Αστρολογικό Ταρώ: Οι σχέσεις και τα αισθηματικά των ζωδίων το 2020.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (9 votes)
Από την Αφροδίτη Φωκά

Ετήσιες προβλέψεις ταρώ για το 2020 ανάλογα με το ζώδιό σας. Ποια κάρτα Ταρώ αντιστοιχεί στο ζώδιο σας για τη νέα χρονιά; Η Αφροδίτη Φωκά μας αναλύει όλες τις εξελίξεις για τα αισθηματικά των 12 ζωδίων. Διαβάστε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις στο Ζώδια 2020!

Ετήσια κάρτα για το 2020: ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Μέσα στη νέα χρονιά θα ανταμειφτούν οι τολμηροί και θα μείνουν πίσω οι αδρανείς χαρακτήρες. Οι προσπάθειες θα πιάσουν τόπο, θα ικανοποιηθούν όσοι κινηθούν δραστήρια μεθοδικά και μαχητικά. Θα υπάρξουν εισπράξεις και κέρδη, όσοι αναμένουν καθυστερούμενα χρηματικά ποσά θα τα λάβουν. Τα επιχειρηματικά ρίσκα αν είναι συνετά θα έχουν θετική κατάληξη, η απόδοση τους θα είναι ικανοποιητική. Γενικότερα ευνοημένοι θα είναι αυτοί που κατά την προηγούμενη περίοδο κόπιασαν και αγωνίστηκαν για να τακτοποιήσουν κάποια συγκεκριμένα θέματα ή για να φτάσουν σε ανοδικό σημείο.

Στον αισθηματικό τομέα οι σχέσεις θα έχουν τη δυνατότητα να πορευτούν ομαλά και ισορροπημένα, δεν θα λείψουν οι ξαφνικές προτάσεις δέσμευσης. Οι χωρισμένοι θα βρουν άνοιγμα για επανασύνδεση, το θέμα είναι αν θα πάρουν την απόφαση να το αξιοποιήσουν και αν είναι σίγουροι για το τι ακριβώς αναζητούν. Αυτοί που νιώθουν πως αδικηθήκαν ή πως δεν έλαβαν από το ταίρι τους την ανάλογη κατανόηση και εκτίμηση θα μπορέσουν μέσα από ειλικρινείς συζητήσεις να αλλάξουν τα δεδομένα, θα βρουν την ικανοποίηση που χρειάζονται.

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για το ζώδιο σας στις Ετήσιες προβλέψεις Ταρώ για το 2020!

Τελευταία ενημέρωση:
\n