ΙΧΘΥΣ - 2020

Από την Αφροδίτη Φωκά
Βαθμολογία: 
Average: 5 (2 votes)

Το 2020 είναι μια χρονιά γεμάτη φιλοδοξίες, όνειρα και ελπίδα για νέα ξεκινήματα. Ιχθύς ετήσια ταρώ 2020 μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική ζωή. Τι επιφυλάσσει η νέα αυτή χρονιά για όλους τους τομείς της ζωής σου.

Ιχθύς ετήσια ταρώ 2020, η πρόβλεψή σου:

ΚΑΡΤΑ: ΣΕΛΗΝΗ

Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις καταστάσεις ή στα πρόσωπα που δεν φανερώνουν ξεκάθαρα τους σκοπούς ή τις προοπτικές. Μέσα στη νέα χρονιά ίσως κάποια γεγονότα να σας φανούν σκοτεινά γι αυτό αναγκαίο θα είναι να αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα. Οι εικασίες σας θα πρέπει να είναι αντικειμενικές, μην παρασυρθείτε από τον ρομαντισμό σας ή από την καχυποψία σας, γενικότερα η φετινή χρονιά θα απαιτεί λογική σκέψη και αντικειμενική κρίση.

Στον αισθηματικό σας τομέα προσοχή να μην παρερμηνεύσετε τις βλέψεις που θα έχει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Δώστε σημασία στα λόγια που θα ακούσετε, προσπαθήστε να στηριχτείτε σε αυτό που φαίνεται και όχι σε αυτό που υποψιάζεστε. Στο θέμα της δέσμευσης αν υπάρξουν καθυστερήσεις ή δυσκολίες δεν πειράζει, μην απογοητευτείτε, θα σας βγουν σε καλό. Στην περίπτωση που ερωτευτείτε ένα καινούργιο πρόσωπο ή προσκολληθείτε συναισθηματικά σε κάποιο παλιό ταίρι καλό θα είναι να μην βιαστείτε να δώσετε μια οριστική κατάληξη, αφήστε τον χρόνο να κυλήσει.

ΙΧΘΥΣ - 2020
Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
\n