Προβλέψεις Ταρώ εβδομάδας 15 έως 21/1/2018 Video από τον Μ. Μηκίδη.

Βαθμολόγησε: 
No votes yet

Ο αριθμολόγος – μαθηματικός Μάνος Μηκίδης προβλέπει τα πάντα για την αισθηματική σου ζωή μέσα από το βίντεο του με τις Εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ για την εβδομάδα 15 έως 21 Ιανουαρίου 2018.

Δες μέσα από το video το ζώδιο σου και μάθε πως θα κυλίσει η καινούρια εβδομάδα στα αισθηματικά σου:

Η κάρτα της εβδομάδας 15 έως 21 Ιανουαρίου – ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

H κάρτα της Δικαιοσύνης μας προτρέπει να βρούμε τις ισορροπίες μας και αν έχουμε διαταράξει τις σχέσεις μας, να αποκτήσουμε και πάλι την αρμονία με τον άνθρωπο μας.

Ακόμα και αν θεωρείτε ότι τα πράγματα έχουν κολλήσει να είστε σίγουροι ότι η κατάσταση θα αλλάξει, επειδή την εβδομάδα αυτήν θα διαχειριστείτε τα θέματα σας με ηρεμία, διπλωματία και σοβαρότητα.

Το διάστημα αυτό θα βάλετε τα προσωπικά σας σε μια τάξη και θα δείτε ποιοι είναι οι άνθρωποι στους οποίους μπορείτε να επενδύσετε, αλλά και ποιους θα πρέπει να απομακρύνετε ΟΡΙΣΤΙΚΑ από την ζωή σας.

Αν έχετε διαπιστώσει ότι το τελευταίο διάστημα έχετε καταπιεστεί από το ταίρι σας, τότε ήρθε η ώρα να πάρετε την δικαίωση που σας αξίζει και να διεκδικήσετε ξανά την προσωπική ζωή που έχετε στερηθεί.

Όσοι από σας είστε σε αναζήτηση μιας νέας συντροφιάς προσέχτε γιατί η επιλογή σας μπορεί να είναι κάπως παρορμητική και βιαστική αφού μια γνήσια ερωτική ιστορία σας έχει λείψει.

Η ερωτική σας ζωή έχει τάση να γίνει πιο τρυφερή και ειλικρινής αυτό το διάστημα. Αποτέλεσμα αυτού του κλίματος είναι να κάνετε τους απαραίτητους συμβιβασμούς , με όσα που δεν μπορείτε να αλλάξετε, αποδεχόμενοι τελικά αυτό που ήδη έχετε στην ζωή σας.

Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό θα πρέπει υποχρεωτικά να προχωρήσετε σε χωριστούς δρόμους με τον σύντροφο σας. Η ταρώ μπορεί να προβλέψει όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που αγαπάς! Συγκεκριμένες απαντήσεις από την επίλεκτη ομάδα αναλυτών ταρώ του zwdiasimera.gr!! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μάνος Μηκίδης ~ Αριθμολόγος- Μαθηματικός

e-mail.:man.mikidis@gmail.com

Τελευταία ενημέρωση: