ΚΑΡΚΙΝΟΣ - 2020

Από την Αφροδίτη Φωκά
Βαθμολογία: 
Average: 1 (1 vote)

Το 2020 είναι μια χρονιά γεμάτη φιλοδοξίες, όνειρα και ελπίδα για νέα ξεκινήματα. Καρκίνος ετήσια ταρώ 2020 μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική ζωή. Τι επιφυλάσσει η νέα αυτή χρονιά για όλους τους τομείς της ζωής σου.

Καρκίνος ετήσια ταρώ 2020, η πρόβλεψή σου:

ΚΑΡΤΑ: ΑΣΤΕΡΙ

Η νέα χρονιά θα σας βοηθήσει να βγείτε από τον σκοτεινό ή πεσιμιστικό τρόπο σκέψης και να αναλάβετε τις υποθέσεις σας με περισσότερη αισιοδοξία. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από την ανασφάλεια και τον αρνητισμό, οι συναντήσεις οι προτάσεις και να νέα ανοίγματα θα τονώσουν τις εσωτερικές σας διαθέσεις. Εντείνετε τις προσπάθειες σας, προχωρήστε τα βήματα σας με δυναμισμό, πάρτε τα ρίσκα σας, η φετινή χρονιά θα είναι κατάλληλη για δράση και όχι για αδράνεια.

Στον αισθηματικό σας τομέα για τους χωρισμένους ή απογοητευμένους θα υπάρξουν εξηγήσεις και αποκαλυπτικές εξομολογήσεις που θα βάλουν τα αισθήματα στη σωστή τους θέση. Θα καταφέρετε να εμπιστευτείτε και να προχωρήσετε τη σχέση σας. Οι ελεύθεροι θα γνωριστείτε με πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει, κάποιοι θα ερωτευτείτε και κάποιοι άλλοι θα αγαπήσετε σε βάθος. Το νέο έτος φέρνει για εσάς γνωριμίες επανασυνδέσεις και δεσμεύσεις, αξιοποιήστε τα συμβάντα με αισιοδοξία και όχι με τάσεις απόρριψης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - 2020
Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
\n