ΖΥΓΟΣ - 2020

Από την Αφροδίτη Φωκά
Βαθμολογία: 
Average: 1 (1 vote)

Το 2020 είναι μια χρονιά γεμάτη φιλοδοξίες, όνειρα και ελπίδα για νέα ξεκινήματα. Ζυγός ετήσια ταρώ 2020 μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική ζωή. Τι επιφυλάσσει η νέα αυτή χρονιά για όλους τους τομείς της ζωής σου.

Ζυγός ετήσια ταρώ 2020, η πρόβλεψή σου:

ΚΑΡΤΑ: ΗΛΙΟΣ

Αισιόδοξα και ελπιδοφόρα γεγονότα σας φέρνει η νέα χρονιά, εσείς οι κοινωνικοί και δοτικοί Ζυγοί θα καταφέρετε να διευρύνετε τις γνωριμίες σας, θα βρείτε λύσεις στην περίπτωση που υπάρχουν προβλήματα ή αγχωτικές δυσκολίες. Τα συμβάντα που θα προκύψουν θα είναι τυχερά, θα καταφέρετε να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας, θα μπορέσετε να τονώσετε την ψυχολογία σας, που σημαίνει πως θα είστε σε θέση να αναλάβετε ρίσκα και να προχωρήσετε σε δυναμικές ενέργειες.

Στον αισθηματικό σας τομέα στις προσεγγίσεις σας ή στην περίπτωση που επιδιώκετε αλλαγές θα έχετε τα ανάλογα τυχερά ανοίγματα, η αξιοποίηση τους από εσάς θα φέρει αποτέλεσμα ιδιαιτέρως θετικό. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ερωτευτείτε ή να παντρευτείτε εσείς που ήδη έχετε σχέση. Μέσα στη νέα χρονιά ίσως να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με κάποια μικρό εμπόδια, δεν θα βρείτε όμως μεγάλες δυσκολίες ή φραγμούς που να μπορούν να σας κλείσουν τον δρόμο. Σε γενικές γραμμές τα γεγονότα θα είναι αισιόδοξα, θα καταφέρετε να φτάσετε τη σχέση σας στο σημείο που εσείς επιθυμείτε.

ΖΥΓΟΣ - 2020
Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
\n