Προβλέψεις Ταρώ εβδομάδας 11 ως 17/9/2023, από τον Μάνο Μηκίδη (video).

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από τον Μάνο Μηκίδη

Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης προβλέπει τα πάντα για την αισθηματική σου ζωή μέσα από το βίντεο του με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ για την εβδομάδα 11 ως 17 Σεπτεμβρίου 2023.

Δες μέσα από το video το ζώδιο σου και μάθε πως θα κυλίσει η καινούρια εβδομάδα στα αισθηματικά σου:

Η κάρτα της εβδομάδας: ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Η κάρτα για την εβδομάδα αυτή είναι πολύ αισιόδοξη, και πραγματικά μας φέρνει την εβδομάδα αυτή επιτέλους την διαφυγή από τα προβλήματα και τα εμπόδια που περάσαμε το τελευταίο διάστημα. Θα έχουμε τύχη σε πολλά πράγματα και θα καταφέρουμε να βρούμε λύσεις σε όλα εκείνα που μας απασχολούν, μοιάζει να έρχεται μια ατράνταχτη ευκαιρία την οποία θα πρέπει να αδράξουμε και να βρούμε βοήθεια ή λύσεις, να πάρουμε ανάσες και να έχουμε άνοιγμα τύχης.

Η κάρτα - συμβουλή για την εβδομάδα αυτή είναι η "2 ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ", είναι μια κάρτα που συμβολίζει την συνεργασία, την ένωση αλλά και την επαφή που έχουν δυο άνθρωποι μεταξύ τους. Μας συμβουλεύει λοιπόν ότι για να έχουμε τις ευκαιρίες αυτές που θέλουμε θα πρέπει να περπατήσουμε παράλληλα με τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μας και όχι να προχωρά ο ένας πιο γρήγορα από τον άλλον.

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
1+1 SMS (ΑΣΤΡΑ)