ΛΕΩΝ - 2020

Από την Αφροδίτη Φωκά
Βαθμολογία: 
Average: 3 (6 votes)

Το 2020 είναι μια χρονιά γεμάτη φιλοδοξίες, όνειρα και ελπίδα για νέα ξεκινήματα. Λέων ετήσια ταρώ 2020 μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική ζωή. Τι επιφυλάσσει η νέα αυτή χρονιά για όλους τους τομείς της ζωής σου.

Λέων ετήσια ταρώ 2020, η πρόβλεψή σου:

ΚΑΡΤΑ: ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Αποφασιστικότητα θα σας χαρακτηρίζει, με δυναμισμό θα βγείτε μπροστά από τα γεγονότα και θα αναλάβετε την διεκπεραίωση των ανοιχτών σας ζητημάτων. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις, στην περίπτωση που βιώνετε κάποιο αδιέξοδο θα καταφέρετε να βγείτε από τις δυσκολίες. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να επανορθώσετε και να διαφοροποιήσετε τόσο τους στόχους σας, όσο και τις επιλογές που αποδείχτηκαν λανθασμένες.

Στον αισθηματικό σας τομέα η αυτοπεποίθηση σας θα σας ωθήσει στο να προχωρήσετε δυναμικά, θα είστε σε θέση να διεκδικήσετε και να κερδίσετε. Εσείς που έχετε σχέση πάρτε στα χέρια σας τα ηνία του δεσμού σας, θα έχετε τη δύναμη να επηρεάσετε το ταίρι σας, αν είστε σταθεροί στις βλέψεις σας θα μπορέσετε να κατευθύνετε τα γεγονότα. Δεν αποκλείεται ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να εντυπωσιαστεί από την παρουσία σας ή από την προσωπικότητα σας, στο χέρι σας θα είναι να ανοιχτείτε συναισθηματικά και να προχωρήσετε σε σχέση.

ΛΕΩΝ - 2020
Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
\n