Προβλέψεις Ταρώ εβδομάδας 11 έως 17/2/2019 video από τον Μ. Μηκίδη.

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από τον Μάνο Μηκίδη

Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης προβλέπει τα πάντα για την αισθηματική σου ζωή μέσα από το βίντεο του με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ για την εβδομάδα 11 έως 17 Φεβρουαρίου 2019.

Δες μέσα από το video το ζώδιο σου και μάθε πως θα κυλίσει η καινούρια εβδομάδα στα αισθηματικά σου:

Η κάρτα της εβδομάδας 11 έως 17 Φεβρουαρίου 2019 - ΕΝΝΕΑ ΤΩΝ ΔΗΝΑΡΙΩΝ

Αυτή η εβδομάδα φέρνει μια αίσθηση ανανέωσης και αισιοδοξίας, αλλά αυτό το διάστημα μπορεί να σας κάνει να νιώσετε λίγο σκεπτικοί σχετικά με το μέλλον σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μια έκρυθμη προσωπική ιστορία κάνει κάποιους από σας να νιώθετε ότι μπερδεύεστε σχετικά με το τι πραγματικά θέλετε.

Φτιάξτε έναν κατάλογο για το τι θα ήταν το ιδανικό για εσάς ώστε να πάτε μπροστά, μια λίστα με αυτά που πραγματικά θέλετε (όχι ό, τι νομίζετε ότι μπορείτε να περιμένετε). Ακούστε την εσωτερική σας φωνή – την διαισθητική καθοδήγηση της- και προσπαθήστε να μην παρεμβαίνετε σε αυτό που σας λέει.

Εάν είστε ελεύθεροι, μια τυχαία συνάντηση θα μπορούσε να φέρει κάποιο νέο πρόσωπο στην ζωή σας. Εσείς γενικά μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια και την πρόθεσή σας να συναντήσετε κάποιον. Βρείτε το χρόνο να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση που σας ενδιαφέρει ή να έχετε.. απευθείας σύνδεση με άλλα άτομα μέσω κοινωνικής επαφής (ΟΧΙ ΜΕΣΩ FB).

Εάν είστε παντρεμένοι, εσείς και ο σύντροφός σας πρέπει να ορίσετε ένα χρονικό διάστημα για να βρείτε ο ένας τον άλλον. Πάρτε το χρόνο για τον εαυτό σας.. Ήρθε η ώρα να επεκταθείτε και να μάθετε κάτι καινούργιο. Η ταρώ μπορεί να προβλέψει όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που αγαπάς! Συγκεκριμένες απαντήσεις από την επίλεκτη ομάδα αναλυτών ταρώ του zwdiasimera.gr! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση: