Προβλέψεις Ταρώ εβδομάδας 14 έως 20/1/2019 video από τον Μ. Μηκίδη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Από τον Μάνο Μηκίδη

Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης προβλέπει τα πάντα για την αισθηματική σου ζωή μέσα από το βίντεο του με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ για την εβδομάδα 14 έως 20 Ιανουαρίου 2019.

Δες μέσα από το video το ζώδιο σου και μάθε πως θα κυλίσει η καινούρια εβδομάδα στα αισθηματικά σου:

Η κάρτα της εβδομάδας 14 έως 20 Ιανουαρίου 2019 - ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Την εβδομάδα αυτήν αξιοποιήστε με τον καλύτερο τρόπο μια ευκαιρία που θα σας δοθεί, σχετικά με ένα συγκεκριμένο εγχείρημα που σας κεντρίζει την προσοχή αυτό το διάστημα.

Βρίσκεστε σε μια φάση εξελίξεων εδώ και αρκετό καιρό. Την περίοδο αυτήν θα κάνετε μεγάλη πρόοδο και θα κινηθείτε σε άλλη κατεύθυνση.

Αισθάνεστε την ανάγκη να διασφαλίσετε τη σταθερότητα στα ερωτικά σας, χωρίς να ανέχεστε πλέον κούφιες υποσχέσεις για το αύριο. 

Ακολουθείστε τη διαίσθηση και τη φωνή της καρδιάς σας που οδηγούν τα βήματά σας στην αγκαλιά του συντρόφου σας. Η ταρώ μπορεί να προβλέψει όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που αγαπάς! Συγκεκριμένες απαντήσεις από την επίλεκτη ομάδα αναλυτών ταρώ του zwdiasimera.gr! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
\n