ΚΡΙΟΣ - 2020

Από την Αφροδίτη Φωκά
Βαθμολογία: 
Average: 1 (1 vote)

Το 2020 είναι μια χρονιά γεμάτη φιλοδοξίες, όνειρα και ελπίδα για νέα ξεκινήματα. Κριός ετήσια ταρώ 2020 μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική ζωή. Τι επιφυλάσσει η νέα αυτή χρονιά για όλους τους τομείς της ζωής σου.

Κριός ετήσια ταρώ 2020, η πρόβλεψη σου:

ΚΑΡΤΑ: ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Ένα σημαντικό γεγονός θα συμβεί μέσα στη νέα χρονιά, ίσως να πρόκειται για μια πρόταση που θα αλλάξει την πορεία σας ή να αφορά εμφάνιση ενός προσώπου που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σας βελτίωση. Το νέος έτος σας φέρνει κάτι ευχάριστο και ουσιαστικό που θα σας βγάλει από την απαισιοδοξία ή γενικότερα από τον ανήσυχο τρόπο σκέψης, θα καταφέρετε να βγείτε από αδιέξοδα και προβληματικές καταστάσεις. Για εσάς τους πιεσμένους ή κάπως άτυχους θα ανοιχτεί μια νέα οδός που θα σας οδηγήσει σε μια μεγάλη αλλαγή καταλήγοντας σε επιτυχία.

Στον αισθηματικό σας τομέα ίσως να ερωτευτείτε ένα καινούριο πρόσωπο ταιριαστό και αξιόλογο που θα μπορέσει να κερδίσει τα αισθήματα σας. Στην περίπτωση που ήδη έχετε σχέση δεν αποκλείεται να προκύψει πρόταση δέσμευσης, ίσως να ανοιχτεί ο δρόμος για να μπορέσετε να συγκατοικήσετε και να προχωρήσετε τη σχέση σας ένα στάδιο πιο μπροστά. Σε όλη τη διάρκεια του έτους θα έχετε ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να δώσετε λύσεις, να τερματίσετε τις ασφυκτικές ή στάσιμες συνθήκες, και να δώσετε ένα καινούργιο νόημα στην προσωπική σας ζωή.

ΚΡΙΟΣ - 2020
Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
\n