Ζώδια και επαγγέλματα: Εσένα ποια δουλειά σου ταιριάζει;

Βαθμολόγησε: 
Average: 1.6 (282 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Είναι πράγματι πολύ σημαντικό να κάνεις μία δουλειά που αγαπάς, που είναι το μεράκι σου, η κλίση και το ταλέντο σου! Τότε μόνο μπορείς να έχεις καλή πρόοδο και εξέλιξη, γιατί η δουλειά δεν θα είναι για σένα «αγγαρεία» αλλά ένας έρωτας που σε κάνει να γίνεσαι πιο δημιουργικός! Δεν είναι πάντα εύκολο να καταλάβεις ποιο είναι το επάγγελμα που σου ταιριάζει απόλυτα και με το οποίο θα μπορούσες να έχεις μία καλή εξέλιξη.

Τα ζώδια όμως έχουν την απάντηση ακόμα και στον τομέα των επαγγελματικών μας. Δες σύμφωνα με το ζώδιό σου ποια είναι τα ιδανικά επαγγέλματα που εγγυώνται καλή επαγγελματική αποκατάσταση! Διάλεξε μια δουλειά που σ' αρέσει και δε θα χρειαστεί να δουλέψεις ούτε μια μέρα στη ζωή σου – Κομφούκιος

Διάβασε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και δες ποια επαγγέλματα σου ταιριάζουν:

ΚΡΙΟΣ

Δύναμη, αποφασιστικότητα και ανταγωνιστικότητα είναι τρία από τα βασικά χαρακτηριστικά του Κριού, που τον καθιστούν να ασχολείται πάντα με επαγγέλματα που έχουν δράση, πρόοδο και εξέλιξη. Η στασιμότητα τον κουράζει για το λόγο αυτό επιλέγει εργασίες που του δίνουν τη δύναμη να μπορεί να έχει αλλαγές και να εξελίσσεται! Με κυβερνήτη του τον πλανήτη Άρη, ο Κριός λειτουργεί πάντα μαχητικά στην εργασία του, θέλει να έχει και σε αυτό τον τομέα τα πρωτεία και δύσκολα μπορεί να ακολουθήσει ένα επάγγελμα στο οποίο είναι σταθερά  υπάλληλος. Του ταιριάζουν περισσότερο ελεύθερα επαγγέλματα ή εργασίες που του δίνουν την ελευθερία να πάρει ο ίδιος πρωτοβουλίες. Ένας Κριός άνετα μπορεί να ασχοληθεί και επαγγελματικά με τον αθλητισμό, συχνά τον συναντάμε να είναι στρατιωτικός, αστυνομικός, ή να δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε μία εταιρεία που είναι leader, δηλαδή αρχηγός μίας ομάδας.

Διαβάστε επίσης: 

Τα δυνατά σημεία και ατού των 12 ζωδίων

Τα 12 ζώδια στο γραφείο πως συμπεριφέρονται!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που χαρακτηρίζεται από συνέπεια, σταθερότητα, αρκετή υπομονή αλλά και με άριστες πρακτικές ικανότητες. Παράλληλα, ο κυβερνήτης του ζωδίου του η Αφροδίτη του χαρίζει σίγουρα και κάποιο ταλέντο, ένα μεράκι, μία κλίση, η οποία τις περισσότερες φορές σχετίζεται με κάποια χειρονακτική εργασία! Ένας Ταύρος μπορεί άνετα να ασχοληθεί με τα επαγγελματικά, να γίνει λογιστής, φοροτεχνικός, υπάλληλος σε τράπεζα ή ακόμα και οικονομολόγος. Δεδομένου ότι του αρέσει να διαχειρίζεται τα οικονομικά και είναι κάτι που πραγματικά το κάνει καλά, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένα απόλυτα ταιριαστό επάγγελμα για τις δικές του ικανότητες. Παράλληλα, έχει αποδειχθεί και στατιστικά, ότι ο Ταύρος, στην πορεία της ζωής του, ασχολείται επαγγελματικά και με το χόμπι ή το μεράκι του! Έχει εξαιρετική κλίση στην μαγειρική, στο πλέξιμο, στην κηπουρική, στην κατασκευή κοσμημάτων  αλλά και σε κάθε χειρωνακτική εργασία στην οποία μπορεί να αφήσει ελεύθερη τη δημιουργικότητά του!

Διαβάστε επίσης: 

Τα δυνατά σημεία και ατού των 12 ζωδίων

Τα 12 ζώδια στο γραφείο πως συμπεριφέρονται!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν προσπαθήσεις να κλείσεις έναν Δίδυμο σε ένα γραφείο και να τον βάλεις να ασχοληθεί με μία τυπική, σταθερή εργασία,  όχι μόνο θα τον απογοητεύσεις, αλλά θα τον κάνεις να αισθάνεται δυστυχισμένος! Ο Δίδυμος είναι το ζώδιο της επικοινωνίας, της μετακίνησης και των ταξιδιών, δεν μπορεί λοιπόν σε καμία περίπτωση να ασχοληθεί με ένα επάγγελμα που τον εγκλωβίζει στους τέσσερις τοίχους ενός γραφείου! Με τον Ερμή να είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου του, ο Δίδυμος θα μπορούσε να είναι καθηγητής και να μεταδίδει γνώση με έναν τρόπο πρωτοποριακό και απόλυτα επιτυχή! Κάλλιστα θα μπορούσε να είναι οδηγός, γιατί οι μετακινήσεις τον εξιτάρουν. Θα μπορούσε να κάνει οποιοδήποτε επάγγελμα που σχετίζεται με τα ταξίδια και τις μετακινήσεις – παράδειγμα: ξεναγός, αεροσυνοδός, πιλότος -! Επιπλέον ο Δίδυμος είναι ο ιδανικός άνθρωπος για πώληση. Έτσι λοιπόν θα μπορούσε άνετα να γίνει πωλητής, όπου θα ερχόταν και σε επαφή με τον κόσμο – κάτι που το λατρεύει- αλλά θα βρισκόταν διαρκώς και σε κίνηση!

Διαβάστε επίσης: 

Τα δυνατά σημεία και ατού των 12 ζωδίων

Τα 12 ζώδια στο γραφείο πως συμπεριφέρονται!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία από τις μεγαλύτερες ικανότητες ενός Καρκίνου είναι να μπορεί να νιώσει τον «σφυγμό» του κοινού, δηλαδή τα γούστα, τις προτιμήσεις, τα συναισθήματα των ανθρώπων γύρω του. Αυτήν ακριβώς την ικανότητά του μπορεί να την εκμεταλλευτεί και επαγγελματικά, με απόλυτη επιτυχία! Με κυβερνήτη του την Σελήνη, ο Καρκίνος συνήθως επιλέγει να ασχοληθεί με ένα επάγγελμα που πιθανότατα είναι η συνέχεια του επαγγέλματος των γονέων. Για παράδειγμά μπορεί να συνεχίσει μία επιχείρηση των γονέων, ή μία εργασία που είναι σχετική με αυτήν που έκανε η μαμά ή ο μπαμπάς. Του αρέσει να ασχολείται με κάτι οικείο, γνώριμο και να συνεχίζει την παράδοση. Επιπλέον, ο Καρκίνος, αν και ευαίσθητος ή συναισθηματικός έχει έναν μοναδικό τρόπο να ηγείται και να κατευθύνει μία ομάδα ανθρώπων. Το ιδανικό επάγγελμα για τον ίδιο, θα μπορούσε να είναι σχετικό με τη διοίκηση επιχειρήσεων, να είναι στέλεχος σε μία εταιρεία. Παράλληλα θα του ταίριαζε να είναι Αρχαιολόγος, Ιστορικός, Φιλόλογος ή ακόμα και Δάσκαλος ή Νηπιαγωγός – γιατί έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά-!

Διαβάστε επίσης: 

Τα δυνατά σημεία και ατού των 12 ζωδίων

Τα 12 ζώδια στο γραφείο πως συμπεριφέρονται!

 ΛΕΩΝ

Ένα από τα μεγαλύτερα «ατού» ενός Λέοντα είναι η δημιουργικότητά του. Είναι ένα ζώδιο που θέλει πάντα να ασχολείται επαγγελματικά με μία εργασία που του δίνει έμπνευση, που τον αφήνει ελεύθερο να ξεδιπλώσει και να αναδείξει όλα τα χαρίσματά του! Ο Λέοντας επιπλέον θέλει και προβολή, του αρέσει να φαίνεται και να επιδεικνύει τις ικανότητές του και να γίνεται άξιος θαυμασμού! Αρκετούς Λέοντες θα τους δεις να ασχολούνται με τα ΜΜΕ, να είναι παρουσιαστές, δημοσιογράφοι, μοντέλα και σίγουρα αυτό δεν είναι τυχαίο. Ο Λέοντας λατρεύει τον φακό, ενώ παράλληλα δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον και αγάπη και στο ραδιόφωνο! Πολλοί Λέοντες γίνονται και ηθοποιοί και μάλιστα απόλυτα επιτυχημένοι. Αυτό συμβαίνει γιατί ο Λέοντας μπορεί πολύ εύκολα να υποδύεται έναν ρόλο, προκαλώντας συναισθήματα. Επιπλέον, το Λιοντάρι, με κυβερνήτη του τον Ήλιο, έχει και αρκετά δημιουργικά ταλέντα! Ένα ακόμα επάγγελμα που θα μπορούσε να ταιριάξει στην ψυχοσύνθεση ενός Λιονταριού, είναι  βρεφονηπιοκόμος, ειδικός θεραπευτής για παιδιά, ή ακόμα και διασκεδαστής παιδιών (κλόουν , ταχυδακτυλουργός)! Το Λιοντάρι θέλει παντού και πάντα να βλέπει παιδικά χαμόγελα!

Διαβάστε επίσης: 

Τα δυνατά σημεία και ατού των 12 ζωδίων

Τα 12 ζώδια στο γραφείο πως συμπεριφέρονται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος είναι το ζώδιο της υπηρεσίας και της προσφοράς! Με κυβερνήτη του τον Ερμή, ο Παρθένος είναι ο άνθρωπος που θέλει να ακούει τα προβλήματα των γύρω του και να δίνει λύσεις, να βοηθά, να εξυπηρετεί και να απαλύνει τον πόνο. Ο ίδιος είναι πάντα λογικός, πρακτικός, προγραμματισμένος και απόλυτα υπεύθυνος! Το ζώδιο της Παρθένου, πρωτίστως επιλέγει επαγγέλματα που σχετίζονται  με την υγεία και την φυσική κατάσταση, γίνεται γιατρός, νοσηλευτής, μικροβιολόγος, φυσιοθεραπευτής, ψυχοθεραπευτής.  Άνετα μπορεί να ασχοληθεί και με ένα επάγγελμα που σχετίζεται με όλα τα ανωτέρω, αλλά δραστηριοποιείται περισσότερο στην έρευνα, την ανάλυση ή ακόμα και την εκπαίδευση! Ο Παρθένος, έχει μεγάλη αδυναμία και αγάπη και στα ζώα, έτσι λοιπόν άνετα θα μπορούσε να είναι εκπαιδευτής σκύλων ή ακόμα και κτηνίατρος. Το πιο ενδιαφέρον σε αυτό το ζώδιο είναι, πως με ότι επάγγελμα και αν καταπιαστεί, είναι βέβαιο ότι θα έχει επιτυχία, όχι απλά επειδή χαρακτηρίζεται από υπευθυνότητα και συνέπεια, αλλά επειδή ποτέ δεν στέκεται στην επιφάνεια των πραγμάτων και εξελίσσει πάντα τις γνώσεις του.

Διαβάστε επίσης: 

Τα δυνατά σημεία και ατού των 12 ζωδίων

Τα 12 ζώδια στο γραφείο πως συμπεριφέρονται!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της συνεργασίας και της ομαδικότητας, ενώ χαρακτηριστικά είναι και τα καλλιτεχνικά του ταλέντα. Του αρέσει να εργάζεται πάντα ομαδικά, δηλαδή να είναι μέρος του συνόλου μίας ομάδας που εκτελεί ένα έργο. Έχει άριστες διπλωματικές ικανότητες ενώ το γούστο του και η καλαισθησία του τον κάνουν πάντα να ξεχωρίζει. Με κυβερνήτη πλανήτη του την Αφροδίτη, ο Ζυγός επιλέγει να ασχοληθεί με ένα επάγγελμα που σχετίζεται με την Τέχνη, ή ένα επάγγελμα που αποτελεί το δικό του μεράκι! Αρκετοί Ζυγοί γίνονται τραγουδιστές, μουσικοί παραγωγοί ή ακόμα και στιχουργοί. Ο τομέας της μουσικής γοητεύει πάντα έναν Ζυγό, που εκτός από καλλίφωνος, έχει και κλίση προς αυτήν.  Στον τομέα της μόδας, ο Ζυγός για μία ακόμα φορά μπορεί να πρωτοπορήσει. Πιθανότατα να τον δεις σχεδιαστή μόδας ή ακόμα και μοντέλο, δεδομένου ότι διακρίνεται πάντα από το γούστο και την καλαισθησία του! Μακιγιέζ, είναι ένα ακόμα επάγγελμα που θα τον βοηθούσε να ξεδιπλώσει όλα τα καλλιτεχνικά του ταλέντα! Επιπλέον, ένας Ζυγός θα μπορούσε άνετα να γίνει και Σύμβουλος Σχέσεων, αφού πραγματικά θέλει γύρω του να βλέπει ανθρώπους και ζευγάρια αγαπημένα και ενωμένα!

Διαβάστε επίσης: 

Τα δυνατά σημεία και ατού των 12 ζωδίων

Τα 12 ζώδια στο γραφείο πως συμπεριφέρονται!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο που θέλει να έχει την εξουσία και τον έλεγχο των καταστάσεων. Ο ίδιος καταφέρνει πάντα να διατηρεί την ψυχραιμία του και να κατακτά υψηλές θέσεις, γιατί όχι μόνο ξέρει να ηγείται, αλλά μυρίζεται και προλαβαίνει πάντα τον κίνδυνο. Του αρέσουν επαγγέλματα τα οποία έχουν κάτι το μυστήριο, ή που σχετίζονται με την έρευνα και την ανακάλυψη και αυτό δεν είναι τυχαίο αφού κυβερνήτης του Σκορπιού είναι ο Πλούτωνας. Ένας Σκορπιός άνετα θα μπορούσε να είναι ντεντέκτιβ γιατί έχει τον τρόπο του να εξιχνιάζει πάντα μυστήρια και μυστικά.  Ένα επάγγελμα που θα ταίριαζε απόλυτα στην ιδιοσυγκρασία του είναι και το επάγγελμα του μυστικού πράκτορα!  Αρκετοί άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι μέντιουμ και μελλοντολόγοι, αφού η διαίσθησή τους είναι ιδιαίτερα τονισμένη. Σε έναν Σκορπιό θα ταίριαζε ακόμα και ένα επάγγελμα που πολλοί άνθρωποι αποφεύγουν ή φοβούνται. Επιπλέον η νύχτα πάντα τον γοητεύει για το λόγο αυτό θα μπορούσε να είναι και ιδιοκτήτης ενός νυχτερινού κέντρου! Οι άριστες ικανότητες διαχείρισης τον καθιστούν υπεύθυνο και κατάλληλο σε επαγγέλματα που σχετίζονται με την Διοίκηση και τα Οικονομικά.

Διαβάστε επίσης: 

Τα δυνατά σημεία και ατού των 12 ζωδίων

Τα 12 ζώδια στο γραφείο πως συμπεριφέρονται!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης κατά κύριο λόγο επιλέγει την ανώτατη μόρφωση και εκπαίδευση. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο,  εξελίσσουν τις γνώσεις τους και ακόμα και σε ώριμη ηλικία μαθαίνουν πάντα κάτι νέο! Ο Τοξότης λοιπόν αγαπά την γνώση, λατρεύει τα ταξίδια, του αρέσει η περιπέτεια, η δράση και οι νέες εμπειρίες… Δεν μπορεί να κλειστεί μέσα σε ένα γραφείο κάνοντας μία δουλειά ρουτίνας. Θα λάτρευε ένα επάγγελμα που θα του έδινε την ευκαιρία να γνωρίσει αρκετές χώρες, για παράδειγμα να έχει ένα ταξιδιωτικό γραφείο, να είναι πιλότος ή αεροσυνοδός, να είναι ξεναγός. Ένας Τοξότης έχει την ικανότητα να μεταδίδει γνώση, για το λόγο αυτό θα μπορούσε να δραστηριοποιηθεί στον χώρο της εκπαίδευσης, θα του ταίριαζε ιδιαίτερα να είναι καθηγητής ξένων γλωσσών.  Δεδομένου ότι το ζώδιο του Τοξότη συνδέεται άμεσα και με την τεχνολογία και το διαδίκτυο,  ένα πολύ καλό επάγγελμα για αυτό το ζώδιο θα μπορούσε να είναι και τα Social Media δηλαδή να είναι Υπεύθυνος Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης σε μία επιχείρηση!

Διαβάστε επίσης: 

Τα δυνατά σημεία και ατού των 12 ζωδίων

Τα 12 ζώδια στο γραφείο πως συμπεριφέρονται!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που δίνει μεγαλύτερη έμφαση από κάθε άλλο στον τομέα της καριέρας και της επαγγελματικής καταξίωσης. Στόχος του είναι να πετύχει και κάνει τα πάντα για να φτάσει ψηλά! Είναι εργατικός, υπεύθυνος, αρκετά συγκεντρωτικός, αλλά απόλυτα δοσμένος σε αυτό που κάνει. Ο Αιγόκερως μπορεί να επιλέξει έναν επαγγελματικό κλάδο, όχι επειδή του αρέσει, αλλά επειδή μπορεί να του αποφέρει σημαντικό οικονομικό όφελος. Το σίγουρο είναι πως με ότι ασχοληθεί θα το αγαπήσει και θα το ακολουθήσει με πάθος! Με κυβερνήτη του τον Κρόνο, ο Αιγόκερως έχει άριστες διοικητικές ικανότητες. Παράλληλα έχει μεγάλο ταλέντο στην εκπαίδευση και στην επιμόρφωση. Εκτός από καθηγητής, θα μπορούσε να είναι και Σύμβουλος Επιχειρήσεων ή ακόμα και Υπεύθυνος Προσωπικού! Έναν Αιγόκερω θα τον συναντήσεις και ως Διευθυντικό Στέλεχος σε τράπεζα, ή ακόμα και ως Χρηματιστής. Παράλληλα μπορεί να ασχοληθεί και με επαγγέλματα που σχετίζονται με την Δικαιοσύνη και το Νόμο, για παράδειγμα Δικαστικός, Κλητήρας, Εισαγγελέας ή και Δικηγόρος.

Διαβάστε επίσης: 

Τα δυνατά σημεία και ατού των 12 ζωδίων

Τα 12 ζώδια στο γραφείο πως συμπεριφέρονται!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο της εφεύρεσης, της ανακάλυψης, την τεχνολογίας, αλλά και της δικτύωσης.  Σίγουρα λοιπόν τα επαγγέλματα που σχετίζονται με τους παραπάνω τομείς θα μπορούσαν να τον οδηγήσουν στην επιτυχία! Ο Υδροχόος επιλέγει πάντα ένα πρωτότυπο επάγγελμα και έναν κλάδο που θα τον βοηθήσει να διακριθεί και να κάνει κάτι που θα ακουστεί. Με κυβερνήτη του τον Ουρανό, πάντα καταφέρνει να κάνει κάτι διαφορετικό. Ο Υδροχόος θα μπορούσε άνετα να ασχοληθεί με την πολιτική, γιατί του αρέσει η ενασχόληση με τα κοινά. Ενδιαφέρον θα του ήταν και ένα επάγγελμα τεχνολογίας, για παράδειγμα προγραμματιστής ή και τεχνικός. Η αστρολογία είναι ένας ακόμα κλάδος που ελκύει τον Υδροχόο, γιατί αφενός σχετίζεται με τον άνθρωπο, αφετέρου είναι ένας τομέας που έχει την έρευνα, την ανάλυση και την στατιστική! Βιολόγος, Χημικός, ή ακόμα και γιατρός που εξειδικεύεται στον τομέα του Ερευνητικού Κλάδου είναι μερικές ακόμα ιδανικές επιλογές επαγγέλματος για έναν Υδροχόο!

Διαβάστε επίσης: 

Τα δυνατά σημεία και ατού των 12 ζωδίων

Τα 12 ζώδια στο γραφείο πως συμπεριφέρονται!

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς είναι ένα ζώδιο με πολλές κλίσεις και αρκετά ταλέντα, όπου όμως του είναι εξαιρετικά δύσκολο να αφοσιωθεί αποκλειστικά και μόνο σε έναν τομέα. Αυτό θα συμβεί μονάχα αν είναι το όνειρό του, το όραμά του για ένα καλύτερο αύριο! Με κυβερνήτη του τον Ποσειδώνα, ο Ιχθύς είναι ένας άνθρωπος με καλλιτεχνικά ταλέντα,  με κλίση προς το θέατρο, τη μουσική, την ζωγραφική ή ακόμα και την ποίηση! Μπορεί λοιπόν να ακολουθήσει ένα επάγγελμα σχετικό με τους παραπάνω κλάδους – Ζωγράφος, Ποιητής, Μουσικός, Στιχουργός, Συγγραφέας-! Η πλούσια φαντασία του άλλωστε τον βοηθά πάντα να δημιουργεί και να μεταδίδει συναισθήματα. Επιπλέον, ο Ιχθύς είναι ένα ζώδιο με βαθιά πίστη για αυτό και μπορεί να τον δεις να ασχολείται και με τον Θρησκευτικό Κλάδο (πχ Θεολόγος, Ιερέας)! Δεδομένου ότι έχει και αρκετές ευαισθησίες και θέλει πάντα να βοηθά και να είναι στην υπηρεσία των ανθρώπων, ο Ιχθύς θα μπορούσε να γίνει Θεραπευτής, ή και γιατρός!

Διαβάστε επίσης: 

Τα δυνατά σημεία και ατού των 12 ζωδίων

Τα 12 ζώδια στο γραφείο πως συμπεριφέρονται!

 

Τελευταία ενημέρωση:
Αγορά πακέτα SMS