Προβλέψεις Ταρώ εβδομάδας 13 ως 19/5/2024, από τον Μάνο Μηκίδη (video).

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από τον Μάνο Μηκίδη

Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης προβλέπει τα πάντα για την αισθηματική σου ζωή μέσα από το βίντεο του με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ για την εβδομάδα 13 ως 19 Μαΐου 2024.

Δες μέσα από το video το ζώδιο σου και μάθε πως θα κυλίσει η καινούρια εβδομάδα στα αισθηματικά σου:

Η κάρτα της εβδομάδας: ΆΡΜΑ

Η κάρτα για την εβδομάδα αυτή δείχνει ένα στρατηγό πάνω σε ένα άρμα. Μια κάρτα που έχει να κάνει με την κίνηση και με την επέκταση. Αυτή την εβδομάδα υπάρχει διάθεση για αλλαγές και την ανάγκη να κατακτήσουμε προσωπικούς στόχους. Το άρμα συμβολίζει πράξεις που έχουν να κάνουν με το συναίσθημα και τις σχέσεις. Δείχνει το κεραυνοβόλο και το άμεσο καθώς και την γρήγορη κατάκτηση. Είναι μια κάρτα που έχει να κάνει με το ζώδιο του Καρκίνου και το συναίσθημα.

Η κάρτα συμβουλής για την εβδομάδα αυτή είναι το "7 ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ", και είναι μια κάρτα που μας λέει να προσέχουμε, πρόσεξε να μην κοινοποιείς τις σκέψεις σου, μην τις βγάζεις προς τα έξω αλλά κράτα κάτι κρυφό και προσπάθησε να διατηρήσεις μια ανωνυμία. Μας συμβουλεύει η κάρτα αυτή να είμαστε σιωπηλοί σε μια προσπάθεια που θέλουμε να κάνουμε, να μην δημιουργείς γύρω σου φασαρία ώστε να επιτύχεις τους στόχους σου.

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
Αγορά πακέτα SMS