ΣΚΟΡΠΙΟΣ - 2020

Από την Αφροδίτη Φωκά
Βαθμολογία: 
Average: 1 (1 vote)

Το 2020 είναι μια χρονιά γεμάτη φιλοδοξίες, όνειρα και ελπίδα για νέα ξεκινήματα. Σκορπιός ετήσια ταρώ 2020 μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική ζωή. Τι επιφυλάσσει η νέα αυτή χρονιά για όλους τους τομείς της ζωής σου.

Σκορπιός ετήσια ταρώ 2020, η πρόβλεψή σου:

ΚΑΡΤΑ: ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, τα γεγονότα της φετινής χρονιάς θα απαιτούν υπομονή και μεθοδική επιμονή χωρίς εντάσεις, χωρίς υπερβολές, και κυρίως χωρίς ανυπομονησίες. Σε θέματα εξέλιξης θα υπάρξουν καθυστερήσεις, ωστόσο καλό θα είναι να κατανοήσετε πως πολλές φορές το εμπόδιο είναι για καλό. Οτιδήποτε σας φανεί αρνητικό ή άτυχο να ξέρετε πως στην πορεία θα υπάρξει η δυνατότητα να γυρίσει υπέρ σας και να σας προφυλάξει από αστοχίες ή λάθη.

Στον αισθηματικό σας τομέα θα πρέπει να αποφύγετε τις βιαστικές και παθιασμένες ενέργειες, το σωστό αποτέλεσμα θα έρθει την κατάλληλη στιγμή, μη προσπαθήσετε να πιέσετε ή να τρέξετε τα γεγονότα. Αφήστε τις υποθέσεις να κυλήσουν από μόνες τους, αποφύγετε τον καχύποπτο τρόπο σκέψης. Για τους ελεύθερους στην περίπτωση που κάνετε μια νέα γνωριμία καλό θα είναι να μην βιαστείτε να κρίνετε ή να πάρετε αποφάσεις, οι καταστάσεις θα χρειαστούν χρόνο. Σε όλη τη διάρκεια του έτους προσπαθήστε να χειριστείτε τις προσωπικές σας υποθέσεις με χαλαρότητα, όχι με άγχος ή με πίεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - 2020
Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
\n