ΤΟΞΟΤΗΣ - 2020

Από την Αφροδίτη Φωκά
Βαθμολογία: 
Average: 1 (1 vote)

Το 2020 είναι μια χρονιά γεμάτη φιλοδοξίες, όνειρα και ελπίδα για νέα ξεκινήματα. Τοξότης ετήσια ταρώ 2020 μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική ζωή. Τι επιφυλάσσει η νέα αυτή χρονιά για όλους τους τομείς της ζωής σου.

Τοξότης ετήσια ταρώ 2020, η πρόβλεψή σου:

ΚΑΡΤΑ: ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Σε κάποιες περιπτώσεις καλό θα είναι να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε και να απομονωθείτε προκειμένου να καταφέρετε να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Θα χρειαστεί αυτοέλεγχος γι αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να διατηρήσετε την εσωτερική σας ισορροπία. Μέσα στη νέα χρονιά ενδεχομένως να νιώσετε πως σας κουράζουν οι ανταγωνισμοί και οι διεκδικήσεις, κάντε ένα ψυχολογικό διάλλειμα από καταστάσεις που σας φθείρουν.

Στον αισθηματικό σας τομέα η χαλαρότητα θα είναι το κλειδί της επιτυχίας, όσο πιο αποστασιοποιημένα και όχι πωρωμένα χειριστείτε τις καταστάσεις, τόσο πιο γρήγορα θα καταφέρετε να ισορροπήσετε την προσωπική σας ζωή. Εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, αφεθείτε στη ροη των γεγονότων έστω κι αν η εξέλιξη κυλήσει με αργό ρυθμό. Συγκεντρωθείτε στις προσωπικές σας ανάγκες, προσπαθήστε να ‘ρθείτε πιο κοντά με τον εσωτερικό σας κόσμο, αν κατανοήσετε τι ακριβώς αναζητά ο εαυτός σας θα μπορέσετε να αποκτήσετε αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη.

ΤΟΞΟΤΗΣ - 2020
Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
\n