ΠΑΡΘΕΝΟΣ - 2020

Από την Αφροδίτη Φωκά
Βαθμολογία: 
Average: 5 (2 votes)

Το 2020 είναι μια χρονιά γεμάτη φιλοδοξίες, όνειρα και ελπίδα για νέα ξεκινήματα. Παρθένος ετήσια ταρώ 2020 μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική ζωή. Τι επιφυλάσσει η νέα αυτή χρονιά για όλους τους τομείς της ζωής σου.

Παρθένος ετήσια ταρώ 2020, η πρόβλεψή σου:

ΚΑΡΤΑ: ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Συγκρατημένες θα είναι οι αντιδράσεις σας, οι βλέψεις σας θα είναι συγκροτημένες και σκεπτόμενες. Μέσα στη νέα χρονιά θα καταφέρετε να βρείτε το ανάλογο σταθερό έδαφος για να προχωρήσετε τα βήματα σας, πολύ καλά θα κάνετε και θα αποφύγετε τα ριψοκίνδυνα ρίσκα. Οι διαθέσεις σας θα είναι συγκαταβατικές, συνειδητά θα κρατήσετε τη στάση σας δεκτική, στόχος σας θα είναι να μην δημιουργηθούν εντάσεις και κόντρες που θα μπορούν να ταράξουν την ψυχολογική σας ηρεμία.

Στον αισθηματικό σας τομέα στα δύσκολα ζητήματα ή στις περιπτώσεις που έχετε διαφωνίες με το ταίρι σας η συμπεριφορά σας θα πρέπει να είναι μελετημένη και όχι παρορμητική. Προσπαθήστε να υπολογίσετε με αντικειμενική σκέψη τα υπέρ και τα κατά, αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τα λάθη. Στο πλάνο σας θα υπάρξει η προοπτική της δέσμευσης, δεν θα αρνηθείτε να προχωρήσετε σε ουσιαστικές συζητήσεις σχετικά με το μέλλον της σχέσης σας. Εσείς οι ελεύθεροι δείτε με θετική διάθεση τις γνωριμίες που θα προκύψουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - 2020
Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
\n