Τα ζώδια στο Facebook. Ποια εκφράζονται μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα;

Βαθμολόγησε: 
Average: 1,6 (95 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Αναμφίβολα, το Facebook και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν πλέον ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς μας! Η πρώτη σκέψη της ημέρας είναι να δούμε τις δημοσιεύσεις τον φίλων μας, να σχολιάσουμε, να κουτσομπολέψουμε, να εκφράσουμε τις σκέψεις μας, τις απόψεις μας, πολλές φορές και τα συναισθήματά μας. Με τον ίδιο τρόπο ολοκληρώνεται και η μέρα μας… Πόσες φορές δε γέλασες, δεν έκλαψες, δεν προβληματίστηκες μπροστά απο την οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού σου; Σίγουρα θα σου έχει συμβεί… Ποια ζώδια έχουν την άνεση και τον αυθορμητισμό να εκφράζουν τα συναισθήματά τους στο Facebook; Πώς αντιδρούν στη χαρά, στη λύπη, στα νεύρα τα 12 ζώδια; Πάμε να δούμε κάθε ζώδιο ξεχωριστά!

Διάβασε το ζώδιο σου για να μάθεις πώς εκφράζονται τα 12 ζώδια μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ο αυθόρμητος τύπος του ζωδιακού, ο οποίος και δεν μπορεί να κρυφτεί! Στο Facebook θα εκφράσει ελεύθερα την άποψή του, αλλά και τα συναισθήματά του, χωρίς να υπολογίσει αν θα προκαλέσει ή αν θα τον σχολιάζουν! Τις περισσότερες φορές θα εκφράσει τα νεύρα, την τσαντίλα του, την αγανάκτησή του, άσε που πολλές φορές θα γίνει και αθυρόστομος, λέγοντας τις απόψεις του με τρόπο ξερό και απότομο! Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο με την ομάδα του zwdiasimera.gr και μάθε τι θα γίνει στην αισθηματική σου ζωή. Κάλεσε 900-19-310 * (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

4 ατάκες για να ηρεμήσεις τα 12 ζώδια όταν έχουν νεύρα!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ο άνθρωπος που δεν θέλει να προκαλεί, αλλά ούτε και να γίνεται αντικείμενο σχολιασμού! Έτσι λοιπόν συγκρατείται, δεν πολυεκφράζεται μέσα από το Facebook και προσέχει τις κινήσεις του, τα σχόλιά του και τις δημοσιεύσεις του! Βέβαια, όταν ο Ταύρος είναι ερωτευμένος θα τον καταλάβεις με την μία, γιατί θα αρχίσει αμέσως να δημοσιεύει τραγούδια ρομαντικά και εικόνες με ηλιοβασιλέματα, ζευγάρια, αγκαλιές και τοπία ειδυλλιακά! Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο με την ομάδα του zwdiasimera.gr και μάθε τι θα γίνει στην αισθηματική σου ζωή. Κάλεσε 900-19-310 * (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

4 ατάκες για να ηρεμήσεις τα 12 ζώδια όταν έχουν νεύρα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι μόνιμα με ένα κινητό στο χέρι, παρακολουθώντας τις κινήσεις όλων του των φίλων στο Διαδίκτυο, ενώ παράλληλα μοιράζεται όλες του τις στιγμές παρέα με τα φιλαράκια του! Φωτογραφίες, check-in, live video και ατέλειωτο messenger τον κάνουν να έχει τα πρωτεία στη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης! Έτσι λοιπόν, δε διστάζει να εκφράσει τα συναισθήματά του. Από την άλλη, μην περιμένεις βέβαια ότι είναι ο ρομαντικός τύπος, που θα γράψει στάτους με τα συναισθήματα που τρέφει για σένα! Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο με την ομάδα του zwdiasimera.gr και μάθε τι θα γίνει στην αισθηματική σου ζωή. Κάλεσε 900-19-310 * (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

4 ατάκες για να ηρεμήσεις τα 12 ζώδια όταν έχουν νεύρα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας Καρκίνος εκφράζει τα συναισθήματά του με κάθε τρόπο, όμως δε θέλει να τον κουτσομπολεύουν, άσε που πιστεύει πολύ στο κακό μάτι και τη γλωσσοφαγιά! Είναι πολύ προσεχτικός λοιπόν στο Facebook και δε θα γράψει ποτέ κάτι που αφορά την προσωπική του ζωή, αλλά ούτε και τα συναισθήματά του! Βλέποντας λίγο όμως το προφίλ του, μπορείς αμέσως να καταλάβεις τη συναισθηματική κατάσταση που τον χαρακτηρίζει κάθε στιγμή. Πώς; Από τα τραγούδια που βάζει, αλλά και από τις εικόνες που επιλέγει για φωτογραφία προφίλ και cover! Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο με την ομάδα του zwdiasimera.gr και μάθε τι θα γίνει στην αισθηματική σου ζωή. Κάλεσε 900-19-310* (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

4 ατάκες για να ηρεμήσεις τα 12 ζώδια όταν έχουν νεύρα!

ΛΕΩΝ

Ένας Λέοντας ερωτευμένος δε γίνεται να μην το διατυμπανίσει… Θα κάνει τις δηλώσεις του, θα ανεβάσει φωτογραφίες με το ταίρι του, θα κάνει check-in με το έτερον ήμισυ, γράφοντας ότι ζει τις πιο συγκλονιστικές στιγμές της ζωής του! Όταν αλλάξει ταίρι, θα ζήσει ξανά πολύ γρήγορα το ίδιο συγκλονιστικές στιγμές και εσύ θα τον σχολιάζεις λέγοντας "Πάλι ερωτεύτηκε"; Ο Λέοντας εκφράζεται με κάθε τρόπο, κυρίως όταν είναι ερωτευμένος! Όταν είναι προδομένος ή πληγωμένος, τότε δε δίνει αφορμή για σχόλια! Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο με την ομάδα του zwdiasimera.gr και μάθε τι θα γίνει στην αισθηματική σου ζωή. Κάλεσε 900-19-310* (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

4 ατάκες για να ηρεμήσεις τα 12 ζώδια όταν έχουν νεύρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν και είναι επικοινωνιακός άνθρωπος, ο Παρθένος είναι πολύ ενάντια στην έκθεση της προσωπικής μας ζωής στο διαδίκτυο, πόσο μάλλον στην παρουσίαση των συναισθημάτων, μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Το προφίλ του είναι σχεδόν κενό, χωρίς στάτους, χωρίς πολλές φωτογραφίες και φυσικά χωρίς πολλά στοιχεία για την προσωπική του ζωή! Τα συναισθήματά του είναι μία καθαρά προσωπική υπόθεση, που δε θέλει να την εκθέτει σε αγνώστους, πόσο μάλλον στο Facebook! Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο με την ομάδα του zwdiasimera.gr και μάθε τι θα γίνει στην αισθηματική σου ζωή. Κάλεσε 900-19-310 * (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

4 ατάκες για να ηρεμήσεις τα 12 ζώδια όταν έχουν νεύρα!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός στο Facebook περνά καλά και το διασκεδάζει! Έχει τα περισσότερα likes, γιατί ανεβάζει τις πιο ωραίες φωτογραφίες, ενώ τα τραγούδια του και η κοινωνικότητά του τον κάνουν πολύ αγαπητό και με πολλούς φίλους! Ναι, ο Ζυγός εκφράζει τα συναισθήματά του στο Facebook, κυρίως όμως τα χαρούμενα. Θα δημοσιεύσει τα βράδια που διασκεδάζει, το τι σκέφτεται αυτή τη στιγμή, το τραγούδι που άγγιξε την καρδιά του, τις ταινίες που τον ταξίδεψαν! Η ζωή για έναν Ζυγό είναι για να την μοιραζόμαστε, άλλωστε! Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο με την ομάδα του zwdiasimera.gr και μάθε τι θα γίνει στην αισθηματική σου ζωή. Κάλεσε 900-19-310* (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

4 ατάκες για να ηρεμήσεις τα 12 ζώδια όταν έχουν νεύρα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά ενός Σκορπιού, είναι η μυστικοπάθειά του! Άκρα του τάφου σιωπή κυριαρχεί πάντα για την προσωπική του ζωή, τις σκέψεις και τα συναισθήματά του! Μην περιμένεις λοιπόν ότι θα δεις στο Facebook δημοσιεύσεις που θα εκφράζουν τα συναισθήματά του! Τις περισσότερες φορές δε βάζει ούτε καν δική του φωτογραφία για προφίλ! Το πώς αισθάνεται είναι μία δική του υπόθεση, αυστηρά προσωπική και για το λόγο αυτό είναι πολύ προσεχτικός, τόσο στα σχόλια όσο και στις δημοσιεύσεις του! Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο με την ομάδα του zwdiasimera.gr και μάθε τι θα γίνει στην αισθηματική σου ζωή. Κάλεσε 900-19-310* (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

4 ατάκες για να ηρεμήσεις τα 12 ζώδια όταν έχουν νεύρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ένας εξωστρεφής τύπος, κοινωνικός, αυθόρμητος, με πολλούς φίλους, ιδιαίτερα από το εξωτερικό! Κάνει συχνή χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και δεν διστάζει να εκφραστεί ελεύθερα, πολλές φορές και υπερβολικά, τόσο τις σκέψεις όσο και τα συναισθήματά του! Αυτό που θα σε εντυπωσιάσει ωστόσο, είναι η συχνή εναλλαγή των διαθέσεών του, αλλά και το αμείωτο κέφι και η αισιοδοξία που έχει για τη ζωή! Οι δημοσιεύσεις του είναι γεμάτες κέφι και χαρά! Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο με την ομάδα του zwdiasimera.gr και μάθε τι θα γίνει στην αισθηματική σου ζωή. Κάλεσε 900-19-310.* (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

4 ατάκες για να ηρεμήσεις τα 12 ζώδια όταν έχουν νεύρα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ενάντια στο Facebook και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γιατί θεωρεί πως από όταν μπήκαν στη ζωή μας, οι άνθρωποι έχασαν την ουσιαστική επαφή μεταξύ τους! Αρκετά μετρημένος στα συναισθήματά του πάντα, αποφεύγει να τα κοινοποιεί στο Facebook, αφενός γιατί δεν του αρέσει να δίνει στόχο και αφορμή για σχόλια, αφετέρου θεωρεί παιδιάστικο αυτό τον τρόπο έκφρασης! Χαζεύοντας το προφίλ του, δε θα καταλάβεις και πολλά για το τι σκέφτεται ή για το πώς αισθάνεται! Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο με την ομάδα του zwdiasimera.gr και μάθε τι θα γίνει στην αισθηματική σου ζωή. Κάλεσε 900-19-310 * (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

4 ατάκες για να ηρεμήσεις τα 12 ζώδια όταν έχουν νεύρα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι ο άνθρωπος της τεχνολογίας, που ξέρει καλύτερα από τον καθένα να χειρίζεται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Ο Υδροχόος είναι το Ουράνιο παιδί, που διψά για δικτύωση, πόσο μάλλον τεχνολογική! Το προφίλ του έχει πολλές δημοσιεύσεις και οι περισσότερες από αυτές σκιαγραφούν την προσωπικότητά του, τις σκέψεις του, αλλά και το πώς περνά την κάθε στιγμή! Δεν κρύβεται, μοιράζεται κατευθείαν κάθε σημαντική στιγμή με τους φίλους του! Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο με την ομάδα του zwdiasimera.gr και μάθε τι θα γίνει στην αισθηματική σου ζωή. Κάλεσε 900-19-310 * (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

4 ατάκες για να ηρεμήσεις τα 12 ζώδια όταν έχουν νεύρα!

ΙΧΘΥΣ

Χαζεύοντας το προφίλ ενός Ιχθύ στο Facebook, θα δεις δημοσιευμένα τα εξής: Πολλές φωτογραφίες με αποφθέγματα για την απιστία, τον έρωτα, τον πόνο και την προδοσία, για την επανασύνδεση, για τα όνειρα και την φαντασία… Στην συνέχεια, θα δεις και πολλά τραγούδια, πάντα τα πιο ερωτικά και ρομαντικά! Καταλαβαίνεις αμέσως αν έχει σχέση, αν χώρισε, πότε τα ξαναβρήκε… Ο Ιχθύς είναι ένας συναισθηματικός χείμαρρος, που δε διστάζει να εκφράσει κάθε ώρα και στιγμή αυτό που νιώθει! Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο με την ομάδα του zwdiasimera.gr και μάθε τι θα γίνει στην αισθηματική σου ζωή. Κάλεσε 900-19-310 * (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

4 ατάκες για να ηρεμήσεις τα 12 ζώδια όταν έχουν νεύρα!

Τελευταία ενημέρωση: