέπει να είσαστε κοντά στο παιδί αυτό, χωρίς όμως να το πιέζετε, γιατί αυτό θα του προκαλέσει πολλές φοβίες και ανασφάλειες όταν μεγαλώσει. Το επάγγελμα που του ταιριάζει είναι ό,τι έχει σχέση με τη συγγραφή και τη μουσική. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τοξότης

Αν το μωρό σας έχει γεννηθεί στο ζώδιο του Τοξότη, να ξέρετε ότι θα είναι το πιο αισιόδοξο παιδί του κόσμου. Από την παιδική του ηλικία έχει μια τάση να τα βλέπει όλα θετικά και αυτό το βοηθά να γίνεται επικοινωνιακό και να εντάσσεται με ευκολία στο κοινωνικό σύνολο. Βέβαια, διαθέτει ένα ανήσυχο πνεύμα και θέλει να αισθάνεται πάντα ελεύθερο, χωρίς να καταπιέζεται. Όταν μεγαλώσει θα ασχοληθεί με επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με την σωματική άσκηση ή με τα ΜΜΕ. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ένα υπεύθυνο παιδί από την νεαρή του ηλικία και του αρέσει να δέχεται την προσοχή των γύρω του. Γι’ αυτό και μπορεί να γκρινιάζει εύκολα, προκειμένου να κάνει τον περίγυρό του να ασχοληθεί μαζί του και να του δώσει περισσότερη σημασία. Την προσοχή των άλλων αναζητά ακόμα και όταν μεγαλώσει. Γι’ αυτό και θα βάλει πολύ υψηλούς επαγγελματικούς στόχους. Μπορεί να γίνει δικηγόρος, γιατρός, αλλά και διευθυντής μιας μεγάλης εταιρίας. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Υδροχόος

Ο μικρός σας Υδροχόος είναι ένα από τα πιο έξυπνα παιδιά που υπάρχουν. Από νωρίς θα δείξει πόσο έξυπνο και ανεπτυγμένο μυαλό έχει και πόσο εύκολα μπορεί να προσαρμοστεί μέσα στο κοινωνικό περιβάλλον. Το δυνατό του σημείο, που ίσως σε εσάς θα φαίνεται ως αδυναμία, είναι το ότι απαιτεί να γίνεται πάντα το δικό του και η επιμονή του στο να καταφέρει αυτό που έχει βάλει στο μυαλό του. Όταν μεγαλώσει θα ασχοληθεί με μεγάλη επιτυχία με θέματα που απαιτούν πειθώ, όπως η πολιτική ή η διπλωματία. Δεν είναι τυχαίο που οι πιο μεγάλοι πολιτικοί ανήκουν στο ζώδιο αυτό. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ιχθύς

Το ευαίσθητο και μικρό ψαράκι θα έχει λίγο περισσότερο ανάγκη την προσοχή και τη φροντίδα σας, γιατί καθώς από νωρίς θα δείξει πόσο εύθραυστο και ευάλωτο είναι. Θα ζει στο δικό του, φανταστικό κόσμο, που έχει φτιάξει με το αθώο του μυαλουδάκι. Θα βλέπει τη ζωή από τη θετική της πλευρά και θα είναι πολύ ρομαντικό. Γι’ αυτό και όταν μεγαλώσει, είναι πιθανό να ασχοληθεί με καλλιτεχνικά επαγγέλματα, όπως η ζωγραφική ή το τραγούδι. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα 12 ζώδια και οι παραξενιές τους!

Τι δεν πρέπει, ποτέ να ρωτήσεις τα 12 ζώδια!

Τα δυνατά σημεία και ατού των 12 ζωδίων

Τελευταία ενημέρωση: