ΤΑΥΡΟΣ - 2020

Από την Αφροδίτη Φωκά
Βαθμολογία: 
Average: 1 (1 vote)

Το 2020 είναι μια χρονιά γεμάτη φιλοδοξίες, όνειρα και ελπίδα για νέα ξεκινήματα. Ταύρος ετήσια ταρώ 2020 μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική ζωή. Τι επιφυλάσσει η νέα αυτή χρονιά για όλους τους τομείς της ζωής σου.

Ταύρος ετήσια ταρώ 2020, η πρόβλεψή σου:

ΚΑΡΤΑ: ΜΕΓΑΛΗ ΙΕΡΕΙΑ

Φίλοι μου Ταύροι, κατά τη διάρκεια του νέου έτους σε πολλές περιπτώσεις έντονη θα είναι διαίσθηση σας, θα είστε σε θέση να εξηγήσετε σωστά και να αντιληφτείτε τις καταστάσεις με τρόπο ιδιαιτέρως διορατικό. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας τόσο σε επαγγελματικά διλλήματα, όσο και σε διαφόρων ειδών συμφωνίες, θα είστε σε θέση να διαισθανθείτε σωστά. Θα καταφέρετε να αξιοποιήσετε με τον σωστό τρόπο τις καινούργιες προτάσεις που θα ακούσετε, αλλά και εσείς οι ίδιοι θα έχετε ιδέες που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των τρίτων.

Στον αισθηματικό σας τομέα θα καταφέρετε να χειριστείτε τις υποθέσεις σας με σύνεση και έντονο συναισθηματισμό, δεν θα πέσετε έξω στις εικασίες σας. Γενικότερα η κρίση σας θα είναι σωστή που σημαίνει πως θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις, να επανασυνδεθείτε στην περίπτωση που υπάρχει χωρισμός ή να αξιολογήσετε σωστά το καινούργιο πρόσωπο που ενδεχομένως να ερωτευτείτε. Αν διατηρείτε μακροχρόνιο ή σταθερό δεσμό είναι πολύ πιθανό να σκεφτείτε σοβαρά την προοπτική της δέσμευσης, θα ξέρετε πότε πρέπει να μιλήσετε και τι ακριβώς θα πρέπει να προτείνετε.

ΤΑΥΡΟΣ - 2020
Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
\n