ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - 2020

Από την Αφροδίτη Φωκά
Βαθμολογία: 
Average: 1 (1 vote)

Το 2020 είναι μια χρονιά γεμάτη φιλοδοξίες, όνειρα και ελπίδα για νέα ξεκινήματα. Αιγόκερως ετήσια ταρώ 2020 μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική ζωή. Τι επιφυλάσσει η νέα αυτή χρονιά για όλους τους τομείς της ζωής σου.

Αιγόκερως ετήσια ταρώ 2020, η πρόβλεψη σου:

ΚΑΡΤΑ: ΚΡΙΣΗ

Φίλοι μου Αιγόκεροι, μέσα στη νέα χρονιά θα καταφέρετε να συνειδητοποιήσετε, να αναθεωρήσετε και να εντοπίσετε τόσο τα λάθη σας, όσο και τους λόγους κάποιων επιτυχιών σας. Θα είστε σε θέση να καταλάβετε τι πρέπει να κάνετε για να φτάσετε στο σημείο που επιθυμείτε, και τι δεν πρέπει να κάνετε για να μην χάσετε τελικά το παιχνίδι. Τα γεγονότα ίσως να προκαλέσουν ένα είδος εσωτερικής κρίσης, θα γυρίσετε τη μνήμη σας πίσω σε παρελθοντικά συμβάντα, θα συγκρίνετε θα επανεξετάσετε και θα μπορέσετε να φέρετε ουσιαστικά αλλαγές.

Στον αισθηματικό σας τομέα ίσως ένας έντονος διάλογος ή μια τελεσίδικη συζήτηση με το ταίρι σας ή ακόμα και μια οριστική δήλωση που θα ειπωθεί, να αποτελέσει το πάτημα για να πάρετε μεγάλες και σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την πορεία της προσωπικής σας ζωής. Εσείς οι χωρισμένοι θα επανεξετάσετε πολύ καλά το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης, δεν αποκλείεται κάποιοι να αρνηθείτε τελικά να δώσετε τη δεύτερη ευκαιρία που θα σας ζητηθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - 2020
Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
\n