Προβλέψεις Ταρώ εβδομάδας 12 ως 18/9/2022, από τον Μάνο Μηκίδη (video).

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από τον Μάνο Μηκίδη

Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης προβλέπει τα πάντα για την αισθηματική σου ζωή μέσα από το βίντεο του με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ για την εβδομάδα 12 ως 18 Σεπτεμβρίου 2022.

Δες μέσα από το video το ζώδιο σου και μάθε πως θα κυλίσει η καινούρια εβδομάδα στα αισθηματικά σου:

Η κάρτα της εβδομάδας: ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Η κάρτα για την εβδομάδα αυτή συμβολίζει το συναίσθημα, την στοργικότητα και την διαίσθηση. Αυτά τα σημεία είναι που πρέπει να προσέξουμε διότι υπάρχει εύκολα η συγκίνηση και η κατάργηση των αποστάσεων και αφήνουμε την καρδιά μας, να μας οδηγήσει εκεί που εκείνη ορίζει. Λαμβάνουμε την κατανόηση και την στοργικότητα και το καλό είναι ότι συγχωρούμε τον εαυτό μας, όπως για παράδειγμα αν κάποιο πρόσωπο το έχουμε πληγώσει εκείνο να μας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία να επανορθώσουμε.

Η κάρτα - συμβουλή για την εβδομάδα αυτή είναι η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ", μας συμβουλεύει αν θέλουμε να ανταλλάξουμε τα συναισθήματα μας με έναν άνθρωπο να είμαστε ξεκάθαροι στους όρους μας. Να είμαστε ειλικρινείς και ξεκάθαροι με τον εαυτό μας και με τους γύρω μας, στο τι θέλουμε και ζητάμε. Να δείξουμε από πριν για παράδειγμα ποιος είναι ο σκοπός μας.

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση: