Προβλέψεις Ταρώ εβδομάδας 12 ως 18/8/2019 video από τον Μ. Μηκίδη.

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από τον Μάνο Μηκίδη

Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης προβλέπει τα πάντα για την αισθηματική σου ζωή μέσα από το βίντεο του με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ για την εβδομάδα 12 ως 18 Αυγούστου 2019.

Δες μέσα από το video το ζώδιο σου και μάθε πως θα κυλίσει η καινούρια εβδομάδα στα αισθηματικά σου:

Η κάρτα της εβδομάδας 12 ως 18 Αυγούστου 2019 - ΕΝΝΕΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Σε επαγγελματικό επίπεδο κάποιοι από σας σύντομα θα δοκιμάσετε μια διαφορετική τακτική πάνω στο εργασιακό σας μοντέλο ή ίσως ακόμη και να επιλέξετε να φύγετε από τη δουλειά που βρίσκεστε σήμερα.

Εάν είστε αποφασισμένοι να μείνετε εκεί που είστε, αναζητήστε νέες πολιτικές ή διαδικασίες που θα μπορούσαν να κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη στην εργασία και να βελτιώσουν την γενική εικόνα.

Σε αισθηματικό επίπεδο τώρα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε κάτι και αν είστε σε μια μόνιμη σχέση, υπάρχει κάτι σχετικά με αυτή τη σχέση που θα επιλέξετε να το αλλάξετε ή και να το σταματήσετε. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας.

Εάν κάτι στη σχέση σας είναι δυσλειτουργικό ή ‘’κακό’’ για εσάς και διστάζετε να το πείτε φοβούμενοι/ες την αντίδραση του/ης συντρόφου σας, θα διαπιστώσετε ότι μιλώντας θα οδηγείτε προς μια σχέση που σαφώς θα είναι καλύτερη για σας.

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση: