Προβλέψεις Ταρώ εβδομάδας 14 ως 20/10/2019 video από τον Μ. Μηκίδη.

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από τον Μάνο Μηκίδη

Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης προβλέπει τα πάντα για την αισθηματική σου ζωή μέσα από το βίντεο του με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ για την εβδομάδα 14 ως 20 Οκτωβρίου 2019.

Δες μέσα από το video το ζώδιο σου και μάθε πως θα κυλίσει η καινούρια εβδομάδα στα αισθηματικά σου:

Η κάρτα της εβδομάδας 14 ως 20 Οκτωβρίου 2019 ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΔΑΧΤΥΛΩΝ

Ευνοούνται ιδιαίτερα οι κοινωνικές σχέσεις και γενικότερα οι συναναστροφές από τις οποίες θα προκύψουν πολύτιμες ευκαιρίες για τη μετέπειτα εξέλιξή σας σε κάθε επίπεδο. Να είστε λοιπόν θετικοί στις προτάσεις για εξόδους που θα δεχτείτε ιδιαίτερα αυτό το διάστημα στις οποίες είναι καλό να φροντίσετε να συνάψετε καινούργιες γνωριμίες και να καλλιεργήσετε επαφές. Μπορεί να γνωρίσετε εξαιρετική επιτυχία σε οτιδήποτε και αν καταπιαστείτε αλλά και καταξίωση στον επαγγελματικό σας χώρο.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να διαπραγματευτείτε δυναμικά αλλαγές που επιθυμείτε σε κάθε επίπεδο της ζωής σας, να διεκδικήσετε ένα καλύτερο μισθό μία καλύτερη θέση, είναι επαναπροσδιορίσετε τους όρους μιας συνεργασίας που μέχρι τώρα αισθανόσασταν ότι δεν σας ικανοποιούσαν.

Με την ίδια λογική τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να θέσετε όρια και να παρουσιαστείτε σε γνωστούς συγγενείς ή ακόμα και στον ερωτικό σας σύντροφο με το νέο σας δυναμικό πρόσωπο ξεκαθαρίζοντας ότι με σας για αντίπαλο η μάχη θα ορίσει μόνο εσάς ως νικητή.

Επίσης εάν σας απασχολούν κάποια νομικά θέματα τα οποία ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη η κατάσταση θα αποβεί ιδιαίτερα ευνοϊκή κυρίως λόγω των γνωριμιών σας από κάποια σημαντική πληροφορία που θα λάβετε κατά τη διάρκεια μιας κοσμικής εξόδου. Για αυτό το λόγο λοιπόν αυτό το μήνα προβληθείτε προς τα έξω επιτρέψτε στον εαυτό σας να λάμψει.

Σε κάποια προσωπικά θέματα για να μη φτάσετε στο απροχώρητο, βρείτε υποστηρικτές ανάμεσα σε φίλους που σας γνωρίζουν καλά. Κάποιες προτάσεις σας θα τύχουν ένθερμης υποστήριξης. Εάν βλέπετε πως οι ερωτήσεις για την προσωπική σας ζωή αυξάνονται, βάλτε όρια και για να διατηρήσετε την αρμονία στη σχέση σας, πρέπει να βάλετε στην άκρη τον εγωισμό.

Για κάποιους η άρνηση να δείτε σοβαρά τα πράγματα στη σχέση σας, σας απομακρύνει. Μην περιμένετε να καταλάβουν όλους τους φόβους και τα άγχη σας, χωρίς να τα αποκαλύπτετε. Ξεκαθαρίστε τις τυχόν παρεξηγήσεις που υπάρχουν, πριν ατονήσει η ερωτική σας ζωή. Η αλληλοδιαδοχή θα είναι ίσως η καλύτερη τακτική σε θέματα που θα αφορούν τις συνεργασίες σας.

Μην προσκολλάστε σε μικρά πράγματα, γιατί έτσι χάνετε την ουσία και αποπροσανατολίζεστε. Αποφύγετε την υπερβολική κούραση, για να διατηρήσετε την καλή σας υγεία.

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
\n